Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - desember 2023

Vi tar en titt på de største filmene og seriene som kommer på kino og strømmetjenester i løpet av årets siste måned.

Audio transcriptions

"Mens spillverdenen har en tendens til å senke tempoet og ta en pust i bakken i desember, har film- og TV-bransjen ofte det motsatte. I desember har vi derfor en hel liste med nye film- og spennende prosjekter som du kan se på kino og på strømmetjenester. Med dette som utgangspunkt la oss dykke ned i den endelige visningstiden for 2023."

"Men først en liten påminnelse om at vi har basert valgene våre på en britisk utgivelseskalender, så husk å sjekke for nøyaktige lokale oppføringer og datoer. Nå som det er unnagjort, kan vi sette i gang.
Eddie Murphy har fått en liten oppblomstring i det siste, og skuespilleren har medvirket i en rekke ulike av filmer og prosjekter. I desember får vi den neste utviklingen av dette, når Murphy er hovedrolleinnehaver for Prime Videos Big Christmas Flick, en film der han gir liv til julens 12 dager."

"Historien om hvordan Willy ble Wonka Timothee Chalamet har hovedrollen som hovedpersonen i denne fargerike filmen fra produsenten av Harry Potter, en film som utforsker hvordan Willy grunnla og skapte sjokoladeimperiet sitt, samtidig som han overvinner truslene fra det som best kan beskrives som sjokolademafiaen."

"Netflix har samlet den talentfulle trioen Julia Roberts, Mahershala Ali og Ethan Hawke i en ny film.
til sin siste store dramasatsing. I "Leave the World Behind" får en families avslappende ferie en en illevarslende vending når et cyberangrep kobler dem fra omverdenen, samtidig som to fremmede dukker opp på døren deres. Kommer på kino en uke før den debuterer på Netflix, I Aardmans Chicken Run-oppfølger bryter gjengen seg inn i en batterifarm for å redde en gjeng med fellehøns og tar dem med til sitt nye fristed på øya. Med Zachary Levi og Thandwe Newton i spissen er det duket for et fantastisk eventyr i Chicken Run Dawn of the Nugget."

"Samtidig som Warner Bros fortsetter å fylle monsteruniverset med innhold, har Toho Company bestemt seg for å også sin egen vri på den ikoniske monsterhistorien. Godzilla Minus One er en skrekkinngytende film som er Japan etter andre verdenskrig forsøker å stoppe den herjende radioaktive urmonsteret Godzilla Minus One.
øgle fra å rive landet i filler. Apple TVs store nyhet i desember har Mark Wahlberg hovedrollen som en forstadspappa med en hemmelighet. I Family Plan spiller Wahlberg en forstadspappa med en hemmelighet."

"forsøker å beskytte familien sin når livet som tidligere leiemorder innhenter ham, og han må truer sikkerheten deres. Bradley Cooper er tilbake i regissørstolen og står foran en ny kameraet i sin neste store film, Maestro. Denne filmen utforsker livet til komponisten Leonard Bernsteins liv og hans forhold til skuespillerinnen Felicia Montelegri-Conn Bernstein, som blir portrettert som av Carey Mulligan her. Rick Rordons fantasyromaner har blitt filmatisert utallige ganger tidligere, men det har ikke hindret Disney i å prøve seg. Percy Jackson og olympierne er en serie som kommer til Disney Plus, og som vil følge den unge halvguden Percy mens han løper over hele Amerika."

"for å forhindre en krig mellom gudene på Olympen. Den siste store filmen i denne epoken av DC Extended Universe, Aquaman and the Lost Kingdom, blir også siste gang vi får se Jason Momoa i denne filmen.
som havets beskytter. Når Aquaman tar opp kampen mot den hevngjerrige Black Manta igjen, og i denne filmen ønsker han også å gifte seg og stoppe den tidligere havets mester Orm."

"fra å rømme fra fengslet. Det første kapittelet i Zack Snyders sci-fi-historie, Rebel Moon Part One.
I A Child of Fire drar Sofia Boutella ut i verdensrommet for å forsvare en fredelig bosetning.
fra en tyrannisk invasjonsstyrke. Del to kommer på Netflix nå i desember, og er planlagt til begynnelsen av 2024. Den andre sesongen av Marvels hypotetiske animasjonsserie utforsker hva som vil skje med kunne ha skjedd hvis sentrale øyeblikk i Marvel Cinematic Universe faktisk hadde utspilt seg."

"på en annen måte. I de neste episodene kommer flere av skuespillerne fra live-action-serien tilbake.
som låner ut stemmene sine til sine respektive animerte motstykker. Taika Waititi regisserer Michael Fassbender i denne sportskomedien som dokumenterer den beryktede og forferdelige American Samoan-klubben.
fotballag, som er mest kjent for å ha tapt en VM-kvalifiseringskamp 31-0 i 2001."

"I filmen, som tar utgangspunkt i VM-sluttspillet i 2014, spiller Fassbender en trener som er i ferd med å miste alt.
som er hyret inn for å forbedre lagets innsats. Hayao Miyazaki og Studio Ghibli er på banen igjen.
med en helt ny animasjonsfilm der en ung gutt og en hegre reiser rundt i en stor, vakker verden som deles av levende og døde i håp om å finne guttens unge mor. Gutten og the heron har en rekke engelske skuespillere på rollelisten, deriblant Christian Bale, Mark Hamill, Robert Pattinson, Gemma Chan, Florence Pugh, Willem Dafoe, Dave Bautista med flere. Adam Driver spiller hovedrollen som Enzo Ferrari in Crisis i Michael Manns biografi om den berømte italienske superbilprodusenten. Ferrari følger hendelsene mens Enzo og teamet hans presser bilene og kreasjonene sine til det ytterste i en forsøk på å vinne det utfordrende og forræderske Mille Miglia-løpet over 1000 mil gjennom Italia."

"Netflix gir sine abonnenter en dobbel porsjon stop-motion-animerte godbiter i desember, da etter Chicken Run 2, har Pokemon Company slått seg sammen med strømmetjenesten for å lansere en serie som følger eventyrene til Haru, en concierge på et Pokemon-feriested, mens hun tilbringer tid sammen med menneskene og lommemonstrene som kommer på besøk. Og der har vi det, nok et år med mye tid på skjermen er tilbakelagt."

"Mens vi venter til nyttår med å se hva januar 2024 har å by på, kan du bli med oss på senere denne måneden for å få et glimt av de største kinofilmene som kommer til å gjøre sin ankomst i løpet av 2024."

Forspill

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere