Norsk
Gamereactor
nyheter
War Thunder

Vi sjekker ut War Thunder's La Royale-oppdatering på dagens GR Live.

Bli med på en times gjennomgang av den siste oppdateringen i Gaijins bilkampspill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig utvidet Gaijin Entertainment massivt sin kjøretøykrigstittel, War Thunder, med en helt ny oppdatering kalt La Royale. Denne oppdateringen, i likhet med noen av de andre store oppdateringene tidligere, for eksempel Drone Age, inneholder ikke bare nye kjøretøy, men også nye mekanikker og grafiske oppdateringer.

For det første kan spillerne nå benytte seg av befestningsmekanismer i sjøslag, og de kan også oppleve nye bluss- og flyeffekter for raketter og missiler. Det er også mer realistiske treffmerker for visse typer stridsvognsgranater, funksjonelle radiatorer i pansrede kjøretøy og mye mer.

Når det gjelder de nye kjøretøyene, finnes det nye fly, bakkekjøretøyer og slagskip for de fleste land, og hvis alt dette ikke er nok til å gjøre deg begeistret, bør de to nye stedene Iberian Castle og Franz Josef Land forhåpentligvis gi deg matlyst.

Hvis du vil se en rekke av disse nye mekanikkene og det nye innholdet, kan du ta turen til GR Live-hjemmesiden til vanlig tid kl. 15:00 BST / 16:00 CEST, der jeg skal være vert og spille en time av War Thunder's La Royale-oppdateringen.

HQ
War Thunder

Relaterte teksterLoading next content