Norsk
Gamereactor
Videos
Assassin's Creed Mirage
HQ

GRTV News - Assassin's Creed Mirage er ferdig og vil lanseres tidligere enn forventet

Den kommende tittelen har fått gull!

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV-nyhetene. I dag snakker vi om om noe som overrasket meg litt, faktisk, og det er fordi Ubisoft har bestemt seg for å kunngjøre at Assassin's Creed Mirage kommer tidligere enn forventet."

"Det har allerede gått gull, du vet, vi er omtrent seks, vel, vi er omtrent to måneder unna.
fra det opprinnelige lanseringstidspunktet, og nå er det omtrent seks uker igjen til det fra når det opprinnelig var ment å, vel, nå er det ment å lanseres, og ja, Assassin's Creed Mirage, den neste delen i Assassin's Creed-serien, kommer til å være to uker tidligere enn forventet, tror jeg, kanskje én uke, men uansett, la oss se på ta en titt på nyheten og dykke ned i akkurat dette. Assassin's Creed Mirage er klart og lanseres tidligere enn forventet. Ubisoft er ferdig med utviklingen og har bestemt seg for å lansere spillet tidligere enn forventet."

"å gi oss spillet i begynnelsen av oktober. September og oktober er fylt med svært etterlengtede spill, så det er ingen tvil om at Larian gjorde det rette da de ga ut PC-versjonen i oktober.
av Baldur's Gate 3 fire uker tidligere enn planlagt. Et annet selskap har tilsynelatende vært veldig inspirert av dette. Ubisoft avslører ikke bare at Assassin's Creed Mirage har gått i gull og dermed er ferdigutviklet, men vi får også vite at spillet er i ferd med å bli en del av vil lanseres en uke tidligere enn planlagt, slik at Assassin's Creed Mirage nå vil lanseres den 5. oktober i stedet for 12. oktober, så ja, en uke tidligere enn planlagt, ikke to uker, men ja, den kommer litt tidligere, og det er veldig spennende."

"Det er noen spill som vi ikke hører om at de får gull før noen dager før de faktisk lanseres, men Assassin's Creed Mirage, ja, det har blitt gull, det er klart for lansering, noe som er ganske interessant, for vi har faktisk aldri hatt sjansen til å spille dette spillet ennå. Vi har sett det i en helt andre måter, blant annet i ulike presentasjoner og sendinger, og vi har sett det pressekonferanser og annet, og også bak lukkede dører, men vi har faktisk aldri spilt spillet ennå, men nå er det klart for lansering. Det kommer 5. oktober, altså en uke tidligere enn forventet, noe som betyr at det på en måte går glipp av den hektiske andre eller tredje uken av oktober, som er fullpakket med Alan Wake 2, Spider-Man, Lords of the Fallen, Forza Motorsport og alt det der."

"alt det der, alle disse spillene som er samlet i ett. Assassin's Creed Mirage er nå en slags gikk litt glipp av det ved å komme litt tidligere, så ja, det er spennende. Jeg er på utkikk etter frem til dette spillet. Jeg elsker en god Assassin's Creed-tittel. Jeg tror det kommer til å bli interessant å se spillet, se det som et mindre spill, du vet, et spill i mindre skala med de samme med mindre utstrekning, skal vi si, og vende tilbake til den ikoniske serien."

"røtter i spillet. Vi får se om det tar form og om det fungerer, eller om det er akkurat det, det kan måle seg med de nyere RPG-lignende spillene når det gjelder gameplay, men ja, Jeg gleder meg til å spille det. Jeg håper det kommer til å bli bra. Du kommer uten tvil til å se noen, du vet, forskjellige ting som skjer med spillet i løpet av de neste ukene. Hvis det blir gull, betyr det vanligvis at utviklerne er klare til å få det i hendene på folk, så forhåpentligvis blir det ikke tar ikke så lang tid før anmelderne får kodene og nøklene sine til spillet, så at vi kan gi deg virkelig kompetente og detaljerte anmeldelser av denne tittelen i stedet for noe siste minutt fordi kodene kommer utrolig sent. Men uansett, ja, det er all tiden vi har til rådighet."

"har til rådighet i dagens episode av GRTV News. Hvis du gleder deg til å se oss i neste Assassin's Creed, gleder du deg nå til en uke tidligere enn forventet, men ja, etter hvert som vi vet mer om denne tittelen, og etter hvert som vi vet mer om hva som skjer videre i Assassin's Creed-verdenen, skal vi sørge for å holde dere oppdatert.
deg oppdatert. Inntil da håper vi at du får en fin tirsdag, og så ses vi igjen."

"på den neste. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere