Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Sega vurderer å lage Yakuza- og Persona-filmer

Etter suksessen med Sonic-filmene.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag skal vi snakke litt om videospill og litt om filmer på samme tid.
samtidig, for SEGA har nylig snakket om hvordan de har til hensikt å fortsette å styrke sin posisjon som i underholdningsbransjen som helhet, og etter suksessen med Sonic the Hedgehog har filmene, utforsker SEGA nå mulighetene for å lage filmatiseringer av Yakuza og Persona."

"Med dette som utgangspunkt, la oss dykke ned i materien.
Etter Sonics suksess satser SEGA på Yakuza- og Persona-filmer. Alle disse IP-ene kan snart være noe annet enn spill. SEGAs administrerende direktør, Shuji Otsumi, har snakket om å bygge opp selskapets immaterielle rettigheter utenfor videospill. Etter suksessen med gjenopplivingen av Sonic både i spill og i filmatiseringer, ser det ut til at utvikleren vurderer å satse på en forgrene sine andre store IP-er inn i filmverdenen. Vi har nettopp gjenopplivet Sonic i en stor ikke bare gjennom spill, men også filmer og TV-serier, og Sonic er også med i Roblox. Og Sonic er også med i Roblox."

"vi samarbeider nå tett med LEGO. Så nå gjenopplives Sonic, sier Otsumi til CNBC.
Vi har andre store immaterielle rettigheter, og jeg kan ikke si for mye om det, men vi vurderer å gjenopplive andre klassiske SEGA-IP-er også. Akkurat nå har vi to andre store IP-er enn Sonic. Den ene er Persona og Yakuza-titlene våre. Yakuza er veldig unikt, men den store er også kommer også neste år. Men som jeg sa, vi prøver også å være med i mange forskjellige typer forretningsområder som Roblox og filmer. Alle disse IP-adressene kan være andre steder enn her."

"enn spill snart. Ettersom Yakuza og Persona ikke nødvendigvis er like gjenkjennelige som Sonic, kan det være kreve litt mer innsats for å få i gang filmatiseringer. Men det er tydelig at video spillfilmer kan bli en suksess, noe Super Mario Brothers-filmen og Five Nights at Freddy's viser.
Hva ønsker du å se i en Yakuza slash Persona-film?
Det er definitivt en interessant ting. Jeg tror at vi kommer til å se flere og flere videospill blir tilpasset filmformatet etter hvert som utviklingen går framover. Det er et enormt uutnyttet marked av kreativ IP som filmbransjen utvilsomt kommer til å se mer og mer på, nå som vi har sett så mange filmatiseringer av bøker opp gjennom årene, og vi har sett så mange nyinnspillinger av andre filmer også. Så jeg forventer å se flere og flere videospill komme ut, eller videofilmer."

"spill som blir adaptert til film og TV i fremtiden, spesielt når man tenker på noen av de suksessen mange av dem har hatt i det siste. Når det gjelder om vi faktisk kommer til å se disse to blir til filmer, er et annet spørsmål. Igjen, som Alex sa i nyheten, Yakuza og Persona er ikke like kjente som Sonic the Hedgehog. Så hvis Sega skulle vurdere å filmatisere dem, er det ikke sikkert at det nødvendigvis blir en film."

"på vei inn i den globale kinobransjen, slik Sonic gjorde. Kanskje, du vet, en slags anime-serie, eller på vei til Crunchyroll eller noe sånt. Jeg vet ikke. Noe litt annerledes. Noe litt annerledes hvis jeg måtte gjette, for jeg er ikke så sikker på at Yakuza og Persona har helt den samme slags tiltrekningskraft og navnetilknytning som Sonic i Super Mario Brothers-filmen."

"Five Nights at Freddy's har. Men som sagt, etter hvert som vi vet mer om dette, må du sørge for å holde innleggene dine og oppdatert. Ellers er dette alt vi har tid til i dagens episode av GRTV News. Vi er tilbake på mandag med neste episode. Inntil da håper jeg dere får en fin fredag. God fornøyelse helgen, og ja, vi ses på den neste. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere