Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - Oktober 2023

Vi tar en titt på de største filmene og TV-seriene som har premiere i løpet av årets skumleste måned.

Audio transcriptions

"Det er en ny måned, og det er årets mest uhyggelige måned, noe som betyr at det er nok av av spennende nye filmer og TV-serier å glede seg til. Med grøssere som er i tråd med månedens skremmende tema, Marvel-prosjekter og til og med Oscar-håp, oktober 2023 har mye i vente for fansen. Så la oss derfor dykke ned i en ny og spennende film."

"episode av Skjermtid for å se hva måneden har å by på for film- og TV-fans. Men før før vi setter i gang, en liten påminnelse. Vi har basert valgene våre på en britisk utgivelseskalender, så husk å sjekke for nøyaktige lokale oppføringer og datoer.
Denne oktobermåneden byr ikke helt på like mange skremmende thrillere som vi har sett tidligere."

"sett blitt vanlig tidligere, men det betyr ikke at det ikke finnes noen urovekkende filmer med premiere som vil skremme vettet av deg. Regissør David Gordon Green har tatt på seg oppgaven å lage en ekte oppfølger til den ikoniske filmen Eksorsisten fra 1973, og som man kunne håpe, denne filmen er i ferd med å bli skremmende, uhyggelig og en sann kandidat til å bli den mest skremmende."

"prosjekt i år, og ikke bare i oktober.
Kihou Kwans favorittskurk som ble til en helt, kommer tilbake til Disney Plus i oktober, som Tom Hiddlestons Loke tar opp tråden etter hendelsene i sesong 1, og Tom Hiddlestons Loke vil nok en gang reise gjennom tidslinjer for å samarbeide med TVA for å forhindre et univers diktert av Jonathan."

"Majors Kang the Conqueror fra å tre i kraft. Med Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw og Sofia de Martinos elskede Sylvie kommer tilbake, og denne sesongen vil også introdusere noen nye ansikter som Kihou Kwans, som gjør sin debut i Marvel Cinematic Universe.
Hvordan stopper man en produktiv seriemorder fra å gjøre blodig comeback flere tiår etter sin første drapsorgie? Enkelt, du går tilbake i tid og stopper ham i første omgang. Dette er historie som Prime Video's Totally Killer vil tilby i oktober, med Kiernan Shipka spiller hovedrollen som en ung kvinne som reiser tilbake i tid for å stoppe den beryktede Sweet Sixteen."

"drapsmannen fra å utløse det første blodet.
Ja, Goosebumps har blitt filmatisert flere ganger tidligere, men Nei, det stopper ikke i Disney. Skrekkserien kommer tilbake på den mest foruroligende dag i løpet av året, fredag den 13. i oktober, og i serien ser vi en gruppe av fem high school-elever som jobber for å stoppe overnaturlige krefter som de utilsiktet har sluppet løs fra som herjer og ødelegger byen de kaller sitt hjem."

"Det ville ikke vært oktober om ikke Mike Flanagan lanserte et nytt skrekkprosjekt for Netflix.
Etter Midnattsmesse, The Haunting of Hill House, The Midnight Club og The Haunting.
av Bly Manor, Flanagan ønsker å debutere med The Fall of the House of Usher i år.
Denne miniserien er en filmatisering av Edgar Allan Poes verker, og Carla Gugino er med."

"med blant andre Mark Hamill og Rahul Kohli i spissen.
Selv om Ubisoft ikke ser ut til å ha noen planer om å faktisk utvide videospillet verdenen til Far Cry 3s Blood Dragon DLC, har det franske selskapet slått seg sammen med en talentfull regissøren som gjorde Netflix' Castlevania-serie til en stor suksess. Ady Shankar skal lede opp dette nye animerte prosjektet som kombinerer ulike Ubisoft-IP-er og hovedsakelig er basert på i sci-fi-miljøet i Blood Dragon."

"Hvis det er én film i oktober som har hatt Oscar-rykte rundt seg helt siden premieren, så er det kunngjøring, ville det være Martin Scorseses neste prosjekt, Killers of the Flower Moon.
Denne filmen, med Leonardo DiCaprio, Robert De Niro og Lily Gladstone i hovedrollene, utforsker den forferdelige hendelsene som førte til at medlemmer av Asaji-stammen ble drept, og kort tid etter startet en større FBI-etterforskning."

"som involverer J. Edgar Hoover som blir satt i verk. Denne filmen har en utrolig lang spilletid og er en kommer utvilsomt til å kjempe om prisen for beste film i mars, når neste Oscar-utdeling finner sted.
vert.
Etter årevis med utvikling er Blumhouses Five Nights at Freddy's-film endelig klar til å bli kommer i oktober. Regissør Emma Tammey har regissert filmen, der Josh Hutchison i hovedrollen som en sikkerhetsvakt som har til oppgave å komme seg gjennom nattskiftet på Freddy Fazbear's Pizza restaurant. Alle som har spilt eller sett spillene i aksjon, vet at det er en god idé."

"vil vite at dette neppe er så enkelt eller trygt som det kan virke.
Som avslutning på oktober har Netflix enda en storfilm i vente for fansen. Ved å samle Chris Evans og Emily Blunt, Pain Hustlers, utforsker hvordan en mor som sliter med å få barn, og en en sviktende apoteksjef slår seg sammen for å gjøre et konkursrammet apotek til et midtpunkt."

"av en kriminell sammensvergelse."

Forspill

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere