Norsk
Gamereactor
Videos
Marvel's Spider-Man 2
HQ

GRTV News - Marvel's Spider-Man 2 er PlayStations raskest selgende spill

Tittelen ble solgt i 2,5 millioner eksemplarer i løpet av det første døgnet.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News.
I går kveld ble det slengt mange forskjellige tall til oss fra forskjellige spill...
blant annet at Lords of the Fallen nå har blitt solgt i en million eksemplarer, Forza Horizon 5 har passert 34 millioner spillere, og Marvel's Spider-Man 2 er allerede offisielt Playstation's mest populære raskest selgende spill, for i løpet av de første 24 timene klarte spillet å selge 2,5 millioner spill."

"eksemplarer. Det ser ut til at Insomniacs spill kommer til å knuse God of War Ragnarok til tross for at det er eksklusivt for Playstation 5, for Marvel's Spider-Man 2 er Playstations raskest selgende spill.
spill med 2,5 millioner på 24 timer. Allerede i november avslørte Santa Monica Studio at God of War Ragnarok hadde blitt det raskest selgende Playstation Studios-spillet noensinne ved å passere 5,1 millioner eksemplarer i løpet av den første uken. Det var utrolig imponerende, og mange stilte spørsmål ved om Marvels Spider-Man 2 ville være i stand til å slå det, spesielt siden sistnevnte er eksklusivt for Playstation 5."

"mens Kratos' siste eventyr kan spilles på både PS4 og PS5. Det viser seg at Insomniacs nylig utgitte spill utraderer den rekorden, for Insomniac sier at Marvel's Spider-Man 2 solgte mer enn 2,5 millioner eksemplarer på bare 24 timer da det ble lansert på fredag, noe som gjorde det raskest selgende Playstation Studios-spillet i historien. Dette betyr selvsagt at det vil mer enn sannsynlig selge langt mer enn 5,1 millioner eksemplarer innen fredag, så det blir interessant å følge med på se hvor mange flere eksemplarer det eksklusive PS5-spillet vil klare å selge på en uke enn God of War Ragnarok gjorde. Dette viser også at det digitale salget er så mye høyere enn det fysiske i dag."

"dager, ettersom Marvel's Spider-Man 2 fortsetter trenden med å selge færre fysiske eksemplarer til både forgjengerne og Ragnarok.
Så ja, Spider-Man 2 gjør det utrolig bra. Den er allerede solgt i 2,5 millioner eksemplarer i sin første første døgnet. Nå har vi riktignok hatt en hel helg, og vi har også hatt mandagen, så det er ikke noe problem."

"tvil om at det sannsynligvis nærmer seg 5 millioner allerede. Men igjen, etter hvert som vi når vi får vite mer, når vi hører hvilket tall den når innen utgangen av den første uken, noe som hvis vi hører noe, er det fordi den har slått rekorden til God of War. Hvis vi ikke hører noe er det sannsynligvis fordi det ikke har slått God of War-rekorden. Men ja, etter hvert som vi får vite mer, vil vi holde deg oppdatert. Men det er interessant å høre den lille biten på slutten, for vi fikk nemlig vite litt om de fysiske salgstallene for Spider-Man 2. Når det gjelder hovedsakelig i Storbritannia, der det var en av årets største lanseringer, men de fysiske salgstallene for spillet selger også færre fysiske eksemplarer enn forgjengeren og God of War Ragnarok."

"Ragnaroks fysiske eksemplarer kom sannsynligvis hovedsakelig fra PlayStation 4.
Jeg er ikke helt sikker på detaljene i disse dataene, men det er ingen tvil om at PlayStation 4 flyttet majoriteten av de fysiske eksemplarene. For nå som vi er inne i en tid med den nyeste generasjonen av konsoller, og det digitale salget øker stadig mer, ser vi at det fysiske salget av eksemplarer går ned og ned og ned til et punkt der de ikke lenger utgjør så stor del av det fysiske salgsmarkedet i disse dager. Og det er grunnen til at Marvels Spider-Man 2 har gått ned i fysiske salgstall, men likevel selger den bedre enn noensinne fordi folk strømmer til de digitale butikkene."

"for å kjøpe dette spillet. Men igjen, ja, etter hvert som vi vet mer, skal vi nok holde dere oppdatert.
Vi kommer utvilsomt med en oppfølger i GFTV-nyhetene senere denne uken for å snakke om dette.
hvis den solgte 2,5 millioner eksemplarer i løpet av 24 timer, kommer den sannsynligvis til å selge mer enn 5,1 millioner eksemplarer i løpet av den første uken. Men igjen, ja, vi holder dere oppdatert etter hvert som vi vet mer. Så frem til så håper vi at dere får en fin tirsdag, og så ses vi i neste episode av GFTV News. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere