Norsk
Gamereactor
Videos
Silent Hill 2 Remake
HQ

GRTV News - Silent Hill 2 Remake øker forventningene før ny trailer

Bloober Team har bedt fansen om å smøre seg med tålmodighet.

Audio transcriptions

"God morgen alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. Det er en ny uke, og vi er skal starte med å snakke litt om en kommende nyinnspilling som er ganske etterlengtet...
...på det. Den kommer fra Bloober Team og er en nyinnspilling av Silent Hill 2. Nå har vi kjent til at det har vært på trappene en god stund, men vi har egentlig aldri hørt noe mer om det."

"mye om spillet før nå, for det ser ut til at Bloober Team er i ferd med å gjøre seg klare til å lansere en trailer for dette spillet, og derfor har de gitt ut en liten uttalelse på forhånd...
for å øke forventningene til hva de har jobbet med. Så la oss ta en titt på det og gå videre.
derfra. Silent Hill 2-remaken øker forventningene før ny trailer. Bloober Team sier at Konami bestemmer seg for når de skal vise mer av spillet, og at ventetiden vil være mer enn verdt det. Vi har ikke sett eller hørt noe nevneverdig fra Silent Hill 2 remake etter at det ble offisielt annonsert for 13 måneder siden, så det er forståelig at mange har lengtet etter mer. Kveldens nyheter vil nok ikke gjøre ventetiden lettere, for det virker som om ivrige folk har spurt Bloober Team om mer informasjon."

"informasjon om nyinnspillingen av Silent Hill 2. De polske utviklerne har nemlig sluppet en uttalelse på sosiale medier.
sosiale medier. I meldingen står det at utviklingen går jevnt og trutt og etter planen, men at Konami planlegger ikke å vise mer av spillet ennå. De virker imidlertid selvsikre, ettersom kunngjøringen avsluttes med, er vi sikre på at det vil lønne seg å vente. Hva håper du å se og lære mer om?
neste? Og her er den offisielle uttalelsen, som jeg bare skal gjøre litt større. Som Bloober-team stolte over å være en del av Konamis planer for Silent Hill-serien. Sammen med vår partner jobber iherdig for å sikre at nyinnspillingen av Silent Hill 2 oppnår høyeste kvalitet. På vegne av på vegne av utviklingsteamet vil vi gjerne presisere at produksjonen går jevnt og trutt, og at den er i god samsvar med vår tidsplan. Vi er klar over at mange spillere over hele verden venter i spenning på i påvente av nyheter om spillet, og vi setter pris på deres engasjement. Vi kan imidlertid bare be om en litt mer tålmodighet overfor Konami etter hvert som spillets utgiver deler mer informasjon som vi er sikre på at at det vil lønne seg å vente. Takk for din forståelse og støtte. Så ja, det ser ut til som om vi er på vei til å få vite mer om Silent Hill 2-remaken. Igjen er det Konami som bestemmer."

"å bestemme når de vil begynne å tease for spillet og vise det frem. Vi vet ikke når det er faktisk kommer, men det har aldri blitt nevnt noen utgivelsesdato for dette spillet, så det kan være at det blir en 2024-tittel, det kan være en 2025-tittel, vi er ikke helt sikre, men etter hvert som vi vet mer om dette spillet.
eller etter hvert som Konami bestemmer seg for å vise oss mer om dette spillet og gi oss mer informasjon, vil vi sørge for å holde dere oppdatert. Jeg hadde ikke forventet å se en trailer på noe sånt som Game Awards..."

"du vet at Game Awards er et stort show, og det er et bra sted å vise trailere, men igjen virker det som om litt tidlig å vise frem en trailer for et spill som er, du vet, vi har en uttalelse som denne som sier at det vil lønne seg å vente, og at vi ber om mer tålmodighet, ellers antar jeg at dette utsagnet ville være litt mer aggressivt og fortelle folk at du vet at som at ventetiden nærmer seg slutten eller noe sånt, men ja, etter hvert som vi vet mer om dette spillet sørg for å holde innlegget oppdatert det kan være en 2024 utgivelse som jeg sa, men potensielt se på 2025 også, men som en strekning, men ellers ja, dette er all den tiden vi har hatt dagens episode av GOTV-nyheter vi vil være tilbake nå i morgen for den neste i uken, så inntil da håper du likte den resten av mandagen, og ja, vi ses i neste episode, ha det bra alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere