LIVE
HQ
logo hd live | MultiVersus
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   Été
   HQ

   Mer om hvorfor Été er det avslappede, kunstneriske 2024-spillet vi ønsker å spille i sommer.

   Impossibles kreative direktør Lazlo Bonin beskriver hvordan du i dette akvarellfargede førstepersonseventyret samler dråper som en maler for å uttrykke deg selv og for å fullføre oppdrag i nabolaget ditt i Montreal.

   Audio transcriptions

   "Ok, vi er på Summer Game Fest Play Days dag 2, og jeg føler meg litt...
   avslappet nå, jeg føler meg bra. Alt er, du vet, det haster rundt, og nå er jeg fikk spille dette veldig avslappende, kunstneriske spillet Été. Takk skal du ha."

   "for at dere ble med oss. Det var en fornøyelse, og det var noe annerledes.
   med tanke på hva du må gjøre, men også med tanke på hvordan du uttrykker deg.
   er det noe dere ønsker å oppnå? Absolutt, vi ønsker både å like gi spilleren en mulighet til å vandre rundt og slappe av og nyte verden."

   "rundt seg, men også gi dem leker til å uttrykke seg selv og leke som maler.
   og en kreativ person. Så du er en ung maler som nettopp har kommet til Montreal, og du er du leier en leilighet, og så begynner du å samle på dråper med for å ha noe å uttrykke deg med, ikke sant? Akkurat, så etter hvert som du rundt og utforsker byen og maler flere objekter i byen, blir disse objektene vil bli tilgjengelige som ting du kan male, akkurat som om du hadde malt observerer dem, som om du studerer dem som en maler, og så kan du bruke dem til å male male kunstverk på lerret, enten kreativt bare fordi du er inspirert til det eller for å oppfylle oppdrag og bestillinger fra innbyggerne i byen."

   "vi vil be dem om. Noe jeg fant ut som var interessant for meg, var at du må sove, du må sove for at hjernen din skal starte på nytt og for at du skal være mer kreativ og energisk dagen etter, ikke sant?
   Er det noe dere selv kjenner til som kunstnere? Absolutt, jeg mener tror at søvn er ekstremt viktig for kunstnere, men det er også en måte å få å roe ned tempoet i byen, slik at du ikke går på en ekstremt lang slags ekspedisjon, og bare husk å ta det sakte, ta en dag, komme tilbake, male etter en lang dag på oppdagelsesferd, og gjør alt på nytt neste dag, og nyt det."

   "sommeren på en isbase. Og når du drar på lengre ekspedisjoner, er det bedre at du bruker sykkelen din, slik at du har ti steder å lære mer om isen.
   om Montreal, og det er på den måten du utforsker fritt, jeg antar at du har en fast rute for å utforske byen og lære mer om den?
   Ja, du får tilgang til flere steder etter hvert som du kommer deg gjennom hovedhistorien, men når du først har du først er på et sted, prøver vi virkelig å gjøre det åpent, slik at du kan bare følger din nysgjerrighet, og hva enn som fanger blikket ditt, så går du dit."

   "retning, og du er ikke låst til en bestemt vei. Vi ønsker virkelig å oppmuntre spilleren til å vandre, du vet, til å komme på et sidespor og gå i den retningen som er interessant for dem. Og bortsett fra det du nevnte om oppdragene, som du har fullfører for andre rollefigurer, og så vidt jeg har sett, er det vanligvis be deg om å samle inn noen objekter, male dem og deretter legge dem til i din albumet ditt, slik at du kan bruke dem på lerretet, ikke sant? Så bortsett fra det, hvordan kan vi forvente at de skal forholde seg til andre figurer, og hva slags aktiviteter gjør vi rundt omkring? Maling av kunstverk er den viktigste mekanikken for å skape oppdragene, men du har lengre mellomsekvenser og dialogvalg for å uttrykke dine egne personlighet etter hvert som du møter andre kunstnere i byen, og du møter en fotograf og en pianist og en rekke andre kunstnere og prøver å bygge opp et lokalt kunstnerisk miljø."

   "kunstnerisk fellesskap gjennom dem til en lengre hovedfortelling. I tilfelle vi ikke har vært spesifikk om spillmekanikken, så er det et førstepersonsspill, og du maler og rundt fra det perspektivet, og du kan utvikle kapasiteten din litt, så du kan kaste disse malingsstrålene og male en større overflate, og så kan du også har du også malemekanikken for selve lerretet, så hva kan du fortelle oss?
   om utformingen av denne mekanikken? Akkurat, så det er egentlig en slags en sløyfe som du går inn mellom de to, slik at du har en ekspedisjon der du samler inn flere ting, og så går du inn på lerretet ditt hvor du maler i 2D og det vi virkelig liker med lerretet, er at det selvfølgelig vokser i takt med dine ekspedisjonene dine, men frimerkene du plasserer på lerretet, de er litt mer avanserte enn en vanlig collage, fordi du kan snurre dem i 3D."

   "på selve lerretet, noe som gjør at du kan lage alle slags komposisjoner.
   du kan bruke tid på å skape seriøse og vakre kunstverk, eller du kan bare være tåpelig og ha litt humor, det er opp til deg hvor mye tid du vil bruke på det vil bruke på dette. Hva har du sett skapt med det verktøyet?
   som så helt sprøtt eller fantastisk ut? Åh, jeg mener, folk er så like vi gir for et gitt kunstverk, gjør vi dem veldig løse, som for eksempel de begrensningene er veldig, veldig løse, slik at du kan være veldig kreativ, så det er noen, la oss si at det første oppdraget vi ber deg om å lage et stilleben, du vet..."

   "frukt og en bolle, og noen lager det på klassisk vis, mens andre lager det på et ansikt med fruktene, og du vet, de bare lar sin egen kreativitet skinne gjennom, og det synes jeg er veldig gøy for oss. Og du nevnte kort at at det er noe narrativt i det, så hva mer kan du fortelle oss om hva du vet?
   hva denne kunstneren kommer til å oppleve i Montreal, og hvordan kunstneren kunstnermiljøet kommer til å utvikle seg, og hva kan vi bruke i den forbindelse? Akkurat, så vi er prøver å gjøre det til en historie som er virkelig forankret i virkeligheten, det er ingen du vet drake eller noe som kommer ut fra noe sted, så du møter unge mennesker kunstnere som deg selv, som er i ferd med å oppdage seg selv som kunstnere og som gjør fremskritt gjennom sitt eget håndverk og sitt eget medium, og du vil bli prøver å gruppere kunstnere sammen for å redde en bygning fra å bli ødelagt."

   "ødelagt og skape et kunstnerisk fellesskap i bygningen. Spillet fungerer fint allerede, men du sa jo at det hele også er under utvikling, så hva er status for prosjektet, og når kan vi forvente å spille og male på det?
   Vi holder på med finpussing og ferdigstillelse, og vi kan forvente å være ferdig tidlig i 2024."

   "lansering på dette tidspunktet. På hvilke plattformer? Vi har bare annonsert PC akkurat nå.
   Tusen takk for at dere tok dere tid, og vi gleder oss til å male på E.T. Tusen takk!"

   Summer Events

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere