Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Vi sjekker ut DJI RS 3 Mini i vår nyeste Quick Look-video

Denne håndholdte stabilisatoren med liten formfaktor er designet for kameraoperatører, og er den første miniversjonen i RS-serien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du er en kameraperson og liker å holde deg oppdatert med de nyeste innovasjonene i feltet, mens du sikler på den nyeste prangende teknologien, vil vår nye Quick Look-episode være noe for deg. Vi har nemlig lekt oss med DJI RS 3 Mini, som er en håndholdt stabilisator designet for de som filmer mens de er på farten, og er den første miniversjonen i RS-serien.

Med en lett design og en lettvekt på bare 795 gram, samtidig som den støtter vertikal fotografering, alt på toppen av å ha Bluetooth-lukkerkontroll og en 1,4" berøringsskjerm i full farge, er dette noe å holde øye med hvis du filmer mye innhold mens du er aktiv.

Sjekk ut videoen nedenfor for vårt førsteinntrykk.

HQ


Loading next content