Norsk
Gamereactor
Videos
Saints Row
HQ

GRTV News - Saints Row's utviklerstudio legges ned

Volition legges ned av Embracer Group med umiddelbar virkning.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag skal vi runde av uken med å snakke om noe som jeg virkelig ikke hadde forventet at skulle være snakke om i dag, og det er nedleggelsen av en ganske stor og langvarig utvikler som har og det er Volition. Volition ga oss nylig Saints Row-omstarten, Saints Row-nyinnspillingen."

"som kom ut, men som ikke gjorde det spesielt bra, og som var litt mangelfullt med en rekke forskjellige feil og sånt, og det førte til at Volition kom med en masse løfter om at vi kommer til å få spillet tilbake til den tilstanden vi opprinnelig lovet da vi startet utviklingen. For hva det er verdt, har de sluppet massevis av forskjellige oppdateringer og oppdateringer og innholdsdrops og alt mulig annet."

"for å styrke spillet. Men det virker som om morselskapet som eier Volition, Embracer, ikke bryr seg så mye om det, for nå har de bestemt seg for å legge ned spillet.
utvikleren, noe som betyr at Volition vil opphøre å eksistere. Så med det som utgangspunkt, la oss komme i gang med nyhetene.
Saints Row-utviklerstudioet legges ned. Volition var en gang i tiden et av de mange selskapene på på randen av utslettelse da THQ Nordic gikk konkurs i 2012, men Koch Media, nå kjent som PlayOn, reddet dem. Utviklerne ble deretter gjenforent med Saints Row-serien."

"da Embracer Group kjøpte opp Koch fem år senere. Dette resulterte i fjorårets Saints Row omstart. Igjen sa det svenske morselskapet at de ikke klarte å leve opp til forventningene. I tillegg kommer Embracer bekrefter at de kommer til å legge ned en rekke studioer etter avtalen med det saudiarabiske Public Investment Fund gikk i vasken, og det var bare et tidsspørsmål før kveldens kunngjøring."

"Utviklerne i Volition har bekreftet at Embracer Group legger ned studioet.
med umiddelbar virkning. Det betyr at studioet endte opp med å bli 30 år gammelt og mer enn 200 år gammelt.
utviklere må begynne å lete etter jobb i morgen, så lykke til til dere alle. Vi får se om dette på i det minste får flere til å løse inn Saints Row som en del av PlayStation Plus Essential i september."

"Games og dermed vise Embracer Group om det fortsatt er interesse for serien.
Det er ganske uvanlig at Embracer mest sannsynlig inngikk en avtale med Sony og PlayStation om å lansere Saints Row på denne tjenesten, og så rett før spillet faktisk lanseres på den...
som en del av det månedlige tilbudet, la de ned utvikleren bak spillet."

"Med umiddelbar virkning. Det er ikke snakk om at vi kommer til å legge ned spillet.
Volition innen utgangen av året. Den er borte. Volition er borte. Det er lagt ned. Så ja, mange å forholde seg til det. Spillbransjen er til tider en ganske tøff bransje.
og dette er bare neste eksempel på det. Du vet, Volition har ikke vært spesielt eksepsjonelle med produktene sine opp gjennom årene, og ja, det siste Saints Row er det mest det siste eksemplet på det, men det er fortsatt veldig opprørende å se så mange utviklere og så mange mennesker som er arbeidsledige, og som må finne seg nye jobber, nå som Embracer har bestemt seg for ikke å gå videre med denne utvikleren, men du vet, igjen, Embracer gjorde det."

"at de kommer til å legge ned studioene etter at den avtalen gikk i vasken, så Volition har vært den første til å bite i det sure eplet, og det kommer utvilsomt til å bli flere nedleggelser av utviklere i nær fremtid.
de nærmeste, ja, årene som kommer også, så forvent at det kommer flere nyheter som denne.
og uten tvil være ganske vanskelig å fordøye, men ja, det er alt vi har tid til i dagens episode av GRTV News. Vi er tilbake med neste episode på mandag, for da skal vi nemlig inn i helgen, så ja, håper dere nyter resten av fredagen. Ha en fin helg, og ellers ses vi alle på den neste. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere