Norsk
Gamereactor
Videos
Battlefield 2042
HQ

GRTV News - Battlefield 2042 satte nesten ny rekord i antall samtidige spillere i helgen.

Dices skytespill trakk over 100 000 spillere.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV-nyhetene.
en overraskende nyhetssak å snakke med dere om, for i løpet av den siste helgen har det vært en slags en slags gratishelg for Battlefield 2042, og det virker som om folk er veldig begeistret for spillet."

"fordi mange har strømmet til spillet. Hvorfor er dette interessant?
historie i dag? Vel, fordi Battlefield 2042 ikke gjorde det særlig bra da det ble lansert.
Det var et spill som folk ikke likte særlig godt på grunn av ulike designmessige årsaker.
valg og problemer med spillet, og det floppet rett og slett da det ble lansert."

"og nå i helgen som gikk, nesten to år etter at det opprinnelig ble lansert, er det nesten satt ny rekord i antall samtidige spillere på PC, så la oss ta en titt på det.
Battlefield 2042 satte nesten ny Steam-rekord for samtidige spillere i helgen, det ser ut til at mange spillere var villige til å gi spillet en ny sjanse etter den urolige lanseringen. Battlefield 5 fra 2018 ble til syvende og sist en kommersiell fiasko for EA, og forventningene til spillet var fra oppfølgeren Battlefield 2042 var høye da det ble lansert for snart to år siden, men dessverre ble det ble det dessverre enda verre, og omtrent to måneder etter utgivelsen hadde 90 % av spillerne gått videre til andre ting. Siden den gang har antallet samtidige spillere holdt seg svært lavt på Steam og tidvis til og med blitt slått av eldre titler i serien, som Battlefield 1 fra 2016."

"Men som vi har sett mange ganger før, lønner hardt arbeid seg ofte til slutt når utviklerne leverer det de skal...
det de har lovet, og i løpet av helgen har det vært gratis å spille Battlefield 2042, og dette var noe mange spillere ønsket å sjekke inn. Som avslørt av SteamDB nådde det en topp på 102,009 spillere i løpet av de siste 24 timene, noe som er svært nær tidenes høyeste nivå på 105 397 spillere fra da spillet ble lansert i 2021. Disse tallene avslører at spillet har hatt en god mottakelse."

"og at folk faktisk ble værende og spilte over lengre tid. Hvor mange av disse spillerne vil vil fortsette å spille nå som gratisperioden er over, gjenstår å se, men det virker som om Battlefield 2042 kan i det minste få en mindre gjenoppliving etter noen tøffe år. Er du villig til å til å gi Battlefield 2042 en ny sjanse til å sjekke ut alle forbedringene?
Så ja, Battlefield 2042 har hatt en massiv tilstrømning av spillere. Jeg er ikke helt sikker på hva terninger man kan trekke ut av dette for å være rettferdig. Når du har en så stor tilstrømming av spillere etter en så lang periode med en ganske skuffende tittel, er det vanskelig å si at det er en skuffende tittel."

"definitivt kommer til å bety at det kommer et nytt Battlefield veldig snart. De er ser nok fortsatt på denne serien og tenker at Battlefield 5 ikke var noe hit, Battlefield 5 landet egentlig ikke, Battlefield 2042 har heller ikke landet.
Hva kan vi gjøre for å blåse nytt liv i Battlefield-franchisen?
arbeid har blitt lagt ned i dette spillet de siste to årene for å få det til å fungere."

"tilbake til en tilstand som på en måte var lovet, kan vi si, og det kommer uten tvil til å være fortsatt arbeid med det, og vi vil forhåpentligvis se flere spillere strømme til spillet for å glede seg over det.
nå som det er i en mer komplett tilstand, kan vi si. Men ja, det er all den tiden vi har til rådighet.
i dagens episode av GRTV News, men vi er tilbake i morgen med ukens neste episode."

"Håper dere nyter resten av mandagen, så ses vi i neste episode. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere