Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Victoria 3

Victoria 3 har solgt en halv million eksemplarer

Spillet debuterte for bare en måned siden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for lanseringen for bare en måned siden, har Paradox Interactive annonsert at Vitoria 3 allerede har oppnådd en ganske imponerende milepæl. Spillet har allerede solgt en halv million eksemplarer, noe som gjør det til en av utviklerens mest suksessfulle lanseringer gjennom tidene.

For å markere dette øyeblikket har Paradox gitt ut en infografikk som beskriver noen av bragdene som spillerne også har oppnådd, inkludert at spillet allerede har blitt spilt i 14 623 631 timer (1669 år med total spilletid), med 187 millioner teknologier undersøkt, 380 335 nye land grunnlagt, 126 263 Suez-kanaler og 39 982 Eiffeltårn konstruert, og Preussen ble overraskende nok gult på kartet kun 83 ganger totalt.

Ta en titt på infografikken nedenfor for litt ekstra statistikker, og sørg for å fortsette å spille spillet ettersom Paradox vil støtte det med nye funksjoner og store oppdateringer i lang tid fremover.

Victoria 3

Relaterte tekster

1
Victoria 3 lanseres i oktober

Victoria 3 lanseres i oktober

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Paradox Interactive har spikret datoen for når den store strategitittelen Victoria 3 vil debutere på PC. Spillet kommer om et par måneder, den 25. oktober for å være...

0
Paradox annonserer Victoria 3

Paradox annonserer Victoria 3

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Det har gått over et tiår siden forrige Victoria-spill kom, men i sammenheng med kveldens PDXCON-show har svenske Paradox, kjent for sine strategispill, annonsert at det...Loading next content