Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Team17 står foran omstrukturering, oppsigelser og mulig avgang av konsernsjef

Indieforlaget er det siste som rammes av nedbemanninger.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag skal vi fortsette på en trend eller et tema som vi har snakket om de siste par årene.
uker, for av en eller annen grunn er det mange forskjellige nedskjæringer og tap av arbeidsplasser som foregår i hele Storbritannia akkurat nå. I forrige uke var det en stor sak om Sega og Creative Assembly etter at Sega bestemte seg for å kutte eller kansellere Hyenas. Omtrent samtidig Epic kunngjorde en rekke ulike nedbemanninger, hvorav mange ser ut til å påvirke Mediatonic, utvikleren av Fall Guys. I tillegg har vi hørt rapporter om at Team 17 er i ferd med å utvikle et kommer til å stå overfor omstruktureringer, oppsigelser og en mulig avgang av konsernsjefen. Så Når det er sagt, la oss ta en titt på hva som skjer."

"Team 17 står overfor omstrukturering, nedbemanning og mulig avgang av administrerende direktør. Utgiveren av Blasphemous and the Worms-serien står overfor flere kutt, denne gangen i kvalitetskontrollen.
team. Det ser ikke ut til å være annet enn dårlige nyheter for ansatte i dataspillbransjen i det siste.
Etter de nesten 900 oppsigelsene Epic Games og Segas Creative Assembly i forrige uke, har i dag må vi møte nedskjæringer hos Team 17, den velkjente utgiveren av titler som de to Blasphemous titler og blant annet Worms-serien. Ifølge Eurogamer har utgiveren kunngjorde en intern uttalelse, en omstrukturering som ville påvirke hele QA-teamet, rundt 150 ansatte, og at selskapets nåværende administrerende direktør, Michael Patterson, sannsynligvis også kommer til å forlater selskapet snart. Selv om Team 17 ikke har kommet med noen offisiell uttalelse, sier kilder indikerer at hovedårsaken er outsourcing av kvalitetssikringsteamet. Dette er i så fall andre gang i 2023 at Team 17 har foretatt nedbemanninger, og at oppsigelsene også rammer den interne utviklingsavdelingen."

"divisjoner i mars i fjor.
Så ja, Team 17, denne utgiveren som er kjent for sine indiespill, kommer til å lage noen omstruktureringer. Igjen, alt dette har blitt sendt gjennom en intern uttalelse som sannsynligvis er betyr at det er mer sant enn usant, men når det gjelder omfanget av det som skjer, vil vi Vi får se. Det ser ut til, som det står der, at det viktigste er at de kommer til å bli å avlaste QA-teamet, kvalitetssikringsteamet, og i stedet stole på en tredjepartsleverandør."

"kvalitetssikringsteamet i stedet. Så resten av selskapet ser ikke ut til å være påvirket av dette.
av denne omstruktureringen. Når det er sagt, hvis konsernsjefen slutter, kommer det til å være en viss endringer på ledernivå, på toppen av selskapet. Etter hvert som vi vet mer om hva som som skjer hos Team 17, skal vi sørge for å holde deg oppdatert. Utvikleren har noen forskjellige spill som kommer ut senere i år, inkludert jeg tror en av de neste er Broken Roads, som er senere i dag, tror jeg..."

"kanskje i oktober i år. Så ja, Team 17 har fortsatt en travel avslutning på året, men igjen, Vi holder dere oppdatert etter hvert som vi vet mer. Men ja, det er hele tiden Det er alt vi har i dagens episode av GRTV News. Vi er tilbake i morgen med ukens neste episode, så frem til da, håper dere nyter resten av tirsdagen, og så ses vi igjen på Neste. Ha det bra, alle sammen."

"Transkribert av https://otter.ai"

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere