Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
Videos
Forgive Me Father 2
HQ

Her kan du lese alt om Forgive Me Father 2 før selve spillingen.

Vi så den lovende boomer shooter-oppfølgeren i aksjon bak lukkede dører på Fulqrum Publishings stand, men siden den ikke kan vises frem ennå, får du her alt du trenger å vite sammen med Byte Barrels administrerende direktør Ernest Krystian.

Audio transcriptions

"Vi er på Gamescom 2023 på Fulcrums utgivelsesstand, og dere vet at jeg er en stor fan av fan av tegneserier generelt og også av XIII, førstepersons-tegneserien som alle skyttere og Mad World, og på en måte vet du Forgi meg far, jeg gjorde det ikke..."

"spille det første spillet, men det ser ut som noe jeg skulle trenge å spille før og Jeg gjorde det, og nå har du fått et nytt spill som er mer og bedre, så takk.
Tusen takk for at du ble med oss. Hva vil du si er den største forskjellen når det gjelder fra det første spillet? Vel, den største forskjellen fra det første spillet er at jeg tror er i den mekaniske delen, fordi spillerne nå vil føle seg mer at de bare straffer for sine feil, ikke fordi det nettopp skjedde."

"og også ja, og også den grafiske delen er mye bedre enn i sammenligning i det første spillet fordi det vil være flere 3d-elementer og også fiendene vil føles som i 3d de er laget i 3d. Hvordan gjør du det?
du jobber med grafikk for å få frem tegneseriefølelsen på den måten du kombinerer på en måte 3d-elementer med 2d-elementer, og nå har du også fått en du vet at vi nå har et mer komplekst belysningssystem for at vi skal kunne bruke lommelykt for eksempel, så hvordan tilnærmet du deg hele grafikken?
Hva vet du om spillet? Vel, det viktigste er at alle elementene i spillet er håndmalt, og vi har full kontroll over hvordan det kommer til å se ut."

"og etter det bruker vi også den spesielle shaderen for å gjøre den mer mer distingvert og ser mer distingvert ut og ser mer ut som et tegneserie, slik at to ting kombineres, og ja, og bringer det en slik god grafikk visningen og også mer komplekse 3d-elementer hva er nå i i oppfølgeren vil forbedre følelsen av at du befinner deg i 3D-miljøet som et spiller. Hvordan endrer lommelykten spillet? Før lommelykten lampen har holder deg når du er når du prøver å bruke den som du kan ikke skyte, og for øyeblikket lader du lommelykten og er fri."

"etter at du har ladet den, kan du fritt bruke lyset som den gir deg mulighet til.
til å se i mørket og bruke de mektige våpnene dine til å drepe alle deres ...fiender. Og jeg liker at dere kaller dette en boomer shooter, så hva kan dere gjøre?
fortell du kjenner fans av det første spillet og også noen som meg som ikke har spilt det første spillet om boomer shooter mekanikk som du har jeg har respektert her og som du beholder her? Det er forskjell på den første delen og den andre delen."

"oppfølgeren, men i oppfølgeren og de fleste av elementene som er fra boomer skytespill det er som en pickup elementer på kartet som du er du trenger for å håndtere ressursene dine riktig for ikke å være ute av kulene eller likevel ikke har nok helse fordi du aldri vet hvor de neste oppsamlingene vil være og når du kan Fyll opp rustningen og helsen din. Og hva kan du fortelle oss om våpnene og evnene og galskapen som spillerne kan bruke i denne oppfølgeren? Ja, ja..."

"det kommer til å være mange forskjellige våpen, og som det var i det første spillet det vil ikke være så vanlig som du vet fra de eldre skytterne det vil være de vil ha noen spesielle og spesielle grafiske forskjeller som er som er fra det Lovecraftianske universet, og du kan føle det når du spiller det. Og også galskapssystemet vil bli gjort litt om."

"enn det var i det første spillet, og det vil i større grad bli kombinert i karakteren og karakteren vil bruke den som en mektig ultimate ferdighet, men han kan velge hva slags ferdigheter han vil bruke som ult for spillet sitt. Og nå at du nevnte Lovecraft og lovecraftianske greier i historien."

"selv hva kan du fortelle oss om det er selvfølgelig fortsatt å betale hyllest hyllest til Lovecraft, så hva kan vi spre når det gjelder elementer og referanser til en slik hel verden? Vel, det mest iøynefallende elementet i første spillet og oppfølgeren er uteliggeren som ble kalt i det første... Glad uteligger! Ja, lykkelig uteligger! I oppfølgeren vil det selvfølgelig være der, og vi kan lindre for spillerne at den er inspirert av den såkalte Zadok i den lovecraftianske ...romaner. Noe annet i form av lovecraftianske elementer? Vel, det vil være nok av forskjellige lovecraftianske elementer, men vi er bare inspirert av disse romanene, ikke som å bringe dem inn i spillet, slik at historien blir som i det første spillet."

"selv, men er i stor grad inspirert av den lovecraftistiske og nå fortsetter vi historien om presten slik at vi kan avlaste litt mer fakta fra livet hans og fra kampen, hva han sliter med og hvorfor. Og Hva er status for prosjektet, og på hvilke plattformer kan vi forvente at det blir lansert?
lansering og når? Ok, så for øyeblikket er prosjektet under forhåndsutvikling, og vi har forbereder seg på den tidlige tilgangen som skal være i år, og vi kan også du kan forventer at det i begynnelsen på PC-plattformen som det var i den i den første spill. Og så kanskje på konsoller? Vi får se hva fremtiden bringer."

"Tror du det kommer til å bli vanskeligere å tilpasse det til for eksempel Nintendo Switch, med tanke på den ekstra grafikk, du vet, de tilleggene du har gjort til den til den kamp? Ja, det kan bli litt vanskeligere, men jeg er ganske sikker på at vi klarer det.
Jeg gleder meg til å spille det selv, jeg var jeg var ivrig etter å spille det, men det er det ikke spillbar ennå, så tusen takk for tiden din. Ja, tusen takk for det."

"Det var en glede å møte deg."

Gamescom

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere