Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mia and the Dragon Princess

Vi spiller Mia and the Dragon Princess i dagens GR Live

Bli med på en time med Wales Interactives nyeste FMV-prosjekt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag markerer den globale lanseringsdatoen for det nyeste FMV-prosjektet fra utvikleren Wales Interactive. Kjent som Mia and the Dragon Princess. I dette spillet hjelper spillerne tittelkarakteren med å utfolde et mysterium som har strukket seg over århundrer og dreier seg om en pirat som har gått tapt i tiden.

Mens du kan spille spillet i dag på PC, PlayStation, Xbox, Switch, iOS og Android, kan du også bli med oss på GR Live-hjemmesiden på det vanlige tidspunktet kl 16:00 CEST for å oppleve en time av spillet når Rebeca sjekker det ut.

Sørg for å komme innom for å få med deg handlingen mens den utspiller seg, og sjekk også ut lanseringstraileren for spillet nedenfor.

HQ
Mia and the Dragon Princess

Relaterte tekster

0
Mia and the Dragon PrincessScore

Mia and the Dragon Princess

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Wales Interactive er tilbake med sin siste FMV-innsats, og denne kombinerer pirater, gamle mysterier og London-gangstere.Loading next content