Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Wiz Connected Outdoor LED Light Strip (Quick Look) - Utendørs atmosfære

Denne LED-lyslisten er laget for vær og vind og gir deg mulighet til å tilføre litt ekstra stil og farge til uterommet ditt.

Audio transcriptions

"Hei, alle sammen, og velkommen til en ny hurtigtitt på Gamereactor. Mens vi spiller inn dette, tror jeg det er 2. november, noe som betyr at om en måned er det mange mennesker som vil gå ut og og lage et lite lysshow foran huset sitt for å markere at det er blitt en juletiden nærmer seg. Det er en herlig tradisjon, og det er en tradisjon som uunngåelig er hjulpet av den teknologiske utviklingen. Og her foran meg sitter jeg sammen med noe som kanskje kan hjelpe, og det er ikke så dyrt som du kanskje tror."

"Så selv om den ikke nødvendigvis har den ikoniske formen som en vanlig julegave har, er det ikke lysene slik vi kjenner dem, som er små lysdioder på snorer, men dette er et smart utendørs lyslist fra Wiz. Og hvis du ikke kjenner til Wiz, så er det i bunn og grunn en slags run and og administreres av Signify, som også har Philips Hue, men det er mye mer ungdomsorientert, smart og billigere. Så denne smarte utendørs LED-stripen koster faktisk bare 160 euro, så her får du faktisk mye LED-stripe for pengene. Jeg mener, den er fem meter lang, og den er den er også laget i en silikonbasert stripe, noe som betyr at den er ekstremt bøyelig."

"Det er åpenbart ikke noe du kan få til, i hvert fall ikke direkte få til å gjøre en 90 graders bøyning.
skift, men det finnes faktisk noen tegninger på selve boksen som viser det, for eksempel, her nede at du kan lage noen ganske morsomme former rundt for eksempel en dør til huset ditt eller en noe sånt. Det kan også være lurt å pynte døråpningen med litt julepynt."

"lysarmaturer. Det er generelt veldig kult. Hele greia er IP65-sertifisert.
Det betyr at du uten problemer og uten å nøle kan plassere den utendørs i alle slags omgivelser.
vær, enten det er snø, regn eller storm, og den vil fortsette å fungere. Utover det har den en veldig tykk og sikret, en slags utendørsplugg her. Det betyr at du både kan løsne denne og sette den inn. Det finnes helt spesielle strømkabler for utendørs bruk som kan du kan få hvis du allerede har strøm utendørs, men den passer også til en vanlig kontakt hvis du har en i skuret ditt, for eksempel. Det er slik vi bor, så vi bruker støpselet i skuret, så vi vil gjerne ha noe som dette, og du får begge deler, noe som er flott. Så igjen, fem meter, IP65-sertifisert, silikonbasert, noe som betyr at den er mer bøyelig enn du kanskje tror. Den har hva Wiz kaller ensartet lysutslipp uten synlige LED-prikker. Det betyr i praksis at lysdiodene er mange nok og små nok til at effekten blir som én lysarmatur, selv om den skifter farge nedover fra den ene enden til den andre. Du vil ikke kunne se forskjell på enkelte lysdiodene. De er så små og det er så mange av dem. Denne støtter selvsagt Wi-Fi, og den støtter også Matter, noe som er flott. Vi ser at flere og flere ting støtter Matter."

"standard, noe som betyr at dette kan trekkes inn i flere smarthusapper og fungere sammen med andre smarthusapplikasjoner.
smartlys fra andre produsenter. Det er en måte for oss å fremme en enhetlig standard på, noe vi har gjort i årevis, og det er flott å se at dette endelig er i ferd med å modnes.
og begynner å bli en realitet. Det er UV-bestandig. Det er fint. Det er åpenbart, siden det er en slags en gradientstrimmel, støtter den opptil 16 millioner farger, og disse er en gradient, igjen, så de er kan bli gradvise etter hvert som du arbeider deg gjennom selve stripen, noe som igjen betyr at du kan lage et sukkertøymønster hvis det er det du vil. Wiz-appen, jeg har bare brukt den litt."

"i løpet av testperioden, men den er faktisk veldig kul, og det er noe som jeg helt og holdent kan støtte generelt. Så nå skal vi sette i gang og gjøre noen skikkelige tester.
testing, men inntil videre er Wiz en veldig kul produsent hvor du sparer penger, men du får sparer egentlig ikke noe på funksjonaliteten. Vel, der får du det du får, så det er bra. Tusen takk for at du fulgte med, og vi ses i neste episode."

Hardware

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere