Norsk
Gamereactor
Videos
Lords of the Fallen
HQ

Lords of the Fallen - Videogjennomgang

Vi deler våre tanker om Hexworks' action-RPG-reboot.

Audio transcriptions

"Med Souls-lignende spill som er i vinden for tiden, kan det være altfor lett for noen titler forsvinner helt fra folks hukommelse.
Det originale Lords of the Fallen, som ble utgitt i 2014, er et eksempel på dette."

"Det var en kompetent versjon av den Souls-lignende sjangeren, men det ble aldri verdsatt på samme måte som det opprinnelige samme anseelse som sjangerklassikere som Nioh og Sultan Sanctuary.
Nesten et tiår senere har Hexworks utviklet en reboot av serien, men kan denne oppnå det samme som eller er det dømt til å gjenta samme skjebne som forgjengeren?
Vi ble umiddelbart imponert over at Lords of the Fallen tilbyr spillerne ni forskjellige karakterklasser å starte reisen med."

"Disse inkluderer en pålitelig, allsidig partisanklasse, en utrolig kampsterk, hellig ridder klasse, og en piratkultistklasse som er dyktig til å utføre inferno-formler.
Hver av disse klassene er utstyrt med sin egen rustning og våpenutrustning, og har et sett med startstatistikker som passer til en rekke ulike spillestiler."

"Lords of the Fallen skiller seg fra andre Souls-liknende spill ved at det består av to verdener som ligger oppå hverandre og som spillerne kan veksle mellom ved hjelp av en magisk lykt.
Når du reiser rundt i verden, vil du ofte støte på en veisperring i de levendes land.
som Axiom, og du må bytte til Umbral, som er de dødes rike."

"Ved å løfte opp lykten kan du kikke mellom rikene, men av og til må du gå helt over til Umbral.
gå helt over til Umbral hvis det for eksempel er en sti til stede.
som ellers ikke er tilgjengelig i Axiom.
Å tilbringe for mye tid i Umbral har imidlertid sine konsekvenser."

"Dette overjordiske riket er befolket av monstre som ellers ikke er å se i Axiom, og de blir enda mer dødelige etter hvert som tiden går.
Mens du sitter fast i Umbral, gir det Lords of the Fallen en survival horror-følelse, ettersom du er alltid løper for å finne statuer for å komme deg unna."

"Hvis du dør i Umbral, får det også store konsekvenser, ettersom du for alltid vil miste livskraften din, som tilsvarer Souls.
Dette konseptet med to verdener smitter også over på kampene i spillet.
På samme måte som i Sekiros Shadows Die Twice kan du vende tilbake fra graven og få et nytt forsøk på å styrte fiendene dine hvis du blir drept mens du er i Axiom."

"Når lanternen din er ladet, kan du også bruke et trekk som heter Soul Fray, som drar med seg en fiendens sjel ut av kroppen, slik at du kan gjøre stor skade.
I tillegg til å introdusere noen morsomme nye konsepter, mestrer Lords of the Fallen også det grunnleggende i kamp."

"Spillet har 60 bilder i sekundet, noe som gir en følelse av flyt i kampene.
en følelse av tyngde.
Det finnes et stort utvalg av våpen, fra økser til sverd og spyd.
du kan utstyre deg selv med, og disse kan håndteres enten med én eller to hender, avhengig av om det er du vil prioritere skade eller hastighet."

"Den snubler imidlertid i å øke vanskelighetsgraden altfor tidlig.
Hver Souls-like har en ferdighetssjekk-boss som er designet for å teste om spillerne mestrer spillets mekanikk, men denne kom allerede i den første hovedbossen.
For å overvinne denne trusselen måtte vi studere angrepsmønstrene dens minutiøst."

"og eksperimenterte med utrustningen vår.
En annen av Lords of the Fallens svakheter er ytelsen.
Ofte ble frameraten redusert til et kvalmende tempo, og dette gjorde at fiendene kunne å snike inn et par frekke treff."

"Vi spilte spillet før lanseringen, så vi håper at disse problemene kan løses.
løst før lanseringen.
Lords of the Fallen gir deg også muligheten til å spille med venner i uavbrutt onlinespill.
samarbeid."

"Siden spillets servere var inaktive før lanseringen, kunne vi ikke teste disse funksjonene, men vi kan tenke oss at det å ha en venn med på turen kan bidra til å avhjelpe noen av de utfordringen.
Lords of the Fallen er et solid Souls-lignende spill som går utover det å bare være nok et sjangerspill."

"etterligner.
Kampene føles flytende og har rikelig med dybde på grunn av de 9 startklassene, og de doble verdenskonseptet bidrar bokstavelig talt til å gi kampene og utforskningen en ekstra dimensjon.
La oss bare håpe at spillets ytelsesproblemer blir løst før utgivelsen, for det er ikke noe å si på de gir for øyeblikket et ekstra frustrasjonsmoment i et spill som allerede er designet for å være teste tålmodigheten din."

Anmeldelser

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere