Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Games To Look For - August 2023

Vi tar en titt på de største spillene som lanseres i august.

Audio transcriptions

"Etter et utrolig travelt første halvår ble juli en mye roligere måned.
måned. I august ser det ut til å bli kaos igjen, for i løpet av sommermåneden kan vi se frem til en hel rekke lovende spill, enten det er indietitler eller etterlengtede spill."

"AAA-prosjekter. For å se hva august har i vente for spillere verden over, la oss dykke ned i den siste episoden av Games to Look For.
Dungeons and Dragons-fans over hele verden har ventet i spenning på dagen da Larian Studios' mega-RPG Baldur's Gate 3 skal lanseres. Heldigvis slipper fansen å vente på vente mye lenger, ettersom utvikleren har bestemt seg for at PC-spillet er så klart for lansering at det kommer tidligere enn forventet og lanseres i august i stedet for september, Det betyr at du snart kan starte reisen der valgene dine former verden."

"og menneskene og skapningene som lever i den.
Har du noen gang tenkt at wrestlingspill ikke har nok fantasy-rollespillelementer?
I så fall er MegaCat Studios' WrestleQuest spillet for deg. Det kombinerer klassisk RPG-kamp med med wrestlingbevegelser i en verden der profesjonell wrestling kolliderer med rollespill."

"fantasien, vil denne pikselerte tittelen tilby et wrestlingspill som ikke ligner noe annet.
Selv om det ser ut som Forspoken, er Deck 13s Atlas Fallen et veldig annerledes spill.
Utspiller seg i en sandete fantasiverden der guder en gang vandret blant menneskene, får spillerne i dette actionrollespillet i oppgave å slå tilbake mot de gamle gudene som hersket over verden, ved hjelp av en kraftig hanske som kan forvandles til alle slags dødelige våpen."

"Verden byr på mange hemmeligheter å oppdage og farlige monstre å jakte på, Atlas Fallen er et spill for fantasy-fans.
Det overnaturlige og virkeligheten kolliderer i Summerfall Studios' kommende tittel, Stray Gods, en rollespillmusikal. I dette fortellingstunge eventyrspillet, tar spillerne rollen som Grace, en kvinne som har fått sangens kraft av den siste musa, og ved hjelp av denne kraften må hun arbeide for å bevise at hun er uskyldig i musens død."

"før den mytologiske gruppen Chorus henretter henne.
Med en rekke stemmer, deriblant Laura Bailey som Grace og Troy Baker, Felicia Day, Rahul Kohli, Ashley Johnson med flere, vil du ikke gå glipp av denne.
En ny NFL-sesong betyr et nytt Madden, og det er nettopp det vi får med Madden NFL 24."

"I årets spill er det Josh Allen fra Buffalo Bills som er coverstjerne, og vil også by på en rekke velkomne forbedringer, blant annet den nye EA Sports Sapien-karakterteknologi for mer realistiske modeller, field sense for bedre kontroll i banen og spillsystemene, og til slutt også kryssspill slik at PC-, PS5- og Xbox Series-spillere kan spille sammen med eller kjempe mot hverandre."

"Spillet basert på filmen, basert på virkelige hendelser, er nesten her. Motorsagmassakren er en asymmetrisk skrekkspill som forsøker å fange skrekken fra den ikoniske skrekkfilmen fra 1974. The Texas Chainsaw Massacre vil spillerne enten ta på seg rollen som en av de brutale slakterne for å jakte og drepe en av og hindre ofrene i å rømme, eller som et offer, der målet er å samarbeide for å finne en måte å unnslippe den skremmende familiens grep på. Det sier seg selv at fans av Dead by Daylight bør føle seg hjemme her."

"Dette fortellende eventyret som utspiller seg på Mars, søker det urovekkende, klaustrofobiske følelsen som sci-fi-thrillere har skapt opp gjennom årene. Fort Solace ber spillerne om å løse mysteriet om hva som skjer på den røde planeten, og det gjør de gjennom en historie som strekker seg over hele fire unike kapitler. Sammen med Roger Clark fra Red Dead Redemption 2 og Troy Baker fra The Last of Us."

"i hovedrollene, kommer dette eventyrspillet til å få håret til å reise seg på hodet ditt.
fra start til slutt.
Det skulle egentlig ha debutert i juli, men på grunn av en forsinkelse i siste øyeblikk måtte Ascendant Studios og Mortals of Avium til august, slik at utviklerne endelig kunne begynne å jobbe med spillet."

"Avium skulle egentlig lanseres i juli, men en siste-minutt-forsinkelse førte til at Ascendant Studios og Mortals of Avium til august, slik at utviklerne endelig kunne begynne å jobbe med spillet.
Etter planen skulle Avium debutere i juli, men en siste liten forsinkelse gjorde at Ascendant Studios og Mortals av Avium til august, slik at utviklerne fikk litt ekstra tid til å rette opp noen feil og forbedre ytelsen. Dette magiske FPS-spillet er uten tvil månedens mest etterlengtede tittel."

"som Jack, en udødelig person som har fått i oppgave å slå tilbake mot hærene som er i ferd med å ta over.
tyrannen Sandrak, i håp om å redde den mystiske verdenen Avium fra ødeleggelse.
Jeg skal gjøre deg til et våpen mot Rashaan.
Født på skuldrene til tre mektige statuer, kunne man høre det rungende slaget fra et stort hjerte som strømmet ut fra skyene."

"For miraklet var i ferd med å føde et barn.
Blasphemous 2, som fortsetter etter hendelsene i Blasphemous' Wounds of Eventide DLC, er en fortsettelse av reisen til den botferdige, som fortsetter å utforske en opprivende verden fylt med mysterier, og som og hemmeligheter. Denne oppfølgeren vil by på forbedrede kamper og sjefskamper, samt en mer tilpassbar spillestil, samtidig som det foregår i en ny verden full av nye NPC-er å møte."

"og oppdrag å utføre. Denne endeløse ventingen har vært min balanse.
Aktiverer hjernens korallkontrollenhet.
From Software ser aldri ut til å gi seg. Vi kan tilsynelatende alltid stole på de anerkjente japanerne.
at den japanske utvikleren gir ut en ny AAA-tittel hvert år, og i 2023 kommer den i form av Armored Corps 6 Fires of Rubicon, en retur til en serie som lenge har ligget i dvale. Denne oppfølgeren vil sette spillerne inn i svært tilpasningsdyktige mechs, før de slippes løs i en verden der de skal kjempe mot enorm og overveldende motstand, og byr på den utfordrende opplevelsen vi er vant til å forvente."

"fra studioet. La oss se hvor langt de kan fly på lånte vinger.
Så...
mens det etter hvert vil debutere på PlayStation og Xbox, Sabotage Studios' Sea of Stars kommer først til PC og Switch. Spillet byr på en innholdsrik eventyr som tar spillerne med på en fengslende reise gjennom en fantasiverden."

"åpner døren for utforskning, turbasert kamp og til og med en hel haug med ekstra aktiviteter som fiske, matlaging, seiling og mye mer.
August er virkelig proppfull av fortellingstunge eventyrspill, så det er ikke mer enn rett og rimelig at en Quantic Dream-utgitt tittel også melder seg på i denne rekken. Parallel Studios' Under the Waves er et spill som er en handler om den profesjonelle dykkeren Stan som kjemper for å overvinne et tap som forandrer livet hans."

"mens han bor dypt nede i havet i en tekno-futuristisk undervannsbåt i Nordsjøen. Utforsking følelser som sorg og tap, og kombinerer dette med slående undervannsutsikter, Under the Waves stiller spørsmålet om Stan noen gang vil komme seg opp på land igjen.
Er du der?
Så..."

"Måneden med fortellingstunge eventyrspill avsluttes med KOOPs Goodbye Volcano High.
Denne filmatiske historien dreier seg om en gruppe antropomorfe vesener som står overfor et utfordringen med å takle det å ta eksamen fra videregående skole og gå videre i livet. Denne historien handler om å komme til slutten av en epoke, og dette spillet ser ut til å utforske dette konseptet med sang og emosjonelt gripende dialog og opptredener."

"Og der har vi det! Nok en måned i boks? For å se hva den spennende september har å by på september har å by på, kan du komme tilbake til neste episode av Games to Look For i slutten av august."

Forspill

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere