Norsk
Gamereactor
Videos
Avatar: Frontiers of Pandora
HQ

GRTV News - Avatar: Frontiers of Pandora avslører historieutvidelser

De lanseres neste år som en del av sesongkortet.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV-nyhetene. I dag skal vi snakke om den siste store, nye utgivelsen som kommer ut senere på året.
i år, og det er Avatar Frontiers of Pandora. Helt nylig ble spillet kunngjort at det skulle bli gull, eller rettere sagt at det har blitt gull, noe som betyr at det i hovedsak er er ferdig utviklet og klar for lansering, noe som betyr at den realistisk sett bør være klar til lansering med mindre noe veldig, veldig drastisk skjer, absolutt lansering i begynnelsen av desember, for eksempel vi forventer, og i så fall har Ubisoft nå snakket om hva som kommer til å skje."

"skje etter lanseringen av denne tittelen, blant annet at den kommer til å utvides med historieutvidelser.
så la oss ta en titt på det. Avatar Frontiers of Pandora avslører historien utvidelser i sesongpasset. Ubisoft jobber mye raskere enn James Cameron, men det høres ut som om som om vi får møte karakterer fra filmene i 2024. I går Massive Entertainment fortalte oss at Avatar Frontiers of Pandora hadde fått gull, og at det dermed var klart for lansering på 7. desember. De fleste utviklere og utgivere ville derfor lagt all sin fokus på dette."

"men Ubisoft gjør som de pleier ved å avsløre hva som kommer etter lanseringen. Kveldens trailer viser hva vi får ved å kjøpe Avatar Frontiers of Pandora-sesongpasset. Dette inkluderer et tilleggsoppdrag på lanseringsdagen, en historieutvidelse kalt Skybreaker når sommeren neste år og en ny historieutvidelse med tittelen Secrets of the Spires neste høst."

"Begge utvidelsene vil ta oss med til nye områder for å kjempe mot RDA og til og med møte det som høres ut som som karakterer fra filmene. Vi får også det vanlige spesialutstyret og spesialutrustningen.
sett og spesialkosmetikk til vår Banshee. Så ja, flere DLC-er. Så ja, hvis du har vært gleder deg til å dra til Pandora for å leve livet og oppleve det som er hva det vil si å være en Na'vi, så har reisen din egentlig bare så vidt begynt når Avatar Frontiers of Pandora lanseres 7. desember, for vi har flere historier å fortelle..."

"utvidelser som kommer ut i fremtiden. Så igjen, hvis du kjøper sesongpasset, får du ikke bare tilgang til disse ekstra historieutvidelsene når de kommer ut til sommeren og høsten.
neste år eller høsten neste år, men du får også tilgang til et spesielt oppdrag på lanseringsdagen.
også. Så ja, bare litt ekstra å glede seg over når spillet lanseres. Men ellers ja, som Eric sier, skal vi visstnok bli introdusert for karakterer fra filmene i disse historieutvidelsene, så jeg er ikke sikker på hvem det blir. Uten tvil noen av de større karakterene vil nok ikke bli brukt, men noen av de mer bærende karakterene vil nok ikke rolleinnehaverne vil kanskje være med i historieutvidelsene. Men uansett, ettersom vi vet mer om dette, skal vi sørge for å holde dere oppdatert. Vi forbereder oss og nærmer oss lanseringen av Avatar Frontiers of Pandora, så dere kan også forvente en gjennomgang av omtale av det også rundt lanseringstidspunktet. Og inntil da har vi ikke mer tid til overs."

"i dagens episode av GRTV-nyhetene, så takk for at dere ser på, og vi ses igjen på neste episode, som kommer i morgen. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere