Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Avatar: Frontiers of Pandora
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   Banishers: Ghosts of New Eden
   HQ

   GRTV News - Banishers: Ghosts of New Eden blir utsatt til februar

   Don't Nods kommende action-RPG unngår den kaotiske slutten av 2023.

   Audio transcriptions

   "Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag har vi en forsinkelse Vi har dessverre ingen kunngjøring til deg. Et av de mest etterlengtede spillene kommer senere.
   i år, noe som jeg virkelig har gledet meg til å spille, det har blitt presset, og det blir ikke lenger kommer i 2023, men i stedet i februar 2024, med det spillet å være Banishers Ghost of New Eden. Så spillet har blitt utsatt, og når det gjelder hvorfor, vel Dontnod har gitt oss en liten uttalelse som forklarer akkurat det. Banishers Ghost of New Eden blir utsatt til februar. Dontnod innser endelig at det ikke er smart å ta opp kampen mot Marvel."

   "Spider-Man 2, Super Mario Bros Wonder, Alan Wake 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Super Mario Bros.
   Mario RPG og så videre. Remedy var et av de første studioene som sa rett ut at de ikke ville ha vil ta opp kampen mot andre etterlengtede spill når de utsetter Alan Wake 2. Det finske studio ble raskt etterfulgt av Honest Souls på Pieces Interactive som presset Alone i mørket til 2024. Nå er det tid for et tredje spill å takke for seg. Dontnod og Focus Entertainment har kunngjort at Banishers Ghost of New Eden er forsinket fra 7. november."

   "2023 til 13. februar 2024. De påstår at spillet i utgangspunktet er ferdig, men at det ikke ville kunne skinne like sterkt hvis den ble utgitt på samme tid som Marvel Spider-Man.
   2, Super Mario Bros Wonder, Alan Wake 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Super Mario RPG og alt annet kommer i slutten av oktober og begynnelsen av november. En interessant avgjørelse når det knapt har gått to måneder siden vi fikk den opprinnelige datoen, og de fleste av datoene vi har mottatt siden den gang er fra Nintendo, og Banishers Ghost of New Eden er ikke engang som kommer til Switch. De fleste av oss har likevel ikke ubegrensede mengder penger, så det er en veldig forståelig avgjørelse, og helt til du innser at februar i skrivende stund var skal få Suicide Squad til å ta knekken på Justice League, Helldivers 2, Persona 3 Reload og Final Fantasy 7 Rebirth, tror du denne forsinkelsen vil hjelpe Banishers Ghost of New Eden?
   Det er en interessant forsinkelse i mine øyne litt fordi der Banishers var plassert for øyeblikket var i en liten pause i det travle høstvinduet."

   "Du vet, etter Alan Wake den 26. eller 27. oktober, beklager, er det en liten pause.
   til den slags Call of Duty Modern Warfare 3 kommer ut, samt Super Mario RPG og alt dette rundt den 10., 8. til 10. november. Og Banishers ble lagt inn midt i mellom 3. november, unnskyld 7. november."

   "Så det er ganske interessant for meg. Igjen, som Eric skriver i nyhetsartikkelen, februar kommer til å bli en svært travel måned igjen. Det har vi sett i forbindelse med de siste par månedene.
   år egentlig. Mange store spill har en tendens til å komme ut tidlig i 2020 eller tidlig på året.
   skal vi si. Og februar i år kommer ikke til å bli noe annerledes. Suicide Squad Killed the Justice League vil faktisk treffe februar-vinduet. Det er vanskelig å si, vi har egentlig ikke hørt så mye om spillet siden denne katastrofale PlayStation State-perioden."

   "av Play tidligere i år. Helldivers 2 er satt til å lanseres i februar.
   Vi forventer at det kommer til å skje. Persona 3 Reload igjen, det virker sannsynlig at det vil skje da.
   Og så Final Fantasy 7 Rebirth, det ville være sjokkerende om det ble skjøvet fra det vinduet.
   Det vil utvilsomt komme mange flere kunngjøringer og avsløringer og forskjellige spill som er satt opp."

   "å komme ut i den perioden også, inkludert forskjellige Nintendo-spill. Så.., Vil det hjelpe banishes til slutt? Det er vanskelig å si. Denne høsten er veldig travel når det gjelder spill så det er utvilsomt bra for tittelen å komme seg ut derfra. Men kanskje det ville vært en fordel om de bare hadde utsatt det en måned eller så, til begynnelsen av desember eller ...noe. Men det er ikke jeg som markedsfører spillet, så jeg har ikke den informasjonen."

   "som analysene tyder på. Men uansett er det viktigste å ta med seg fra dette at Banished Ghost New Eden har blitt utsatt fra november til februar. Så hvis du har ventet på dette spillet som jeg har, må du vente litt lenger. Det er all den tiden vi har til rådighet i dag.
   episode av GRTV News, men vi er tilbake i morgen med neste episode. Så inntil da, Håper dere nyter resten av onsdagen, så ses vi på neste. Ta vare på dere selv."

   GRTV News

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere