Norsk
Gamereactor
Videos
Total War: Pharaoh
HQ

Total War: Pharaoh - Videogjennomgang

Vi har tatt på oss sandalene og gjort oss klare til å bli den største faraoen Egypt noensinne har sett.

Audio transcriptions

"Det gamle Egypt er både en interessant og kompleks historisk periode, og det virker derfor som en opplagt valg for et Total War-spill. Det er litt merkelig at serien ennå ikke har tatt steget opp til en turen til Nilen, men her er vi nå, 23 år senere, og Creative Assembly viser frem ekspertisen sin i Total War."

"i å skape et historisk strategispill som passer til perioden med Total War Pharaoh.
Som vanlig er det to sider av Total War Pharaoh, den første er den overordnede kampanjen.
hvor du styrer byene dine, sørger for at gudene er fornøyde, forsker på nye teknologier, sørger for at befolkningen er mett og fornøyd, og inngå traktater og handelsavtaler her og der."

"Her har utviklerne også tatt hensyn til avhengigheten av årstidene, noe som er en veldig fin detalj, og har til og med gjort det mulig å bygge utposter midt i en ingensteds, en mekanikk hentet fra Warhammer-versjonen av Total War-serien. Og ærlig talt, det er en mekanikk som er oppgradert mye i Total War Pharaoh, for faktisk å ha noen strategiske verdi, ettersom det gir troppene dine litt pusterom og gjør det mulig å bygge noen bygninger."

"du kanskje har et stort behov for. Økonomien er ikke bare basert på penger, men også på råstoffer, er det viktig å ta vare på økonomien og den generelle administrasjonen.
en forkjærlighet for gamle bybyggerspill som SimCity kommer godt med her.
I likhet med de fleste historiekampanjer i Total War-spill har Total War Pharaoh en unik valuta."

"som du bekymrer deg for, i dette tilfellet er det legitimitet. Det overordnede målet er som alltid å bli den den ultimate og suverene herskeren, men det er krefter som skal låses opp underveis, så det er ikke bare om å fullføre spillet, men også om å låse opp kraftige forsterkere. Tilbedelsen av guder følger en lignende regel, og du kan tjene noen store velsignelser fra Egypts guder, men du kan også ha en sint gud som puster deg i nakken."

"Av en eller annen merkelig grunn føles overlayet og hele det grafiske grensesnittet på kampanjekartet litt klumpete og klønete, men bortsett fra det, har Creative Assembly vært stolte av den dynamiske værsystem som kan sees i kampene og på kampanjekartet. Kort sagt, glade samfunn kan se naturens velsignelser øke økonomien og matproduksjonen. På den annen side, når blir kampanjekartet mørkere, naturkatastrofer inntreffer og sinte naboer invaderer. Det gjør at det lønner seg å styre imperiet ditt litt mer og ta hensyn til det."

"Så har vi slagene. I Total War Pharaoh har hele kampsystemet fått et løft, og selv om noen av endringene er mer av en finurlighet, har andre større innvirkning. Været effektene er for det meste debuffs, men en virkelig dyktig general kan bruke vinden i kombinasjon med ildpiler for å fange og skade fienden ytterligere. Denne typen taktisk bruk av terrenget er noe som er veldig hardcore, og ærlig talt et realismenivå som krever mye oppmerksomhet."

"fra spilleren, men det er også fantastisk når det fungerer.
En av mine største innvendinger mot de historiske titlene har alltid vært mangelen på mangfold.
blant infanteriet, men her får du en større forskjell mellom de ulike typene infanteri.
våpen du tar med deg i kamp. Du får mer taktisk dybde enn ved bare å ha tunge tropper."

"i front, bueskyttere på en høyde og lette tropper som prøver å flankere motstanderen.
Og selv om det bare er noen få valgmuligheter for å håndtere skjoldede og tungt pansrede tropper, er det nye pansringskonseptet, hvor panseret brytes ned over tid hvis du bare kaster nok menn på den, fungerer bra. Generelt sett kan du også spesialisere deg mer innen et bestemt område."

"spillestil og har generelt sett flere valgmuligheter, men pass på, noen fraksjoner tilbyr forskjellige typer våpen, så du får ikke alltid de samme verktøyene uansett hvem du velger.
Beleiringer har også blitt oppgradert til et mye mer moderne nivå, og selv om jeg kunne å lure meg ut som forsvarer, gjør den nye beleiringsmekanikken beleiringen mye mer dynamisk."

"og underholdende kamper, der noen av de tidligere titlene ærlig talt føltes som et hvilket som helst annet landslag.
med bare noen få kriger i tillegg.
Alt i alt er Total War Pharaoh en virkelig fin oppgradering på nesten alle fronter, og muligheten til å tilpasse kampanjen din er også bevart. Hvis de bare kunne oppdatere grensesnittet, så ville vi vært i gang. Det er verdt å merke seg at mens vi spilte på en testversjon, fantes det ikke noen noen tekniske problemer, bortsett fra at spillet var ganske slitsomt for datamaskinen vår, så glem det."

"å kjøre dette på en nybegynnermaskin. Men ellers er Total War Pharaoh et av de mest spennende beste historiske titlene i serien på lenge."

Anmeldelser

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere