Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Nordic Game - intervju med Tetsuya Mizuguchi

Intervju med Tetsuya Mizuguchi (Q Entertainment) under Nordic Game.

Audio transcriptions

"La oss komme oss bort, fly bort Jeg føler stråling i ansiktet mitt Solskinn gjennom skyene, ja regnbue rundt oss Jeg sprer ut vingene mine, flyr av gårde Kjærligheten motstår meg ved mine føtter."

"Kjærligheten førte meg bort, ja Drømmer hvisker i mine ører Jeg sitter her sammen med Tetsuya Mizuguchi, grunnleggeren av Q Entertainment.
og produsent av spill som Sega Rally, Res og Lumines.
Hvordan føles det å være i Malmö i dag?
Ja, det er en så vakker by. Jeg tilbrakte tre dager i et strandhus Jeg tok mange bilder, det var flott Så kanskje det er inspirasjon til et nytt spill?
Ja, kanskje ja Apropos inspirasjon, det var temaet for foredraget ditt her på Nordic Game i dag."

"Hvordan starter du med et nytt produkt? Søker du etter nye ideer?
Eller er det bare ting som faller deg naturlig? Hvordan er den prosessen?
Inspirasjonen kommer plutselig, alltid Og jeg tror at noen gir meg den følelsen..."

"Men jeg tror vi trenger lang tid, det er på en måte en prolog.
Så hvis du alltid tenker på noe, og du legger inn en veldig liten inspirasjon eller en uklar men et stort spørsmål i tankene dine i lang tid Jeg tror det bare er hvis du vil ha noe og føler noe."

"Den store kjemien kommer slik Jeg tror spilldesigneren eller -skaperen eller hva det nå var Jeg synes du bør være kreativ, du bør holde deg til det kreative.
Det er slike ting du bør ha, mange, mange, mange, mange ting."

"Så du er aldri slått av, du er alltid en spillskaper, er det det du sier?
Ja, men jeg tror det er i min interesse, eller min inspirasjon.
Noen ganger i bevegelse, i håp om Så jeg har aldri sagt noe om det i dag Men jeg har nettopp begynt å lage musikk og musikkvideo selv."

"Jeg skal også legge inn denne musikkvideoen i Luminous.
Og jeg tror du kan se det på YouTube eller et annet sted snart.
Den heter Heavenly Star, en slags stor inspirasjon.
Et slags nostalgikonsept, som glass Og jeg lager musikkvideoen ved hjelp av farger, lys, bevegelse og musikk."

"Og å bli lykkelig med mennesker, med felles mennesker Så hva slags ting kan jeg lage? Den slags inspirasjon Føler du deg friere til å gjøre slike ting nå som du har ditt eget selskap, Q Entertainment?
Heller enn da du jobbet i SEGA?
Jeg har frihet nå Så det betyr at når jeg jobber med SEGA Jeg elsker SEGA Men jeg jobber med SEGA og bare én kunde."

"Så hvis SEGA sa nei, kunne jeg ikke gjøre det lenger.
Men nå er jeg frilanser Vi kan jobbe med alle mennesker, alle kunder og alle plattformer.
Så det betyr at hvis du har noe inspirasjon, ny inspirasjon Du kan gjøre hva som helst Noen av spillene som Q har publisert, som Meteos Er kanskje ikke din egen kreasjon Og du sa i et intervju at du ikke ønsket å bli kreditert med noen andres arbeid på den måten Kanskje folk sier at Meteos er Mitsuguchis spill eller noe sånt?
Og så har vi Every Extend Extra, som selvfølgelig er et freeware-spill."

"Hvordan føler du deg? Ønsker du å få inn mange mennesker?
Er det noe som er en del av Q-konseptet?
Så i likhet med Meteos hadde jeg den første veldig uklare inspirasjonen.
Det var altså folkets hjerne som endret seg Unge som dater og snakker med hverandre ved å sende noe på e-post på mobiltelefonen For 20 år siden hadde det aldri skjedd på denne måten."

"Jeg tror at menneskets hjerne forandrer seg, gjør flere oppgaver samtidig Ser på filmen Matrix som åpner, mange ting faller sammen Så hvis jeg berører så mange ting på en gang med to skjermer Det må være gøy, på en måte Jeg fortalte denne typen inspirasjon til Sakurai-san som laget spilldesignet til Meteos."

"Så han, hmm, veldig interessant Og han skapte det grunnleggende konseptet til Meteos.
En uke senere, wow Så jeg tror han gjorde mye Og Every Extend Extra, det er ungdommene i Q Entertainment."

"De ville, de fant Every Extend på PC-markedet.
Dette er altså et gratis spill, The Wasp.
Og alle spiller Og den unge fyren kom til meg Jeg vil lage dette spillet med musikk, nydelig musikk og en visuell opplevelse."

"Hmm, du kan gjøre det Og du bør bruke kvantiseringsprogrammet som res, luminans Så, ok, jeg gjør det Og jeg bare, du vet, bare ser på Du kan gå, du kan gå, du kan gjøre det..."

"Og folkets jubel Så, ja, jeg tror ikke det kan, du vet, det er umulig å følge med på alt.
Men nå tror jeg at Q Entertainment, ikke bare jeg, men også de andre Rundt 50 personer, nye talenter på vei Hvem ønsket, ønsker å lage litt online underholdning eller casual musikk noe Så rollen min er i ferd med å endre seg litt."

"Så, ja, selvfølgelig vil jeg bruke energien og skaperkraften min til noe...
Men dette er min personlige greie Som selskap Så vi kommer til å gå lenger og lenger.
Langt borte, sammen Det første spillet Q laget var Luminous."

"Og det ble en enorm suksess Veldig godt solgt Ble du overrasket over dette?
Ja, jeg er litt overrasket For da jeg lagde Res og Special No.5, var det ikke noe problem."

"Musikkbasert spill Er ikke det så populært i USA?
Det betyr at musikkspillet ikke har noe marked i USA.
Eller det europeiske markedet.
Og puslespillet, ikke noe marked i det hele tatt før Luminous Så, du vet, bare Tetris eller noe sånt."

"Og jeg tror det er det samme i de europeiske landene Jeg snakket med noen forleggere om Luminous, først Luminous Stort sett alle, puslespill, musikkbasert spill, ikke noe marked Unnskyld, du vet Men jeg hadde selvtillit Dette er nytt, og dette er et veldig originalt PSP-spill."

"Så det er veldig bra, og jeg er veldig glad for det.
Så nå bringer du Luminous til, du bringer oppfølgeren til PSP.
Og du bringer Luminous Live til Xbox Live Arcade.
Og Luminous Plus til PlayStation 2 Kan du fortelle oss litt om Hvorfor valgte du å lage tre nye spill med Luminous?
Luminous-konseptet, det er ikke som bare spill Det er som det nye visuelle musikkinnholdet Inkludert over 100 spor Og du kan spille dette Og du kan glede deg over dette Og du kan se og høre på dette Jeg tror at Luminous Live også kan kjøpes på nettet."

"Du trenger ikke å gå i butikken Og du kan endre og redigere Så jeg tror at musikkbransjen Vi ønsker å gjøre, forberede, du vet Vi ønsker å forberede enhver stil for å nyte spillet i Luminous Selv om du bruker mobiltelefon Hvilke nye musikalske artister er med i Luminous 2?
Hvordan valgte du ut disse?
Var det dine avgjørelser eller var det i samarbeid med noen?
Så hovedsakelig min beslutning Og så de mange meningene jeg hadde Og som et resultat av dette bestemte jeg meg for Fra alle sjangre, fra alle typer musikk Alle farger, alle typer video Og ikke bare balansen mellom kvinner og menn Jeg tror det er veldig bra å begynne Det første Luminous-musikkvideokonseptet Så i presentasjonen din sa du at Tidlig i karrieren var du mer som en ingeniør å regne."

"Og så gikk du videre til entertainer Er det noen sjanse for at du var Tenker du på en måte som Kanskje jeg burde spille et nytt spill der jeg er ingeniøren igjen?
Jeg tror det er en slags bølge For det første har vi teknologien Jeg tror det er 15 år siden Det var en slags høyoppløselig, høyteknologisk teknologi."

"I 3D-grafikk i sanntid Og ikke så nydelig som nå Ja, så dette er den første telleren Så alle ønsket å gjøre noe skikkelig Men nå har vi allerede en nydelig, rikholdig teknologikraft."

"Jeg tror det er et stort lerret Og ikke bare virkelige ting Jeg tror vi kan tegne og vi kan lage Den nye virkeligheten Som å inkludere noe abstrakt Så jeg er veldig interessert i For å lage en slags res Hva er den neste opplevelsen av type res Ja, kanskje vi kan tegne Denne typen abstrakt Men det er noe høyoppløselig, høyteknologisk."

"Og det skaper litt kjemi Med musikken og de visuelle effektene Med kanskje drama eller noe sånt Ja, vi har en mening Vi har mange muligheter til å gjøre det Så jeg gleder meg til å se Hva er det neste fra Tetsuya Mitsuguchi?
Jeg tror vi er nødt til å avslutte nå."

"Tiden vår er ute Takk for at du kom innom Vi ses neste gang"

Interviews

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere