Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - PlayStation-sjef Jim Ryan går av

Etter fire år på toppen av Sony Interactive Entertainment.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag har vi en virkelig overraskende nyhetssak for deg, og den handler om en av de mest fremtredende personene i hele verden.
spillbransjen, for Jim Ryan, administrerende direktør for Sony Interactive Entertainment, har kunngjort at han kommer til å trekke seg fra den rollen. Han kommer til å gå videre fra er sjef for PlayStation, og det betyr at vi kommer til å få en liten omveltning."

"opp på toppen av Sonys spillside. Så med det som utgangspunkt, la oss se på dykk inn i nyhetsinnslaget og se hva som skjer.
PlayStation-sjef Jim Ryan går av. Kan dette være endringen mange har etterspurt?
Det er nesten på dagen fire år siden Sean Layden, den forrige PlayStation-sjefen, plutselig og på mystisk vis forlot Sony. Dette førte til en rekke endringer i selskapet."

"etter hvert som det japanske selskapets spilldivisjon begynte å virke mer fokusert på Europa innen utnevner nederlandske Herman Holst til sjef for PlayStation Studios og erstatter Layden.
med britiske Jim Ryan. Den siste endringen har gjort mange skuffet. Ryan har rett og slett ikke virket som en gamer og langt mer forretningsmessig og anspent. Vi får snart vite hvordan PlayStation utvikler seg uten ham. Jim Ryan avslører at han går av med pensjon, og at han dermed vil forlate PlayStation og Sony Interactive Entertainment den 31. mars etter 30 år på markedet."

"selskap. Den 1. april tar Hiroki Totoki over som midlertidig administrerende direktør for SIE, mens selskapet finner en passende erstatter, dvs. forfremmer Shuei Yoshida hvis han ønsker det.
det. Så hvem tror du vil ta over, og hva slags endringer håper du å se?
Så ja, det er ganske store nyheter. Jim Ryan, administrerende direktør for Sony Interactive Entertainment, har på en måte av Sonys spilldivisjon, PlayStation, forlater selskapet etter 30 års arbeid i selskapet."

"der og fire år som sjef. Det blir offisielt den 31. mars.
2024, dvs. i utgangspunktet starten på et nytt regnskapsår fra Ryan Sane. Og så, ja, den midlertidige CEO blir Hiroki Totoki før Sony offisielt utnevner en fullverdig erstatter, noe vi ennå ikke har gjort.
å høre om ennå. Iric legger inn nyheten der. Shuei Yoshida, hvis han vil ha det, kan kanskje ...så gjør han det. Kanskje Yoshida tar den. Hvem vet? Det får vi snart vite. Men ja, kanskje dette er en endring som Sony trenger. Sony har gjort noen ulike feilgrep i det siste, Jeg har lyst til å si det. De har en stor portefølje av førsteparts-titler, som i utgangspunktet er nesten uten sidestykke, med mindre du sammenligner det med Nintendos utvalg av spill. Men ganske Sony ser ut til å sakke litt akterut på mange andre områder. Ja, konsollene salget er skyhøyt, og det kommer til å fortsette å være slik fordi de har fått alle de førstepartstitler som driver det. Og de har mange markedsføringsavtaler som fremmer dette også."

"Men når du ser på hva Xbox gjør med Game Pass, og virkelig omdefinerer plass med spill i skyen også. Og når du ser på alle de nylige kunngjøringene av PlayStation-spill der det er et stort fokus på live service-prosjekter, noe som folk synes å allerede være ganske lei av, og Sony har ikke engang gitt ut mange av disse spillene."

"Du må se på det og si at den retningen som er tatt under Jim Ryans styre ikke har vært det mest ideelle for forbrukerne eller for merkevaren PlayStation og Sony. Men igjen, vi vil Vi får se hvem som kommer til å ta over rollen her. Kanskje det blir en japansk midlertidig administrerende direktør. Kanskje blir det en japansk administrerende direktør på heltid i fremtiden også, noe som ville være en enorm endring med tanke på at de siste fire årene har vært en britisk CEO."

"Og før det var det Shawn Layden, som er amerikaner. Så ja, men etter hvert som vi får vite mer, vil vi helt sikkert Jeg holder dere oppdatert. Det er en stor endring, og det blir utvilsomt litt av en omveltning...
opp rundt Sony også etter dette. Og etter hvert som vi vet mer, skal vi sørge for å holde dere oppdatert.
lagt ut. Inntil da håper jeg dere får en fin torsdag, og så ses vi igjen på neste episode. Ha det bra, alle sammen."

"Transkribert av https://otter.ai"

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere