Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry: New Dawn

Vi utforsker Far Cry: New Dawns Expeditions på dagens stream

I forrige Far Cry-stream ga vi deg en omvisning i Hope County, men denne gangen sjekker vi ut noen nye utfordringer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Far Cry: New Dawn lansere forrige måned og tok oss tilbake til Hope County, dog litt annerledes enn da vi besøkte Hope County i Far Cry 5. Uten å spolere noe kan vi si at dette er en ny opplevelse med kjente fjes og steder med en ny vri.

Vi har allerede streamet spillet før, men i dag drar vi tilbake for å sjekke ut de nye Expeditions. Dette er ekstra ekskursjoner som lar deg utforske områder utenfor Hope County for å ta for deg nye utfordringer. Hvis du vil se oss gjøre det kan du sjekke streamen vår klokken 16.

Far Cry: New Dawn
HQ

Relaterte tekster

8
Far Cry: New DawnScore

Far Cry: New Dawn

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har gjort mange interessante endringer for å kunne bringe den populære serien til postapokalypsen. Dessverre er noen av seriens velkjente problemer til stede også.

0
Klokken 16 på GR Live: Far Cry: New Dawn igjen

Klokken 16 på GR Live: Far Cry: New Dawn igjen

NYHET. Skrevet av Sam Bishop

Lik det eller ei, Far Cry: New Dawn kom med mye av det vi kjenner fra serien den 15. februar. Gjengen i GRTV har ikke hatt så mye tid til å se på det som de ønsket, så i...

0
Klokken 16 på GR Live - Far Cry: New Dawn

Klokken 16 på GR Live - Far Cry: New Dawn

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Far Cry: New Dawn er en indirekte oppfølger til Far Cry 5, som ble avsluttet på bombastisk vis i fjor. Nå, nesten 20 år senere, tar vi turen tilbake til Hope County for å...Loading next content