Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
Videos
Glassbreakers: Champions of Moss
HQ

Slik gjør du en vellykket VR-fortelling om til en universell F2P MOBA: alt om Glassbreakers: Champions of Moss

Virtual reality trenger flere originale, dedikerte prosjekter og mer tilgjengelighet for spillerne, og her får vi vite mye mer om Polyarcs innovative, men erfarne tilnærming med et gratis MOBA i form av et VR-brettspill. Se hele videoen for mer informasjon om bevegelser, regler og "Mossverse"...

Audio transcriptions

"Vi er på Gamescom 2023, og dette er den siste dagen, og du vet at jeg elsker VR og jeg elsker Moss, og jeg synes VR bør handle om nye, friske ting som er spesielt utviklet for VR, så jeg ble ganske glad for å se Glassbreakers og det dere gjør."

"prøver å gjøre her, nemlig å tilpasse MOBA-sjangeren til VR.
VR, så hva er hovedbegrunnelsen bak å designe denne typen tilnærming og nå avsløre den etter de to handlingsutførende puslespillene?
spill? Ja, ja, så det viktigste er at vi er veldig glade for å kunne ta bordspillsjangeren til et nytt sted, vi har alltid vært en stor fan av bordspill."

"sjangeren i VR, vi synes den er som skapt for det, du kan interagere med den, se på den, se på menneskene foran deg i brettspill, og vi ville virkelig bringe det til VR.
inn i VR, for vi synes det er ganske spesielt, så tidlig i Polyarch begynte vi å prototyper av dette spillet, og vi var veldig begeistret for muligheten til å se dine motstanderen din og samhandle med disse små mesterne, og det har virkelig vært drevet oss mens vi har utviklet Moss, så det har ligget i bakhodet vårt."

"og så gikk vi nylig over til full produksjon og startet dette, og vi er veldig glade for å ta en annen tilnærming til et VR-spill enn vi har gjort før.
tidligere, og nå går vi over til en gratis live-tjenestemodell, og det vil gjøre det mulig å komme tettere på bransjen og lokalsamfunnet, og bygge opp en fellesskap og få aktørene til å hjelpe oss med å bestemme hva vi skal prioritere og hva som er vi utvikler, og vi er ikke bare begeistret for sjangeren, vi er også begeistret for begeistret for denne typen modell, fordi den vil gi oss den muligheten muligheten til å få mer kontakt med spillerne og sammen finne ut hvordan vi kan gjøre dette spillet og dette mediet enda bedre."

"Hva synes du kanskje om statusen til selve mediet i år?
PSVR 2-utgivelsen er kanskje ikke så stor som vi forventet eller ikke?
sammen med så mange andre spill, men dere kommer til å være gratis å spille.
noe som jeg synes er ganske interessant for alle med et headset å være kunne spille, så det er et perfekt tidspunkt å være der med et free-to-play-produkt."

"for at disse også kan bidra til at VR vokser seg større.
Flott, ja, jeg tror timingen er perfekt, du vet, det er mange spill på markedet der ute, og jeg tror at med et free-to-play-spill kommer vi til å gi spillerne mulighet til å komme inn og prøve det og utforske det, og det kommer til å bringe mange flere mennesker inn i Moss-verdenen fordi det foregår i det samme universet, så jeg tror at det å gjøre dette denne typen tilnærming vil gjøre det mulig for oss å komme tettere inn på den samfunnet, som jeg nevnte tidligere, og det vil hjelpe oss til å forstå hva VR-industrien og VR-aktørene er ute etter med Moss, vet du, vi utvikler det, og vi har en historie å fortelle, og vi lanserer den, og vi elsker å høre hva spillerne synes om det, og hva de synes om Quill og dette spillet."

"Vi er spente på å høre hva de vil gjøre med det, og vi tror timingen er bra for at det kommer mange flerspillerspill, og vi kommer til å være med.
først lansere den åpne betaversjonen på App Lab, som er et flott sted der folk kan komme og prøve en rekke nye spill, og det skjer førstkommende tirsdag 29. september."

"folk vil kunne komme inn der og sjekke det ut, og vi gleder oss til det.
vi tror at jo flere mennesker vi kan samle og høre hva de mener, jo mer er spennende, noe som vil gjøre det mulig for oss å drive denne sjangeren og mediet fremover.
Ok, nå har vi snakket om Mossverse og om modellen, og la oss nå snakke om gameplay du spiller selvfølgelig som et bordspill, du kan bevege deg deg selv rundt, hvordan bruker dere bevegelser til å kontrollere mesterne og jeg tror det er tre mestere, ikke sant, så noen tegn til 1v1, så hva kan du fortelle oss om hele spillkonseptet? Ja, så det er en 1v1-kamp i sanntid, i det minste er det hvordan vi tilnærmer oss det akkurat nå, og spillet har på en måte DNA fra en forskjellige sjangre, så det er på en måte en ny sjanger, og det er det som er så bra."

"med VR er at vi kan utforske denne typen ting, slik at hver spiller vil føle seg som tre at brettet foran deg bare er litt lengre enn en armlengdes avstand.
rekkevidde, men du kan bevege deg rundt på det, og det er hex-basert, noe som kanskje er som om det er et turbasert spill, men nei, dette er et sanntidsspill, og vi skjønner det."

"med VR vil spillerne bare kunne ta tak i mesteren sin med et enkelt klikk.
enkel avtrekker og fortelle dem hvor de skal gå, og mesteren vil løpe bort og gjøre angripe som med AI-oppførselen deres, og så skaper det noen skikkelig interessante ting, og du tenker kanskje at det er litt, det kan være litt mye å kontrollere tre mestere, det er allerede vanskelig nok å kontrollere én godt nok."

"vi har virkelig kokt det ned for å gjøre det enkelt å tilnærme seg og prøve å redusere kognitiv belastning for spillerne, slik at det blir enkelt, og måten vi gjør det på, er at hver enkelt hver mester har én evne, det er litt som å ta en MOBA-helt og dele opp at alle evnene deres er fordelt på flere mestere, og det gjør det enklere."

"vet at du bare trenger å bekymre deg for én ting, men det gir deg mange muligheter.
fleksibilitet, og du kan sette sammen teamet ditt på den måten vi gjør det til en liten litt enklere for deg å kontrollere et helt team, ettersom vi har tatt noe av den inspirasjon fra sanntidsstrategiene vi har, men kombinert det med VR, slik at vi har fått bevegelser som gjør at du kan velge hele teamet ditt og deretter flytte dem rundt."

"har måter å be dem om å gå tilbake til basen og helbrede seg, og du kaster bare hånden bak ryggen og slipper avtrekkeren, vi vil at kontrollene skal være raske og intuitive, og så langt har vi hørt mye positivt om dem.
om det, så vi gleder oss til at spillerne skal få tak i det, og at de kan få allerede den 29. august med hodetelefonene sine, og selvfølgelig ikke med Jeg er ikke vsvr men men på deres uavhengige frittstående og også PC VR ja, ja, så vi lanserer den åpne betaversjonen vår med tidlig tilgang den 29. på quest 2, og du kan også legge det på ønskelisten på Steam den dagen, så vi er et lite team, og vi utvikler plattform for plattform, men hvis du er interessert i det PC kan du skrive det på ønskelisten, og hvis du har en quest 2, kan du komme i gang på tirsdag."

"det er syk ser frem til å bryte glasset takk så mye for bli med oss takk"

Gamescom

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere