Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Curse of the Sea Rats

Vi spiller Curse of the Sea Rats i dagens GR Live

Bli med på en times gnagereventyr i ettermiddag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig lanserte utvikleren Petoons Studio sitt nyeste håndanimerte eventyrspill. Denne tittelen er kjent som Curse of the Sea Rats og setter spillerne i skoene til en av fire fanger i det britiske imperiet som har blitt forvandlet til rotter av en piratheks, og for å gjenvinne sin menneskelige form, må de finne og fange den samme heksen som forbannet dem i utgangspunktet.

Dette plattformeventyret er betraktes som en "ratoidvania", og vi kommer til å sjekke det ut i dagens GR Live, hvor vår egen Rebeca skal spille den første timen av spillet.

Husk å stikke innom GR Live-hjemmesiden for å se Rebeca i aksjon fra kl 16:00 som vanlig, og til vi starter, må du også sjekke ut vår anmeldelse av Curse of the Sea Rats her.

Curse of the Sea Rats
Petoons Studio

Relaterte tekster

0
Curse of the Sea RatsScore

Curse of the Sea Rats

ANMELDELSE. Skrevet av Conny Andersson

Vi har kommet oss gjennom et klassisk Metroidvania, og møter rotter og pirater i en salig kombinasjon.Loading next content