Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Age of Wonders 4

Vi spiller Age of Wonders 4 i dagens GR Live

Bli med på en time med Triumph Studios' fantasy 4X-strategitittel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går var den globale utgivelsesdatoen for Triumph Studios' seneste 4X-strategiinnsats, Age of Wonders 4. Dette fantasy-strategispillet ber spillere lede en fraksjon av sin egen skapelse, og du kan du være enten helten eller skurken i det du forsøker påtvinge deg selv på den bredere verden og skapningene og vesener som bor i den.

Mens vi allerede har gjennomgått Age of Wonders 4 - og virkelig likte tiden vår med spillet - skal vi i dag skal vi hoppe inn i det og spille den første timen, alt som en del av vårt GR Live-tilbud.

Sørg for å gå til <a href="https://www.gamereactor.no/live" target="_blank">GR Live-hjemmesiden til vanlig tid kl 16:00 for å få det med deg. Og hvis du er interessert i Age of Wonders 4 i seg selv, sørg for å sjekke ut spillet i dag på PC, PS5 og Xbox Series.

Age of Wonders 4

Relaterte tekster

0
Age of Wonders 4Score

Age of Wonders 4

ANMELDELSE. Skrevet av Marco Vrolijk

Et fengslende 4X-spill som suger deg inn i sin svært tilpassbare verden av undere.Loading next content