Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - ingen planer om å lansere Game Pass for PlayStation og Nintendo

Phil Spencer kommenterte saken i et intervju nylig.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. Det er en ny uke og vi skal ta opp noe som skjedde nylig. Phil Spencer er en absolutt pålitelighet, skal vi si, når det gjelder å gi oss viktig og spennende informasjon."

"om Xbox og spill og alt det der. Nylig ga han oss en stor mengde med informasjon igjen, og i dag skal vi snakke spesifikt om planene for Xbox.
Game Pass, som han utdypet litt i det øyeblikket. Så la oss dykke ned i dette, og vi skal snakke litt mer om det etterpå. Phil Spencer, vi har ingen planer om å lansere Game Pass til PlayStation og Nintendo. I stedet fokuserer Microsoft på å sørge for at folk får en god følelse når de kjøper et Xbox. Det har lenge versert rykter om at Microsoft hadde planer om å lansere Game Pass til Xbox-markedet."

"flere plattformer, først og fremst til PlayStation og Nintendo. Hvis du har håpet på dette, kan du nå slutte å drømme nå, for det ser ikke ut til at det kommer til å skje i nærmeste fremtid, om noen gang. I en intervju med Windows Central sa Phil Spencer at det ikke finnes noen planer om å lansere Game Pass til noen av plattformene på nåværende tidspunkt. Jeg vil begynne med å si at vi ikke har noen planer om å bringe Game Pass til noen av plattformene."

"Pass til PlayStation eller Nintendo. Det er ikke en del av planene våre, men jeg tror du er inne på noe av det viktigste.
hva det betyr å eie en Xbox. Det jeg ønsker å fokusere på, er hvordan vi kan fortsette å fornye oss.
for folk som har forpliktet seg til maskinvareplattformen vår, og hvordan vi kan fortsette å gjøre den at de føler seg trygge på investeringen i det vi har bygget. Man skal selvfølgelig aldri si aldri, men det ser ut til å være en lys fremtid for Game Pass og andre plattformer for øyeblikket."

"Vil du se Game Pass for PlayStation og Nintendo? Det er ikke akkurat noen stor overraskelse at Spencer ikke har tenkt å bringe Game Pass til PlayStation eller Nintendo. Jeg vil anta at at det er noe de kontinuerlig vurderer å gjøre, men jeg tror det ikke handler så mye om Xbox' intensjoner om å bringe abonnementstjenesten til disse plattformene, og mer om disse plattformenes Vi tenker på om vi virkelig ønsker at et Xbox-abonnement skal dominere det vi gjør her borte. Det er måten Jeg ser det på en måte, for å være ærlig, men kanskje det er noe som fungerer under overflaten som er som stopper det. Vi vil utvilsomt finne ut mer om dette i fremtiden, men etter hvert som Game Pass fortsetter å vokser, og Xbox selv fortsetter å vokse, for det kommer utvilsomt flere oppkjøp i fremtiden."

"på sikt, spesielt når det er snakk om et selskap av Microsofts størrelse og proporsjoner. Det er ingen tvil om at det vil komme flere iterasjoner og utviklinger i den forbindelse. Jeg vil si at PlayStation eller du vet Sony PlayStation er den siste plattformen du noensinne kommer til å se Game Pass på. Hvis alle andre plattformer får Game Pass, kommer det kanskje til PlayStation også en gang, men det er ikke sikkert at det Nintendo på den annen side, for det er generelt sett ikke mye likhet mellom de ulike mellom førstepartstitler på Xbox og PlayStation, og generelt sett er det mange av de store konsollene som er spill på Xbox og PlayStation og på Nintendo Switch eller Nintendos plattformer. Jeg vil si at det er en mye større mulighet og sjanse for at Game Pass kan komme til Nintendo Switch i fremtiden, men ser heller ikke her ut til å skje med det første, så jeg ville ikke holdt pusten på det."

"men det er alt vi har tid til i dagens episode av GRTV News. Vi er tilbake nå i morgen med ukens neste episode, så frem til da håper vi at dere får en fin mandag, og ja, vi kommer til å ser deg på den neste. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere