Norsk
Gamereactor
Videos
Super Mario RPG
HQ

Super Mario RPG - Videogjennomgang

Vi deler våre tanker om Nintendos og Squares ikoniske og elskede rollespill nå som det har blitt oppgradert og omarbeidet for å passe til Switch-plattformen.

Audio transcriptions

"Ettersom Nintendos nyinnspillinger og remastere stort sett har vært diskrete i når det gjelder endringer i omfang, har vi likt måten Super Mario RPG har blitt formet på.
fra bryteren, helt fra starten av. Denne nyinnspillingen er noe mer enn Ocarina of Time 3D eller Metroid Prime Remastered, ettersom det er mer i tråd med det Mercury Steam-produktet."

"gjorde med Metroid 2, eller nærmere behandlingen Link's Awakening fikk for noen år siden.
år siden. Dette betyr at de den gang så vakre forhåndsrenderte 2D-sprittene med en 3D-stemning, nå er erstattet av fullstendig polygonbaserte miljøer og figurer. Samtidig er det faktum at det nye spillet fortsatt er tro mot den opprinnelige originalens isometriske perspektiv og begrensede baner, noe som gir utviklerne større ressurser til å gjøre begge elementene utrolig skarpe og detaljerte, i det minste når du sammenligner Super Mario RPG med andre Mario- eller RPG-spill på systemet, som vanligvis er mer åpne og dermed visuelt begrensede. Når det er sagt, hver eneste venn, fiende, by eller fangehull har blitt gjengitt etter den opprinnelige design, og har dermed beholdt et utseende fra 90-tallet som, interessant nok, føles som en nostalgisk for veteranene, og på en eller annen måte friskt for nykommerne som er mer vant med til å se moderne Mario-design overalt. Med andre ord, for oss er Super Mario RPG ser ut som om den samme CGI-grafikken som vi har sett i de andre drømte om som tenåringer, og vi så de trykte annonsene og TV-reklamene fra den tiden."

"æraen. Det er en kortere, tykkere Mario uten stemme, en dukkelignende prinsesse Paddehatt Peach og de klassiske designene til de fleste fiendene, sammen med berøringsfølsomme med Smithys hær av våpeninspirerte fiender, og med tilføyelser i form av som Geno og Mallow, som, selv om de er litt avskrekkende til å begynne med, føler seg hjemme."

"etter en stund. På samme måte er det et spill for å forstå røttene til de to grenene.
Mario-rollespillene spirer frem etter Square-debaclet, Intelligent Systems' Paper Mario og AlphaDreams Mario & Luigi. Ikke bare kan du se det grunnleggende kampsystemet definert med tidspressede knapper for å få større effekt, men også hvordan det håndterer gjenstander og krefter, men også komediestilen som serien skulle følge fremover."

"fremover. Det var et barnslig premiss ved første øyekast, med de sutrete skyformede Mallow og ønskehistorien, men den introduserte noen av de morsomste og morsomste anime-aktige spøken og de skarpe kommentarene som begge grenene fortsatte å utvikle nedover i linjen. Som nyinnspilling handler det altså mest om den audiovisuelle siden av saken. Den nevnte 3D-grafikken gjengir noen av de mest finurlige og unike Mario-rollespillene."

"miljøer, blant annet Haunted Forest og Very Peculiar Tower, mens Yoko Shimomuras gjenkjennelige melodier får den orkesterversjonen de fortjener. Denne forhindrer ikke at låter som hovedkampmusikken går fra å være fengende til å bli en kjedelig repetitiv, og det kunne ha trengt noen nye låter for å skape variasjon."

"Vi savnet også litt høyere vanskelighetsgrad. Det er et tilgjengelig rollespill for alle aldre, kanskje et av de beste My First RPG-spillene til tross for alderen, men med mindre du unngår en mange møter, vil du være klart overmektig mesteparten av tiden, og du kommer til å slå nesten alle bosser på første forsøk. Andre tilføyelser, som muligheten til å bytte ut en av de tre oppstilte figurene under kamp med en hvilken som helst av de tre de to andre reservene i gruppen er veldig bra, ikke fordi det gjør det enda bedre, men fordi det enklere, men fordi det gjør en ganske enkel kamp et hakk mer strategisk når du har elementære svakheter og det nye trippeltrekket i bakhodet."

"Når alt var sagt og gjort, og etter 12 til 15 timers spilletid, følte vi oss ganske fornøyd med Super Mario RPG, siden vi endelig fikk spille det originale spillet.
eventyret i sin helhet og nyte en av de beste nyinnspillingene Nintendo noensinne har laget.
utgitt. Det føles litt dumt og kjedelig, både når det gjelder historiefortelling og kamp."

"innimellom, men ikke så mye når man setter det inn i sin sammenheng, og selv om det er det har en spesiell 90-tallssjarm som en stor del av samfunnet kan relatere seg til.
Det er også et snilt og vennlig rollespill for dem som ikke har hatt glede av sjangeren før, og selv om det lener seg litt for mye mot den enkle siden, opprettholder det likevel en viss av de mer obskure, gammeldagse, til og med arkaiske systemene og hemmelighetene til den opprinnelige hadde. Det mest spennende for oss er imidlertid at vi, etter å ha fullført dette kan Nintendo og Square slash Arte Piazza fortsette å utforske denne serien."

"da den definitivt kan fungere parallelt med Intelligent Systems' Paper Mario. Det er bare legger til rette for et Super Mario RPG 2."

Anmeldelser

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere