Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Kan Super Nintendo World være på vei til Spania?

Det ser ut til at Port Aventura kan bli stedet som får æren.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag har vi en virkelig uvanlig og interessant sak som baserer seg på ulike sammentreff og tilfeldigheter.
merkelige hendelser som finner sted, og som tyder på at det kan være noe i gjære."

"virkelig spennende innen temaparker. Før jeg begynner å slenge med leppa, la oss først se nærmere på nyheten, så skal vi snakke litt mer om den etterpå.
Super Nintendo World i Spania? Mye tyder på at det blir PortAventura. Besøk fra Universal-ledere, attraksjonspatenter, den første Mario-temaparken i Europa peker mot den katalanske byen Tarragona."

"Da vi snakket om Uncharted-banen som skulle bygges i PortAventura for et drøyt år siden, gikk det allerede rykter om at temaparken i Tarragona var i forhandlinger om å bli kjøpt opp av Universal, som den har vært en del av tidligere, og selv på det tidspunktet lengtet vi i våre villeste drømmer etter en Super Nintendo World-park som den de allerede har i Los Angeles og Osaka, og veldig snart også i Singapore, som vi besøkte i Los Angeles, og den var veldig kul. Men så langt har ingen av Inverindustrial, nåværende eiere av PortAventura eller Universal har kommet med noen offisiell kunngjøring, det ser ut til å være et faktum at overdragelsen av nøklene vil finne sted i nær fremtid. Den spanske mediet Nintenduo melder at presidenten for Universal Destinations and Experiences på mandag i forrige uke var på besøk i lokalene, og at selskapet har registrert patenter for sine egne systemer."

"for sine mest berømte og eksklusive attraksjoner, som for eksempel de digitale signalene i Gringotts Gringotts-attraksjonen i Harry Potter og Velocicoaster-attraksjonen i Jurassic World, eller augmented reality-systemene i Mario Kart-attraksjonen. Ettersom det fortsatt ikke finnes noen offisiell kunngjøring, må vi ta alt med en klype salt, men rekkefølgen av tilfeldigheter tyder på at Spania snart kan bli hjemsted for den første Super Nintendo World i Europa, og at fremtiden er er ikke bare Marios, for neste års Super Nintendo World vil utvides med et nytt område dedikert til Donkey Kong, som vi ikke har sagt noe om ennå, men vi har likevel denne teaseren her, som egentlig ikke teaser for noe, for å være ærlig. Men ja, det ser ut til at PortAventura kunne være vertsarenaen for den første Super Nintendo World-attraksjonen i Europa. Vi har ventet på en slik attraksjon en stund, for i Asia finnes det allerede en slik attraksjon, med den i Japan."

"og snart også i Singapore. Amerika har en med base i Los Angeles, men det etterlater et stort gapende hull i det europeiske området. Så kanskje dette blir stedet at vi får den første Super Nintendo World-åpningen. Jeg tror ikke at det finnes noen Universal Resort i noen del av Europa akkurat nå, så dette blir det første Universal Resort som kommer til Europa."

"Europa også. Kanskje vil det dukke opp flere andre steder også, men inntil videre ser det ut til at vi kan peke på Spania og PortAventura som det første sted hvor vi får en Super Nintendo World i fremtiden. Men ja, det er all den tiden vi har til rådighet.
dagens episode av GRTV News. La oss få vite hva du synes om det. Vil du se en Super Nintendo World kommer til Europa? Vil du at det skal komme til PortAventura? Hvis du foretrekker at det kommer til din lokale fornøyelsespark, så vil jeg i hvert fall det. Men ja, la oss få vite hva du synes."

"i kommentarfeltet nedenfor, og ellers er vi tilbake i morgen med ukens siste GRTV-nyhet.
Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere