Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Netflix: Hva du kan se i august 2023

Vi tar en titt på de mest spennende filmene og TV-seriene som kommer på Netflix denne måneden.

Audio transcriptions

"Nå som en ny måned er her, lurer du sikkert på hva Netflix har å by på, og hva de har å tilby sine abonnenter i ukene som kommer. For å sikre at du får med deg det nyeste og mest spennende utgivelser, har vi tatt en titt på Netflix' program for august og kokt det ned til de mest spennende overbevisende og interessante prosjektene. Det skal imidlertid sies at vi har basert utvelgelsen vår på de mest på en britisk lanseringsplan, så ikke glem å sjekke lokale lister for nøyaktig informasjon."

"Denne sportsdokumentaren er sentrert rundt influenceren, personligheten fra sosiale medier og bokseren Jake Paul, og utforsker hvordan han gikk fra YouTube-stjerne til profesjonell idrettsutøver.
Den andre sesongen av det britiske romantiske dramaserien fortsetter å pakke ut og utforske det usannsynlige forholdet som har oppstått mellom de unge voksne Charlie og Nick."

"I den andre delen av den andre sesongen av det juridiske dramaet The Lincoln Lawyer får vi se Mickey Haller fortsetter å tilby juridiske tjenester til de som trenger det, alt fra en praksis han driver bak i sin Lincoln Town Car.
I denne koreanske realityserien blir en gruppe mennesker utsatt for en rekke krevende og oppgaver som skal simulere og gjenskape en zombieapokalypse."

"I denne kriminaldramaserien spiller Matthew Broderick hovedrollen som den skumle hjernen bak OxyContin-resepten.
narkotikaepidemien som feide over USA.
Live-action-filmatiseringen av Aichiro Odas ikoniske og elskede pirat-animeserie, One Piece, er nesten her. Denne serien vil utforske verdenen av Endless Oceans og og ser hvordan Monkey D. Luffy og piratbesetningen hans håndterer oppgaven med å finne og gjøre krav på sjeldne skatter i et forsøk på å bli piratkonge."

"I den fantastiske 2021-nyinnspillingen av den ikoniske, overnaturlige filmserien slår Paul Rudd seg sammen med et team av unge stjerner, deriblant McKenna Grace og Finn Wolfhard, i et forsøk på å stoppe en gruppe hevngjerrige spøkelser fra å skape kaos i en by i Midtvesten.
I månedens store actionfilm på Netflix spiller Gal Gadot hovedrollen som etterretningsagenten Rachel Stone, som jobber for å hindre en hacker i å stjele og frigi etterretningsorganisasjonens mest verdifulle våpen."

"Denne animerte eventyrfilmen er en filmatisering av den berømte historien om apen Sun Wukong.
fra Kina til Vesten, der han møter og må overvinne alle mulige slags utfordringer.
mektige vesener og skapninger underveis."

Forspill

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere