LIVE
HQ
logo hd live | MultiVersus
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   Saltsea Chronicles
   HQ

   Die Gute Fabrik om hvorfor Saltsea Chronicles er det neste historiedrevne indieeventyret du bør følge med på.

   Etter Mutazione er Die Gute Fabriks neste konversasjonseventyr i ferd med å sette seil, og i dette intervjuet forteller Sharna Jackson mer om karakterene, den fargerike tegnestilen, den finurlige humoren og det innebygde kortspillet.

   Audio transcriptions

   "Ok, vi er på Play Days of Summer Game Fest 2023, og vi tar en titt på Det første spillet vi ser i dag, er Saltsea Chronicles. Vi får litt salt til å begynne med, og dette er, hvis jeg ikke tar feil, et dialogbasert pek-og-klikk-spill."

   "eventyr fullt av tekst, fargerike figurer, veldig fin kunst og katter.
   Ja, og katter. Ja, Saltsea Chronicles er et eventyrspill som er basert på et en oversvømmet verden 500 år etter en flom, og et mannskap leter etter de savnede kaptein, og søket fører dem over mange øyer i hele verden."

   "Saltsea-skjærgården. Så ja, det er mye tekst, det er mange forskjellige forskjellige tekstlengder, det er vakker grafikk i stil med barnebøker, og det er en bildebøker og lesebøker, det er et nydelig lydspor, og det er også et kort med kortspill som heter Spoils, som har forskjellige regler på tvers av de forskjellige forskjellige øyene. Det er mye å gjøre i Saltsea-verdenen. Mye å gjøre i veldig forskjellige måter, for i det lille jeg har spilt, kunne jeg velge mellom forskjellige karakterer, og så kunne jeg velge mellom forskjellige dialoger og alternativer, noe som påvirker hva som kommer til å skje, og hvordan tegnene forholder seg til hverandre, ikke sant? Ja, det er helt riktig. Så ja, på hver øy kan du velge hvem du vil gå sammen med, du kan velge å velge å velge eller la dem dra til bestemte øyer, og vi har en skikkelig kul forgreningssikkert system. I eksempelet spilte du nivå fire, men det er bare én versjon av nivå fire, det er tre nivåer fire i spillet vårt."

   "og du kan gå tilbake til et valg du har tatt, og så ta et litt annet valg.
   vei hvis du vil. Ja, så alle valgene du gjør i Saltsea Chronicles har konsekvenser. Og hva kan du fortelle meg om tonen i den, om den historien, humoren? Jeg fant noen veldig morsomme anekdoter og dialogvalg."

   "og du definerer på en måte karakterene rundt dette, ikke sant? Ja, det stemmer. Så tonen er varm, åpen og vennlig, men den er ikke myk. Det er litt ekte samtaler om rettferdighet og hvordan det er å leve i et land med en en verden uten politi, og hvordan vi tar vare på hverandre, hvordan vi finner en trøst i slike verdener? Men du vet, forfatterrommet var kollektivt. Det var var ikke bare jeg som skrev historien, vi var på et tidspunkt seks stykker, og vi kommer fra forskjellige verdener. Så jeg skriver barnebøker om mord og kunst, og så skriver jeg om og kollegaen min er poet, en annen kommer fra teaterverdenen, og en annen har jobbet med med tv-serier. Så vi kommer alle med forskjellige perspektiver på historien."

   "og jeg tror det er det som gjør den så rik. Ok, og med tanke på denne bakgrunnen, vil jeg spurte deg tidligere om det er bra å begynne å spille dette spillet når barna er rundt 10 år?
   Ja, det er ikke noe vold i spillet, nei. Men jeg tror at hvis du er 10 år, så kan du få med seg litt mer av nyansene i spillet. Så hvis du er 10 år, tror jeg at du vil like den. Ingen vold i det hele tatt? Jeg kunne ha trengt litt vold for å bli kvitt av den fuglen. Det finnes måter å bli kvitt bokseren på uten vold. Ja, jeg skjønner."

   "hva du mener. Så for seere som kanskje ikke vet hvordan man løser gåter, er det viktig å vite i dette spillet? Og alt handler om samtalene og valgene dine. Jeg har ikke vet ikke om kortspillet også spiller inn i gåteløsningen, eller hvordan fungerer det?
   Hvordan kan jeg for eksempel bli kvitt den fuglen? Spoiler alert. Det er altså en fugl som forårsaker kaos i Los Gatos, og det du må gjøre, er å røyke dem ut..."

   "og for å gjøre det må du bruke en urt. Høres litt tvilsomt ut. Men du må gjøre en urt, og du må finne den ved å ha en samtale. Så nei, det er ingen vold. Men ja, alt handler om samtale, og kortspillet Spoils er ikke et knyttet til det. Det er en separat greie, så du har forskjellige måter å i spillet. Og til slutt, fortell oss litt mer om selve kunsten. Den er selvfølgelig full av tekst, men den er omgitt av veldig fin kunst, og til og med teksten i seg selv har forskjellige skriftstiler for de ulike tegnene, slik at du hører på en måte stemmene deres, ikke sant? Så hva kan du si om tegningene og karakterene og de fantastiske omgivelsene? Til og med selv om det er forenklet, er det veldig bra. Tusen takk skal du ha. Så kunsten var helt laget av medgrunnlegger Neil Senekin sammen med kollegaen Angus Dick og hans Rosanna Wang, og den er fantastisk. Den er inspirert av bildebøker for barn, og den er en teknikk som kalles risograf. Det ser ut som om det er strukturert, ser ut som papir og fordi øyene er så forskjellige, som du vet, vi er på Cat Island, men du kan dra til en øy som er et omveltet cruiseskip, og det er så mange forskjellige forskjellige øyer. De ser alle så forskjellige ut, men alle har sine egne stemning og tone. Så jeg er veldig glad for at du har lagt merke til det, og for at designet på også, for det ble lagt ned mye arbeid og innsats i det, og det ble lagt ned mye arbeid i alt sammen, men spesielt det. Og ja, fordi det er mye, det er et spill med mye tekst, har vi virkelig tenkt på tilgjengeligheten."

   "alt sammen, og det er derfor den er innrykket på forskjellige måter. Det er forskjellige språk, som du la merke til. Men ja, vi liker virkelig å tenke på, ok, hvordan er skal du spille dette? Hvor lenge skal du spille det? Vi har noen korte tekster her, noen lengre samtaler der, og så ødelegges spillet. Så du kan, du er gjør alltid noe litt annerledes. Og for spillere som kommer fra Mutazione, hva kan de forvente seg? Noen form for referanser eller deler av deler av spillet som ligner på Mutazione? Ok, det er en viss likhet i grafikken."

   "stilen, og den kreative lederen vår, Hannah, elsker å skjule sykler i spillet. Så du kan finne en sykkel eller to som en liten hilsen til Mutazione. Men i Mutazione, var det som en såpeopera, en spillbar såpeopera. Men Hannah og medgrunnleggeren Doug Wilson tenkte: "Hvordan ville det vært hvis man kunne spille en såpeopera?"."

   "mer enn én karakter i et ensemble? Og det var det Salt Sea Chronicles er. Og når foregår salget av Salt Sea Chronicles?
   Den kommer i salg i 2023. Så det kommer ut i år. Og på hvilke plattformer? På PC, på Nintendo Switch og PlayStation 5. Tusen takk for at du tok deg tid, Sharon. Takk skal du ha."

   Summer Events

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere