Norsk
Gamereactor
Videos
Peridot
HQ

Peridot er bare to måneder gammelt, men det er allerede mye å lære av Niantics AI/AR-kjæledyrsimulering.

Produksjonsdirektør Ziah Fogel (sammen med Ami the Dot) går gjennom alle de nye funksjonene de introduserer i sjangeren med sin egen "moderne versjon av en Tamagotchi", inkludert 3D-rom- og objektbevissthet, forskjellig atferd og mer.

Audio transcriptions

"Vi er i Niantics lokaler på Summer Game Fest Play Days, og vi er her...
sammen med Ziah og Ami, som skal fortelle oss litt mer om Niantic.
om utviklingen av kjæledyr-AI og AR-baserte kjæledyrspill, som du vet fra tidligere i for noen år siden trodde vi alle at det kom til å bli den store tingen, men de ble aldri men nå forteller du meg utrolige ting som du kan gjøre..."

"med kjæledyret ditt og hvordan det gjenkjenner miljøet. Tusen takk for for at du ble med oss. Hva kan du fortelle oss om Peridot og den måneden den har levd så langt?
Peridot er et AR-simuleringsspill for kjæledyr. Du kan se på det som en slags som en moderne versjon av Tamagotchi, og fra dag til dag er du med i disse søte, små skapningene som kalles Peridots, eller prikker som det heter på kort sagt, og du kan være sammen med dem akkurat som med kjæledyrene dine."

"bortsett fra at de er digitale og kan bli med deg hvor som helst i verden.
Du kan klappe dem, mate dem, leke med dem, leke hentelek, lære dem triks og til syvende og sist er det ditt mål som dyrepasser å oppdra dem fra baby til tenåring til voksen.
voksen ved å ta vare på dem. Ok, og som jeg sa før i tiden, var AR-spillene bare til å oppdage enkle, overfladiske ting, men nå er dette lille kjæledyret her er veldig smart og forstår langt flere ting, langt mer enn det..."

"mellomrom og til og med gresset, og hva kan du gjøre med dem? Ja, så ved å bruke denne avanserte teknologien som drives av Lightship ARDK Niantics-plattformen, kan disse peridotene er i stand til å forstå det virkelige miljøet rundt seg, slik at de kan forstår hvor de kan bevege seg, og hvor de kan gå bak gjenstander, de kan forsikre seg om at de er i stand til å gå, de kan forsikre seg om at de er i stand til å gå bak noe og bli skjult av det. De forstår også elementer fra den virkelige verden så de forstår gress, vann, sand, jord, de forstår til og med mennesker og hunder, TV skjermer, de snuser på blomstene når de ser en blomst, så de kan virkelig gjøre seg til en del av det virkelige miljøet. De føles så ekte at de faktisk føles som om de er der. Og de forstår sofaen din også? Ja, det gjør de, de forstår sofaen din, ja, de kan slappe av, de hopper opp på sofaen din og sofaen, krøller seg sammen til en ball og er kjempesøte og går for å ta seg en liten lur der oppe. De etterlater seg ikke hår, så det er ganske praktisk for allergikere."

"folk som meg selv. Akkurat, akkurat, ja, de etterlater ikke hår, de etterlater ikke en rot, og i motsetning til din type Tamagotchi dør de heller ikke.
Ok, så for de som er interessert i å spille Peridot, hvordan er spillets appen, hvordan får du ditt eget kjæledyr, og hvordan fungerer det?
alt begynner? Ja, så du kan laste ned Peridot nå fra appbutikkene, og så kan du få ditt første kjæledyret ditt blir faktisk valgt fra tre egg, og du klekker ut din første Peridot..."

"og det blir din første lille baby. Deretter er det din jobb å sørge for at du tar vare på kjæledyret slik at det kan bli en tenåring og deretter en voksen.
I løpet av den tiden kan du leke med dem, leke apport med dem, lære dem nye triks. Favorittrikset mitt er "booty shake", som er kjempesøtt, men det er disse skapningene er faktisk en del av din verden, og de vil utforske sammen med deg."

"Spillere som har kommet langt inn i spillet og ønsker å fortsette, kan gjøre det ved å klekke ut nye generasjoner av disse peridotene, fordi hver Peridot er hundre prosent unik. De har alle en unik DNA-kode, og det finnes like mange forskjellige typer Peridot i verden som det finnes stjerner i verdensrommet."

"universet. Så det er en del av strategien i spillet å prøve å finne disse interessante trekkene ute i verden, og det gjør du ved å finne andre keepere som har som du kan si, hei, din Peridot er veldig søt og veldig kul og kanskje vår Peridot bør klekke ut en ny generasjon for å se hva den nye babyen og den nye den neste unike generasjonen av Peridot blir. Så finnes det noen form for vandrende integrert i spillet, eller er det bare AI og AR som vi nettopp nevnte, eller er det bare er Niantic du også, som du nettopp sa, kanskje du går rundt og du du får et varsel eller en melding om at noen klapper på sin Peridot."

"rundt. Ja, det stemmer, så vi prøver å sørge for at folk er i god behold.
utforsker hele tiden, oppdager nye steder, og selvfølgelig går og trening. Så din Peridot vil ha forskjellige ønsker som den ønsker å oppfylle, og det er din jobb som vokter å hjelpe den med å oppfylle disse ønskene. Det er din jobb som vokter å hjelpe den med å oppfylle disse ønskene."

"det kan være ting som at den vil ha litt mat, men det kan også være at den også være at den vil gå en tur, eller at den ønsker å besøke et bestemt interessepunkt eller det vi kaller habitater i spillet. Habitater er der voksne Peridots holder til. Så når du først vet at det finnes voksne, vil de på en måte henge rundt disse stedene, og det er der du kan treffe nye Peridot-arter, treffe nye og potensielt klekke ut nye generasjoner også. Så ja, det er veldig viktig for peridotene å komme seg ut og mosjonere, og de er virkelig drar deg på en måte med seg. Noen ganger, når de ser en skjerm, vil de faktisk sier de at det kanskje er på tide å gå ut en tur, det er for mye skjerm..."

"tid. Ok, og Niantic-spillene vi har rundt Monster Hunter, Pokemon, Pikmin er basert på videospill eller andre typer franchiser. Hva med Peridot? Jeg har ikke vet ikke om det er noe dere har skapt selv, eller om det er basert på noen forskjellige franchise som jeg ikke visste om. Nei, Peridot er vår egen IP. Det er en original-IP, og den ble utviklet internt basert på vår kjærlighet for disse søte, små skapningene. De ble designet internt, og det var egentlig bare en måte å få folk ut og trene og utforske, men også for å få dem til å vise frem all den fantastiske teknologien som vi kan bruke for å gjøre kjæledyrene våre føler at de er en del av din virkelige verden. Og hva slags forretningsmodell dere bruker for å gjøre Peridot til en bedrift, for selvfølgelig er det er en nedlastbar app som er gratis å spille, og du kan starte som du nettopp forklarte leke med kjæledyret ditt, men hvordan er forretningsmodellen bak? Ja, det er Ja, det er et gratis spill, du kan laste det ned og begynne å spille og måten vi tjener penger på i spillet, er klekkesløyfen, som er noe vi ser på som en premium-funksjon i spillet, slik at du kan få en Peridot og en leke med dem så mye du vil, men når du ønsker å klekke ut nye generasjoner og bidra til å diversifisere den delen av loopen, det er der du kan tjene penger."

"det er også mange muligheter for folk til å kjøpe ting for å tjene penger.
hjelpe Peridot til å vokse raskere, eller søte kosmetikkprodukter eller ting til å kle på seg Peridot opp i ja, slike ting også. Greit, og til slutt, som vi sa spillet er bare en måned gammelt, så hva er tilbakemeldingen, hvordan ser du på spillet?
samfunnet reagerer på det, er det noe de er ivrige etter at du skal gjøre?
introdusere i fremtiden? Ja, nei, det har gått én måned, og så langt har de tilbakemeldingen vi har fått, er at skapningene er kjempesøte, og at de er augmented reality er veldig, veldig bra, og det har vært veldig kult å se hvordan våre samfunnet av keepere begynner å danne seg, og at de utvikler disse samfunnene."

"og prøver å finne ut hvordan de skal klekke ut og få nye generasjoner av prikker, noen av tilbakemeldingene vi får, er at folk ønsker å ha flere ting å gjøre...
med prikkene sine, og at de vil ha flere ting å gjøre med dem.
gjøre, og det er det vi jobber med nå, jeg prøver å ta tak i den tilbakemeldingen."

"ja. Greit, og er det for krevende med tanke på maskinvaren, det mobile enheten du trenger for at AR-teknologien skal fungere? Ja, slik at det er en avansert enhet på grunn av den avanserte utvidede virkeligheten den fungerer på.
iPhone 8 og oppover og og og og og noen ganske høye og ganske avanserte Android-enheter også, men vi prøver å sørge for at den er spillbar for så mange som mulig."

"så mange som mulig, så vi jobber hele tiden med å optimalisere alle disse funksjoner, men ja, det er noe vi definitivt utnytter i alle sammenhenger.
av kraften som enheten din har. Fantastisk, nå vet du hvordan du starter med å klappe din egen prikk. Tusen takk for at du tok deg tid."

Summer Events

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere