Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - The Game Awards nominasjonene har blitt avslørt

Baldur's Gate III and Alan Wake 2 leder an i flokken.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News.
Det er litt senere enn vanlig i dag, men uansett skal vi snakke om den store nyheten som kom litt sent i går kveld, nemlig at de nominerte til Game Awards er klare."

"Nå vet vi offisielt hvem som er nominert i de ulike kategoriene.
Jeg tror faktisk det er over 30 kategorier.
Det vi vet, er at Alan Wake 2 og Baldur's Gate 3 leder an med flest nominasjoner.
Så da er det bare å sette i gang."

"Nominasjonene til Game Awards avslørte at Alan Wake 2 og Baldur's Gate 3 leder an, men The Legend of Zelda, Tears of the Kingdom, Marvel's Spider-Man 2, Resident Evil 4 og Super Mario Brothers Wonder ligger ikke langt bak.
2023 har vært et av de beste årene i spillverdenen, så det er mange ulike meninger om hva som faktisk har vært det beste spillet."

"Det gjelder også oss som jobber i bransjen, spesielt fordi Game Awards er rett rundt hjørnet og vi i Game Reactor er en del av juryen.
Dette har understreket hvor vanskelig det er å forutsi hvem de fem, noen ganger seks, nominerte spillene i hver kategori er.
Nå trenger vi ikke lenger å teoretisere.
Geoff Keighley og gjengen har avslørt alle de nominerte til Game Awards, og Alan Wake 2 og Baldur's Gate 3 leder an med åtte nominasjoner hver, inkludert den største."

"Vinnerne avsløres når showet starter den 7. desember, amerikansk tid, den 8. desember for oss her til lands.
Så følg med for nyheter om dette og de mange avsløringene og kunngjøringene som vil skje under Game Awards.
Og her er hele listen over TGA-nominasjonene.
Listen er svært omfattende, så her skal jeg bare snakke om Årets spill, for hvis du vil lese hele listen over nominerte, kan du se på spillets retning nedenfor, kan du finne nyhetssaken og se den i sin helhet der, for ellers kommer vi til å være her i omtrent 10 minutter og gå gjennom alle disse forskjellige tingene."

"Men ja, Game of the Year, Alan Wake 2, Baldur's Gate 3, Marvel's Spider-Man 2, Resident Evil 4, Super Mario Brothers Wonder, The Legend of Zelda, Tears of the Kingdom.
Og ja, en liten teaser under der, beste spillregi, Alan Wake 2 og Baldur's Gate 3 er også i den kategorien.
Ja, så det er et godt innblikk i hvordan de nominerte kommer til å være eller er, om vi skal si det sånn."

"Alan Wake 2 og Baldur's Gate 3 er to spill som vi forventet, sammen med Tears of the Kingdom, The Legend of Zelda, Tears of the Kingdom, å være der oppe og få mange nominasjoner og stemmer.
Og det gjorde de. Det er noen interessante, bemerkelsesverdige spill som mangler, skal vi si, inkludert Starfield.
Starfield er et av de spillene som egentlig ikke er med i det hele tatt."

"Jeg er faktisk ikke helt sikker, men jeg tror ikke det er mange, eller om noen, Xbox first party-spill som ble nominert i år.
Så du kan se at Xbox, til tross for en svært vellykket lansering av Starfield, har gjort det til et massivt, du vet, enormt mye spilt spill, har det ikke akkurat slått an i det enormt roste året vi har hatt.
Men ja, som Eric skriver i nyheten, finner Game Awards sted om morgenen den 8. desember for vår del, veldig tidlig på morgenen, bokstavelig talt akkurat når klokken tikker over midnatt, og det er da showet starter."

"Så hvis du vil vite hvem som vinner de forskjellige prisene, vil du se alle de forskjellige kunngjøringene og så videre, kan du følge med på Game Awards, hvor vi som vanlig kommer til å dekke alt dette og mer til.
Men ja, det er alt vi har tid til i dagens episode av GRTV News.
Vi er tilbake i morgen med ukens neste episode. Inntil da håper jeg at dere får en fin tirsdag."

"Og ja, vi ses på den andre siden. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere