Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
Videos
The Last of Us: Part II Remastered
HQ

GRTV News - The Last of Us: Part II Remastered kunngjort

Naughty Dogs anerkjente oppfølger kommer til PS5 i januar.

Audio transcriptions

"God morgen alle sammen og velkommen tilbake til en ny uke med GRTV-nyheter.
I dag skal vi starte med å se på en stor kunngjøring som fant sted faktisk på slutten av fredagen. Det var veldig sent på fredag at dette ble offisielt bekreftet."

"etter en lekkasje, og det var nok derfor det kom så sent på fredag, for det var på en måte som om det var det ble lekket, og så tenkte Sony at vi bare skulle gi faen i det og komme med den faktiske kunngjøringen...
og det gjelder The Last of Us Part 2 Remastered. Vi har hørt rykter om dette spillet en stund, og nå er det bekreftet, så vi vet på en måte hvordan det kommer til å bli."

"men det vi vet, er at det kommer til PS5, og at det kommer til å være kommer i januar, så la oss dykke ned i det. The Last of Us Part 2 Remastered kommer til PS5 i januar. Naughty Dogs mesterverk blir penere og får bedre lyd, forbedrede DualSense-funksjoner, en roguelike-modus og mye mer. Nesten ett år har gått siden troverdige ryktene om at The Last of Us Part 2 skulle komme til PlayStation 5 og PC begynte å svirre."

"rundene. Vi har fått flere ekstremt sterke indikasjoner på dette både en gang og i løpet av to ganger siden den gang, men tredje gang er lykkens gang. Naughty Dog bekrefter nemlig at det som kalles The Last of Us Part 2 Remastered lanseres på PS5 den 19. januar. Jeg har hørt fra flere kilder i selskapet at PC-versjonen kommer i midten av 2024. De sier at de vil at Part 2 skal gjøre det langt bedre på PC enn The Last of Us Part 1 gjorde de første månedene, men pressen har ikke pressemeldingen nevner ikke noe om dette. Så hva er nytt i The Last of Us Part 2 Remastered?
Vel, det blir åpenbart enda penere, og utnytter PS5s forbedrede lydfunksjoner."

"og har raskere lastetider, men Naughty Dog har også noen andre mindre forventede godbiter i ermet.
Det mest overraskende er en roguelike-modus kalt No Return. Vi får velge mellom mange forskjellige karakterer med unike evner, før vi går inn i en verden som ligner på Hades, der forskjellige stier fører til en rekke tilfeldige møter og områder. Dette vil belønne oss med nye karakter skins og andre kule ting. I tillegg til dette kan vi utforske områder som ikke ble tatt med i det endelige spillet, nye bak kulissene-opptak og kommentarer, den nye gitarfrie spillemodusen, Gustavo hentydet til, nye skins, enda flere tilgjengelighetsalternativer, en speedrun-modus og et par andre ting. Og det er trygt å si at undertegnede kommer til å spille gjennom The Last of Us Part 2..."

"igjen i januar. Spesielt fordi de av oss som eier originalen, vil kunne oppgradere til remasteren for 10 dollar og ta med oss lagringsfilene våre.
Jeg synes det siste er ganske spennende på en måte, for The Last of Us Part 1, som var en fullstendig nyinnspilling av The Last of Us, var et fullprisprodukt."

"Det føltes litt grådig på en måte. Og så kommer denne kunngjøringen som er en remaster av et spill som egentlig ikke er særlig gammelt i det hele tatt, og som sannsynligvis ikke trenger en remaster.
remaster i det hele tatt. Men det er et PS5-spill nå, og som det nevnes i nyhetsartikkelen der, hvis du har Last of Us Part 2 på PlayStation 4, kan du oppgradere til denne PlayStation 5-versjonen for å få alt det nye spillet."

"ekstra ting, roguelike-modus, gitarfri spilling, ekstra scener og alt det der...
bra. Du kan gjøre det for bare 10 pund eller 10 dollar ekstra. Jeg antar at det kommer til å koste £10 på tvers av så £10 euro og dollar, men det får vi vel vite mer om i fremtiden.
Uansett kommer den snart, den 19. januar, så det kommer til å bli en av disse kampene som innleder 2024. Januar 2024 ser allerede nå ut til å bli ganske interessant."

"det nye Prince of Persia-spillet Tekken 8, The Last of Us Part 2 remastered nå, så det er noen få forskjellige ting å se frem til når det nye året starter. Men ja, etter hvert som vi vet mer om The Last of Us Part 2 remastered, skal vi sørge for å holde deg oppdatert, og ellers er vi tilbake i morgen med ukens neste GRTV-nyhet. Inntil da håper vi at du får en god dag med resten av Mandag ser vi deg i neste episode. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere