Norsk
Gamereactor
Videos
Synced
HQ

Synced Forhåndsvisning av spillet

Vi fikk spille med Synced i løpet av spillets første timer. Hvis du er på utkikk etter et nytt skytespill, kan du sjekke ut de første inntrykkene våre, der vi tar oss av spillets første sjef.

Audio transcriptions

"Skytespillsjangeren kan være en utrolig vanskelig sjanger å slå seg inn i. Med etablerte titler som Fortnite, Apex Legends, CSGO og giganten Call of Duty som allerede dominerer sjangeren.
feltet, virker det vanskelig å få et nytt skytespill til å skille seg ut. Det betyr ikke at utviklere ikke vil prøve, og det siste forsøket på å slå gjennom med en ny IP er Synced."

"Synced, som kommer fra Nex Studios og Level Infinite, er et tredjepersons co-op skytespill som utspiller seg i et i en ikke så fjern fremtid der menneskeheten nesten er utslettet av nanoteknologi.
De overlevende, kjent som Runners, begir seg inn i Meridianen, hvor de kan slå tilbake mot nanoene med vanlige våpen og sin egen nano. Du kan konvertere stort sett hvilken som helst store fiender til en vennligsinnet nano, og så antar de én av fire former. Knuseren, Seeren, Guardian og Suppressor, som alle har sine egne unike evner, men som alle er nyttige for å beskytte fienden."

"følgesvenner på slagmarken. Det er en garanti for at du også i solospill vil ha litt å gå på.
støtte. Når du ikke lar nanoene dine streife fritt omkring, fester de seg til armen din og gir deg deg en slags dobbelthopp-mekanikk som lar deg komme deg raskt inn og ut av kamper, samt samt noen ekstra evner hvis du velger å benytte deg av dem. Med Crusher kan du for eksempel du kan oppgradere nærkampangrepene dine og til og med sende et flygende knyttneveprosjektil mot fiendene for stor skade. Hvis du velger disse oppgraderingene til nanoen din, kan det imidlertid hende du går glipp av å få spesialoppgraderinger til våpnene dine eller andre evner. Etter hvert som du går gjennom oppdragene, får du mange muligheter til å bruke ressurser på oppgraderinger, men ikke alle kan benyttes med deg gjennom hvert område."

"Det er stort fokus på spillerens valgmuligheter i Synced. Alt fra løperen du velger til fra løperen du velger, til ferdighetstreet for hvert våpen, er det en dybde i dette spillet som virker litt en overraskelse når du husker at det er gratis å spille. Det er imidlertid noe som utfyller kompleksiteten i våpnene og byggene er at nanoen din er ganske forenklet. De har en åpenbar rolle i kamp, så mens du pusler med ditt eget bygg, kan du ikke bruke dem til noe, trenger du ikke å bekymre deg for hva de holder på med."

"Alt det ovennevnte høres bra ut på papiret, men det store spørsmålet er om Synced er morsomt eller ikke. I løpet av de par timene vi lekte med spillet, var det fortsatt underholdende. Det er veldig lett å se på, noe som hjelper, og å skyte ned hordene av svakinger blir avbrutt av å utfordre en større fiende ofte nok til at ingen av de to disse kjerneelementene i spillet føles for ensformige. Vi fikk ikke prøvd spillets PvP-modus, men fokuset her ligger på co-op, som er kjempegøy. Solospill er greit nok og kan vise seg å være være en verdig utfordring, spesielt når du møter noen av spillets sjefer, men det er ikke når du slår deg sammen med en eller to andre spillere, blir spilleløkken mye mer tilfredsstillende."

"Det er en viss fare for at innholdet kan bli litt tynt, siden det bare er et visst antall spill i spillet.
antall unike nivåer å fullføre, men Next Studios og Level Infinite holder fast ved at de har allerede har innholdet for de neste par sesongene av Synced klart. Det er noen ambisiøse planer for fremtiden for denne skyteserien, men det er også verdt å merke seg at det sannsynligvis vil bli må gjøres noen feilrettinger før Synced kan lanseres ordentlig, ettersom vi har støtt på noen visuelle feil i løpet av den korte tiden vi brukte på spillet. Synced ser ut til å være et morsomt og solid skytespill."

"med noen gode ideer, men det vil ta mer tid før en avgjørelse kan tas.
om hvorvidt disse i utgangspunktet spennende konseptene blir sure etter de første par timene.
Det er lite sannsynlig at Synced kommer til å detronisere Call of Duty eller noe slikt, men det finnes ingenting i veien for at det fortsatt er et spill du bør holde et øye med hvis du er på jakt etter etter et fartsfylt, ganske intrikat tredjepersons skytespill der du får din egen robot til å gjøre sitt beste."

"venn."

Forspill

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere