Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Games To Look For - November 2023

Vi tar en titt på de største spillene som alle vil debutere i den nest siste måneden av 2023.

Audio transcriptions

"Etter et allerede travelt og imponerende 2023 er vi snart på slutten av året.
Men før vi kommer til desember og de riktignok svært få spillene som ser ut til å bli lansert i den måneden, har vi november å gå gjennom."

"I løpet av den kommende måneden kommer det noen store og etterlengtede spill, Vi har mye å se frem til, så la oss ta fatt på denne nest siste episoden av Games to Look For.
Riot Forges siste forsøk på å utvide League of Legends-verdenen.
har Riot Forge tatt i bruk tequila for å skape et historiedrevet eventyr for én spiller."

"Song of Nunu, en League of Legends-historie, utforsker båndet mellom Boy og Yeti, tar spillerne med til de frosne delene av Freljord for å lære mer om fortiden og sannheten.
som definerer Nunu og Willumps fortid, samtidig som du møter ulike League of Legends-karakterer.
som Braum, Ornn og Volibear underveis."

"Robocop er et ikon fra 80-tallet, og i likhet med mange av figurene som ble berømt i den perioden, er også Robocop et ikon, hatt det litt tøft siden den gang.
Men når det er sagt, er Taeyon ute etter å gi Detroits beste lovhåndhever, som er halvt mann, halvt maskin, en ny rolle.
sin tid i solen igjen i den blodige og actionfylte Robocop Rogue City."

"I dette førstepersonsskytespillet må du utrydde forbrytere og opprettholde loven i en by...
overveldet av kriminalitet og urettferdighet.
Denne høsten er fullspekket med nye Mario-eventyr, og helt i tråd med dette, Marios motstander blir også med på moroa."

"Wario er tilbake i den siste delen av minispillserien sin, I dette spillet skal spillerne bruke Joy-Cons til å slå, danse og vrikke med.
gjennom en rekke ulike fjollete aktiviteter i et spill med den passende tittelen WarioWare Move It.
KT Racing har lenge hatt rettighetene til å lage offisielle WRC-videospill, men slik er det ikke lenger, ettersom EAs Codemasters nå har overtatt dette ansvaret."

"EA Sports WRC blir derfor den første delen i Codemasters' nye serie for bilsport.
tilbake til en verden av offisielle WRC-spill, med en moderne fysikkmotor, større og mer detaljerte baner og flere måter å skape din egen karriere på.
Vi vet hva du tenker, er Netflix oppført som en plattform?
For Football Manager 2024 er nettopp dette tilfellet, slik det har vært tidligere, Det tradisjonsrike sportssimuleringsspillet debuterer som én av fire versjoner."

"Football Manager 2024 kommer til PC, mens Football Manager 2024 Console kommer til Xbox og Playstation, Football Manager 2024 Touch kommer til Switch, og Football Manager 2024 Mobile kommer til Switch.
lanseres spesifikt på Netflix som et av spilltilbudene deres.
Det er en stund siden vi har fått et nytt Yakuza-spill med Kazuma Kiryu i hovedrollen, men heldigvis ønsker RGG Studio å rette opp i dette med Lyca Dragon Gaiden, mannen som slettet navnet hans."

"I dette neste kapittelet i Kiryus historie blir det tidligere Yakuza-medlemmet som ble agent, trukket ut av livet sitt, vekk fra nysgjerrige øyne.
for å stoppe en mystisk person som forsøkte å drive ham ut av sitt skjulested.
og avsløre sin tilstedeværelse for dem som lenge trodde Kiryu var død.
Uten tvil månedens største spill og den mest etterlengtede tittelen for resten av 2023, Activisions ulike utviklere har nok en gang slått seg sammen for å gi liv til neste kapittel i Call of Duty Modern Warfare-serien."

"I denne tredje delen av den rebootede serien får Captain Price og Task Force 141 kjemper for å stoppe den ultranasjonalistiske forbryteren Makarov fra å fortsette terrorkampanjen sin.
Med et flerspillersystem sterkt inspirert av Modern Warfare 2 fra 2009 og en ny zombieopplevelse fra Treyarch, vil fans av serien få mye å tenke på når Call of Duty Modern Warfare 3 debuterer."

"Det hersker fortsatt stor usikkerhet rundt dette spillet, ettersom mange fortsatt ønsker å få vite mer om dette prosjektet fra Fantastic.
Men med lansering 10. november er det ikke lenge til dagen før debuten på PC.
og spillerne begir seg inn i en åpen flerspillerverden der de skal overleve trusler fra andre spillere."

"Det er ikke ofte vi inkluderer virtual reality-spill på Games to Look For, men med tanke på hvor stor Assassin's Creed-serien er, kunne vi ikke la være å ta med Assassin's Creed Nexus VR.
Setter spillerne bokstavelig talt i skoene til Ezio, Connor og Cassandra, denne VR-tittelen utspiller seg i tre unike tidsperioder og forteller ufortalte historier."

"basert på tre av seriens mest elskede og ikoniske hovedpersoner.
Nexus VR kommer til MetaQuest 2- og 3-plattformene og ser ut til å bli det mest oppslukende Assassin's Creed noensinne.
Persona-serien har fortalt mange forskjellige historier opp gjennom årene, og i november i år kommer Persona 5 Tactica, som skal bygge videre på dette."

"I den helt nye spin-offen Tales får vi se flere av fansenes favorittfigurer tilbake for å hjelpe en mystisk revolusjonær ved navn Arena i et farlig oppdrag, alt ved hjelp av turbasert kamp som grunnlag for kampene.
November måned avsluttes med en ny versjon av tidenes første Mario RPG."

"I Super Mario RPG, som er tilpasset Nintendo Switch, får Mario og vennene hans en ny vri.
på oppdrag for å reparere Star Road, samtidig som de må stoppe den skumle Smithy-gjengen på veien.
Med et isometrisk perspektiv og mange minispill å kose seg med, Super Mario RPG byr på en rekke usannsynlige helter, deriblant Bowser, den magiske Mallow og dukken Geno."

"Det var alt for denne episoden av Games to Look For.
Som det er tilfellet de fleste år, når vi når andre halvdel av november, spilllanseringene avtar i takt med at utgivere og utviklere trapper ned før høytiden.
Husk likevel å bli med oss neste måned for å se hva den mye, mye mer stabile desember 2023 har å by på."

Forspill

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere