Norsk
Gamereactor
Videos
Ancient Kingdoms
HQ

Daniel Tizón om hvordan Ancient Kingdoms er som World of Warcrat møter Stardew Valley.

Daniel Tizón er hovedutvikler hos Ancient Pixels, og på IndieDevDay forklarte han vår Rebeca Reinosa hvordan Ancient Kingdoms ønsker å hylle WoW-lignende gammeldagse rollespill med en brettspillvri og et pikselert malingsbelegg.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen til nok et Gamereactor-intervju her på Indie Game Dev Day.
I dag er jeg her sammen med Daniel, som er hovedutvikleren av Ancient Kingdoms, spillet vi har her bak oss.
og, vel, vi ville gjerne vite litt mer om spillet, så hvis du kan gi oss en overordnet idé om spillet..."

"Ok, Ancient Kingdoms er et rollespill av den gamle skolen, og folk som har spilt spillet, sier at det er som World of Warcraft møter Stardew Valley...
Det har mange funksjoner fra brettspill, for eksempel kan du velge en klasse fra en rekke klasser som geistlig, kriger, trollmann...
og du kan tilpasse karakteren din, og det er tusenvis av utstyr som du kan laste inn fra sjefer, det er fangehull og om Stardew Valley har vi hus, du kan kjøpe et hus, dekorere det og du kan også samle planter, alkymi, gruvedrift og så videre."

"Så det er mye å gjøre Ja, selvfølgelig Og hva kan du fortelle oss om vanskelighetsgraden i spillet, for når du sier World of Warcraft og Stardew Valley kan du blande forskjellige vanskelighetsgrader, så det kommer til å bli utfordrende, det kommer til å være begge deler..."

"Vi har forsøkt å gjøre spillet utfordrende, samtidig som det skal være lett å lære.
Slik at alle skal kunne spille uten å måtte lese en guide eller veiledning.
Og du har også avanserte fangehull som er vanskelige å beseire sjefer og så videre.
Og fordi det er et rollespill for én spiller, kan du også spille med vennene dine, opptil fire personer som spiller online sammen."

"Du kan spille med vennene dine, og det er litt enklere.
Og du kan blande klassene, ikke sant? Bare i World of Warcraft, for eksempel for å beseire vanskelige sjefer...
Ja, ja, det er veldig viktig, for hvis du spiller med en healer som en cleric eller druide og en tank, en kriger og DPS er det den perfekte gruppen for å beseire de mektigste bossene i spillet."

"Og hva kan du fortelle oss om historien og bakgrunnen for dette virkelig interessante universet?
Hva kan du fortelle oss om hovedpersonen, historien bak?
Ja, det er en hovedoppdragslinje der du blir involvert i historien og Erathiaths rike historieverden.
Erathiath er den verdenen som er involvert i spillet, og den er svært rik på historie og er knyttet til drager."

"gamle guder, og det er en veldig interessant historie Og hvem er hovedpersonen? Har hovedpersonen sin egen historie, eller hva gjør vi i dette universet?
Vel, spillet starter i slutten av videospillets andre tidsalder.
og du er hovedpersonen, hovedhelten som Erathiath-verdenen trenger for å bekjempe den nye hovedalderen."

"Og kommer det til å være, eller later det til å være, et langt spill som du bare kan nyte i tusen timer, kanskje ikke så mange?
men kommer det til å bli en lang opplevelse, ikke sant?
Ja, tanken vår er å gi ut spillet med 60 timer, og vi later til å fortsette å utvide spillet med nye oppdateringer og til og med DLC.
Og hva slags DLC-er kan vi forvente oss? Jeg vet at det kanskje er for tidlig å si, men hva kan vi legge til i denne opplevelsen?
Vel, vi har allerede planlagt en DLC der vi later til å lansere nye steder i spillet, et nytt stort område og mange nye fangehull, sjefer og nytt utstyr..."

"Og dette er ditt første spill, ikke sant? Hva synes du om å kunne vise det frem her, å få tilbakemeldinger fra spillerne, hvordan føles det?
Vi har jobbet med dette spillet i fire år, og i fjor deltok vi allerede på noen arrangementer som dette, og vi fikk mange tilbakemeldinger fra spillerne...
og det er veldig viktig for oss. Vi endrer spillet i henhold til tilbakemeldingene fra spillerne og de som tester spillet."

"Og jeg har hørt at det er en demo tilgjengelig for de som ønsker å spille det, så kan du forklare oss hvordan folk kan spille spillet hvis de ønsker det slik det er nå?
Ja, hvis du blir med på Discord-kanalen vår for øyeblikket, kan du teste hele spillet, spillets nåværende status, og jeg legger ut ukentlige hjul med spillets nåværende status, slik at du kan spille med vennene dine.
Og når planlegger du å slippe det mer eller mindre, hva er planene dine? Og på hvilke plattformer kan vi nyte det når det er ferdig utgitt?
Vi vil gjerne gi det ut til PC og konsoller, men for øyeblikket jobber vi med PC-versjonen, og vi håper å kunne gi det ut til PC og Steam Dev."

"Vel, jeg tror det var alt for i dag, men tusen takk, vi gleder oss veldig til å spille det, vi snakket nettopp med dere om å spille det, og dere burde gjøre det samme, for det ser fantastisk ut.
Tusen takk for at dere ble med oss, lykke til og på gjensyn! Ok, takk skal dere ha!"

Interviews

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere