Norsk
Gamereactor
Videos
Detective Pikachu Returns
HQ

Detective Pikachu Returns - Videogjennomgang

Den ikoniske, kaffedrikkende, gråhårede, elektriske musen er tilbake på saken i denne oppfølgeren til Nintendos serie.

Audio transcriptions

"Detective Pikachu var en av de siste titlene til Nintendo 3DS, men heldigvis ble det ikke etterlatt etter Pokemon-franchisen, og detektiven med den røykfylte stemmen dukket opp igjen, i et godt live actionfilm som adapterte den første historien mellom hovedpersonen Tim Goodman og hans lubne, Pokemon-forskningspartner med jegertopp. Så selv om Detective Pikachu Returns gjør en god jobb i jobben med å oppsummere forgjengeren i en åpningssekvens, trenger du ikke å vite mer."

"enn hva denne oppsummeringen gir før du hopper inn i dette unike Pokemon-undersøkelsesspillet.
Handlingen begynner to år etter hendelsene med Substance R som forvandlet Rhyme Citys Pokemon wild, og med borgermesteren som tildelte oss en medalje for vårt arbeid for å bevare denne utopi om sameksistens mellom mennesker og pokemon. Men en rekke merkelige og tilsynelatende usammenhengende hendelser hendelser fører oss tilbake til et større plott, der vi må bruke våre evner til å observere og fradrag til god nytte nok en gang. Samtidig fortsetter jakten på Tims far, som er i ferd med å bli som også er Pikachus tidligere detektivpartner, er fortsatt i gang, så de to plottene er gradvis i gang."

"sammenvevd også. Men før vi redder verden, er det noen flere små mysterier som må løses.
å løse. Detective Pikachu Returns er en svært lineær etterforskningstittel, hvor Pikachu spiller rollen som detektiv, sidekick og teamleder. Handlingen presenteres i en ganske lineær måte, nesten som en rekke dialoger og refleksjoner, som om det var en visuell roman, selv om den også krever at vi er oppmerksomme på detaljene i samtalene, og å ikke se bort fra noen ledetråder, uansett hvor små de er, uten å skrive dem ned i etterforskningen."

"notatbok. Ledetråder hentes fra omgivelsene og stedene i Rhyme City, i tillegg til fra Vi får høre vitnesbyrd fra mennesker og Pokémon. Pikachu tar seg av lommemonstrene, mens Tim tar seg av tar seg av menneskene. Dette er ikke en spesielt utfordrende tittel for en voksen, men for barn og unge kan hjemme vil oppleve det som en god stimulans til å fokusere sansene sine på å løse de mange oppgavene."

"og forbrytelser i Rhyme City. Hver sak har flere tråder å følge hvis du skal finne de rette sporene i saken.
løsning, og kan holde deg underholdt en god stund. Samtidig finnes det også mindre oppdrag for å hjelpe mennesker eller Pokémon med enkle mini-gåter, vanligvis sentrert rundt rundt en fast scene der vi beveger forstørrelsesglasset for å markere ledetråder og lete etter objekter, ellers ender du opp med en enkel, rask tidskjøring."

"Kjennskap til de mange titalls Pokémon-artene som opptrer i spillet er ikke en forutsetning.
heller ikke, da en kort beskrivelse ofte gir en pekepinn om hvorvidt de bør være betraktet som en del av den aktuelle saken. Vi har Pokémon fra nesten alle tidligere generasjoner her, så hvis du har litt kunnskap, kan det gjøre det raskere å fullføre noen av linjene."

"av etterforskningen og foreta de endelige fradragene for å avslutte saken.
Men vi kan ikke snakke om Pokemon uten å nevne karismaen til den pelskledde hovedpersonen vår, som sjarmerer med en skurrende stemme som godt kunne dukket opp i en film noir, og noen kommentarer som får selv de med grått hår til å smile. Det øyeblikket om kaffe og høyt kolesterol er ren og skjær kino. Pikachu holder oss også fokusert på det vi holder på med for øyeblikket."

"oppgave. Vi kan ikke undersøke eller utforske utenfor det området spillet ønsker at vi skal se på det tidspunktet, og det er ikke mye rom for feil, ettersom kameraet er fast og i beste fall følger oss i en side-scroll, akkurat som det første spillet gjorde på Nintendos håndholdte for 5 år siden. Hvis vi kunne beveger seg rundt på scenen i dybden, kan det gi en ekstra utfordring i jakten på ledetråder, noe som ville forbedre formelen i det forrige spillet. Karakterdesignet har ikke heller ikke endret siden 2018, bortsett fra å legge til høyere oppløsning. Når det gjelder Pokémon, er det ingen store Det er ikke noe problem, men modelleringen av menneskene kunne gjerne vært litt mer uttrykksfull."

"Detective Pikachu Returns er for mye av en kontinuitetsoppfølger, på godt og vondt, og det virker som den er for komfortabel med å tilby mer av det samme og ikke dra nytte av det.
av Nintendos nåværende maskinvare. Likevel er etterforskningen god, og historien er ikke dårlig heller, og siden det er en tittel rettet mot unge Pokémon-trenere og etterforskere, er Detective Pikachu Returns er en god introduksjon til denne typen spill."

Anmeldelser

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere