Norsk
Gamereactor
Videos
Prince of Persia: The Sands of Time Remake
HQ

Ubisoft gir en oppdatering om Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Spillet har nådd en viktig milepæl.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag skal vi ta en titt på et spill som har vært under utvikling en stund nå. Det har vært ganske en uvanlig utvikling, for det var klart, de gjorde seg klare til å sende det ut, de viste frem litt gameplay, men det falt ikke i god jord hos fansen, så de bestemte seg for å gå tilbake."

"tilbake til start og begynne på nytt. Og spillet det er snakk om, er Prince of Persia The Sands of Time Remake. Grunnen til at vi snakker om det, er fordi Ubisoft kommer med en oppdatering om spillet og bekrefter at det fortsatt er under utvikling.
og forteller oss også om hvordan utviklingen skrider frem. Så la oss kaste oss ut i det."

"Ja, Prince of Persia The Sands of Time Remake er fortsatt under utvikling. Ubisoft uttaler at spillet nå har passert en viktig intern milepæl. Tatt i betraktning at toget som har vært Prince of Persia The Sands of Time Remake, som er i ferd med å gjøre seg klar for til å debutere for en stund siden, før den fikk massiv motbør etter å ha vist gameplay og og deretter en lang periode med stillhet etter en forsinkelse på ubestemt tid, kan man anta at det at Ubisoft har stoppet utviklingen av spillet, men det ville være feil."

"Ubisoft har faktisk markert 20-årsjubileet for originaltittelen ved å tilby en utviklings- og oppdatering om nyinnspillingen, der de sier at de har passert en viktig intern milepæl, og at de har utviklingen går fremover. Ubisoft legger også til at vi kan vente oss ytterligere informasjon.
om spillet en gang i fremtiden. Det er denne delen av dette innlegget her, du kan se at vi For 20 år siden ble en av de mest heroiske historiene i videospill utgitt, Prince of Persia The Sands of Time, og nederst her, som dere vet, er det lidenskapelige teamet som står bak hos Ubisoft Montreal, som nå leder utviklingen, det pleide å være Ubisoft Singapore."

"men etter at de fikk litt motbør, bestemte de seg for å flytte det over til Ubisoft Montreal.
Montreal, er i gang med å gjenskape denne legendariske historien, og vi er glade for å kunne kunngjøre i dag at prosjektet har passert en viktig intern milepæl, og at utviklingen går fremover. Vi ser frem til til å fortelle mer i fremtiden. Vi vet fortsatt ikke noe om når vi kan forvente at spillet kommer til kommer."

"Det interessante er at når man sier at den har passert en viktig intern milepæl egentlig ikke påvirker forbrukeren i det hele tatt, ikke sant? Hvis de sa at spillet er, du vet, nå er spillet ferdig eller noe sånt...
sånn, og det er i kvalitetssikring eller noe sånt, og så sier du at det er greit, det er virkelig går videre, men når det bare er en viktig intern milepæl som etterlater seg mye er det en veldig det er noe som du egentlig ikke vet de nøyaktige detaljene for hvor det fører til, så etter hvert som vi vet mer om dette spillet, vil vi holde dere oppdatert."

"vi vet ikke når det kommer, men når de sier ting som dette, får det deg til å tenke at kanskje vi får Prince of Persia The Sands of Time remake i 2024, men det blir ikke tidlig i 2024.
fordi det kommer ut et Prince of Persia-spill i januar, og det ville vært rart å sortere å lansere to Prince of Persia-spill på samme tid, men kanskje vi kan se frem til å lansere til at nyinnspillingen av Prince of Persia The Sands of Time debuterer i andre halvdel av 2024."

"men etter hvert som vi vet mer om den, skal vi sørge for å holde deg oppdatert.
Igjen, det er et spill som har vært under utvikling en stund, så Ubisoft er nok fornøyd.
å endelig få dette spillet ut og gå videre med det, og du vet, å bruke ressursene deres...
andre steder, men ja, vi vil fortsette å legge ut mer informasjon, ellers har dette vært den siste Ukens GRTV-nyheter igjen, så vi er tilbake på mandag med neste nyhet, så inntil da..."

"Jeg håper dere nyter resten av fredagen, så ses vi på den andre siden, ta vare på dere selv."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere