Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
Videos
Superman: Legacy
HQ

GRTV News - Superman: LegacyLex Luthor skal etter alt å dømme spilles av Nicholas Hoult.

Det ser ut til at vi vet hvem som skal spille mot David Corenswet i Man of Steel.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag skal vi snakke litt om filmbransjen, for det har nemlig kommet en ganske stor kunngjøring om en en av de mer etterlengtede hovedfilmene som vi har på trappene."

"og det er Superman Legacy. James Gunn er, eller rettere sagt, har vært veldig åpen om når det gjelder å snakke om denne filmen. Det føles som om vi virkelig har blitt informert om hvordan det går med manuset, produksjonen og rollebesetningen.
Og nå har vi fått en utvidelse av dette, for det har nemlig blitt avslørt at Lex Luthor har blitt og det er en rolle som går til ingen ringere enn Nicholas Hoult. Så la oss dykke inn. Lex Luthor i Superman Legacy skal visstnok spilles av Nicholas Hoult. X-Men Future Class, Mad Max, Fury Road, The Menu og Renfield-stjernen har angivelig fått en rolle i James Gunns kommende DC-film. Tilbake i juni bekreftet James Gunn at David Karenzweat og Rachel Broschemin hadde fått rollene som Superman og Lois i den første nye DCU-filmen, Superman Legacy."

"Vi har sett flere relativt små roller bli besatt siden den gang, men en av de mest viktige har manglet helt til nå. De vanligvis svært pålitelige Justin Kroll og Anthony de Lisandro hos Deadline hevder at Nicholas Hoult, X-Men Future Class, Mad Max, Fury Road, The Menu, Renfield m.fl. har fått rollen som Lex Luthor i Superman Legacy. Det er verdt å nevne at The Hollywood Reporters Aaron Couch rapporterer at Hoult fremdeles bare er i samtaler om å spille rollen. Det ville imidlertid være logisk, ettersom Hoult også var en av de finalistene til å spille Superman. Så det høres ut som om Gunn og teamet virkelig liker ham. Nå er det litt interessant, for på den ene siden kan man se på Lex Luthor som en slags og tenker at det må være en slags, du vet, ganske stor, kraftig, slags person, litt på samme måte som Marvel castet Vincent D'Onofrio som Kingpin."

"Du vet, det føles som om det er en helt egen person som styrer skjermen i så måte. Men Men i DC-universet eller DCs utvidede univers har vi sett Jesse Eisenberg spille Lex Luthor. Så du vet, denne karakteren kan ha ganske stor dybde, noe som er interessant. Men ja, som Eric sier i nyhetsartikkelen, dette er ikke bare som en rollebesetning som kom ut av ingenting. Nicholas Hoult var en av finalistene til kanskje til og med rollen som selveste Superman, som til slutt gikk til David Corenzo i stedet."

"Så at han ble plukket opp og satt i rollen som Lex Luthor, er ingen stor overraskelse.
for mange, vil jeg tro. Og dessuten har Nicholas Hoult i det siste bevist at han er en god skuespiller.
å være en ganske sterk og overbevisende skuespiller. Så vi har definitivt noen interessante roller i vente.
interessante og potensielt svært gunstige rollebesetninger til denne filmen når den til slutt kommer på i 2025, noe som igjen er en stund unna. Så du vet, det er lang tid igjen til før denne filmen faktisk får sin debut. Men den kommer. Men ja, etter hvert som vi vet mer om den, og vi kommer til å vite mer om den, for som jeg sa tidligere i begynnelsen av denne nye videoen, liker James Gunn å snakke om denne filmen. Så selv om dette ikke en gang er en bekreftet bekreftelse på at Nicholas Hoult skal spille rollen som Lex Luthor, vil vi utvilsomt få vite høre James Gunn snakke om det snart, og vi kommer utvilsomt til å høre mer om filmen."

"i fremtiden også. Så når vi vet mer om Superman Legacy, skal vi sørge for å holde dere oppdatert.
dere oppdatert. Og inntil da, takk for at du ser på dagens episode av GRTV News.
Vi er tilbake i morgen med ukens neste episode. Håper dere får en fin tirsdag.
og så ses vi på den neste. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere