Norsk
Gamereactor
Videos
Prince of Persia: The Lost Crown
HQ

Prince of Persia: The Lost Crown - Videogjennomgang

Vi har vært på et eventyr gjennom tiden i Ubisofts nyeste actioneventyr som tar Prince of Persia-serien tilbake til sine 2D-røtter.

Audio transcriptions

"Da Prince of Persia The Lost Crown ble kunngjort under Summer Game Fest i fjor, ble vi først litt skeptiske til spillet. Vi var ikke helt sikre på den grafiske stilen.
og den siste tidens problemer med serien spilte også inn. Men noen dager senere fikk vi sjansen til å spille spillet for første gang, og de fleste av bekymringene våre ble gjort til skamme."

"Men det store spørsmålet er om denne 2D-metroidvaniaen klarer å underholde i hele sin varighet.
Svaret på det spørsmålet er enkelt: Ja, det gjør det. Men det er ikke en fullstendig og hemningsløs seier for Ubisoft. Først og fremst vil vi slå fast at 2D-stilen fungerer uten problemer.
her, og måten spillet presenteres på er helt topp. Dette er et flytende og fartsfylt spill, spennende eventyr som holder deg på tå hev fra første minutt til rulleteksten ruller."

"med sin vanskelige plattformspill og utfordrende fiender. På denne måten er det som Prince of Persia.
tvers igjennom. I tillegg er metroidvania-elementene ganske godt presentert. Du treffer vegger og kan ikke komme deg videre eller utforske uten den rette evnen eller det rette verktøyet.
og dette er omtrent like forutsigbart og kjent som alle andre metroidvania gjennom årene."

"Det fungerer på et grunnleggende nivå, men Ubisofts største problem er hvordan de binder sammen metroidvania-elementene i spillet.
metroidvania-tilnærmingen og spillets overordnede fortelling. Fortellingen tar Sargon med seg over hele Qaf-fjellet, et sagnomsust sted der tiden ikke lenger følger en lineær tidslinje.
mening. Og det er her metroidvania-elementene sniker seg inn. Du må nemlig besøke unike biomer, fullføre oppgaver, snakke med figurer, tilegne deg nye ferdigheter og utstyr, alt sammen på veien mot en ødeleggende sluttkamp. Ideen er en fin og fornuftig men i praksis virker det mer som en rekke bøyler som Sargon må hoppe over for å nå målet."

"gjennom for å nå sitt endelige mål. Den mangler finesse i måten den formidler sin fortelling på.
og på samme måte blir en stor del av historien fortalt gjennom popup-dialogvinduer, har det ikke den samme tyngdekraften som andre action-eventyrspill. Men heldigvis, der dette spillet mangler i narrativ forstand, utmerker det seg heldigvis på mange andre områder. Ta for eksempel plattformspillingen for eksempel. Det er seksjoner av varierende vanskelighetsgrad, men hver del av spillet gir mulighet for deg til å vise at du forstår mekanikken som du vil. Og dette er fantastisk fordi mange av evnene gjør litt forskjellige ting og gjør det mulig for Sargon å overvinne utfordringer."

"han blir stilt overfor på mange forskjellige måter. Alt fra å bruke tidsreverseringssystemer til teleportering, til luftstrekk og dobbelthopp, veggklatring og sprang, samt gripetak.
glidninger og mye mer - det finnes en hel rekke bevegelsesteknikker som kan brukes på de fleste steder rundt Mount Kath. De er også svært nyttige i kampsituasjoner, noe som betyr at det grunnleggende hakke- og skjæresystemet er utvidet med et kreativt utvalg av evner og våpen."

"Sargon er en allsidig og spennende figur å styre. Mount Kath er utformet på en slik måte at det er massevis av utfordringer og ekstra sideinnhold å utforske og finne, men dette er også ikke en massiv og overveldende verden. Den er overkommelig å utforske, og det samme gjelder hemmelighetene.
vanligvis på en måte som gjør at du ikke trenger å stange hodet i veggen i jakten på nye hemmeligheter."

"etter svar. Ubisoft har funnet en fin balanse mellom utfordring og lett tilgjengelighet i et utforskende måte. Der vi tidligere nevnte at hovedfortellingen ikke akkurat var knyttet opp til metroidvania-siden av saken på en altfor overbevisende måte, og i forlengelsen av dette er dette ofte lot hovedhistorien litt tilbake å ønske, og det samme kan sies om sideoppdragene."

"En stor del av disse dreier seg om å finne og fullføre samleoppdrag rundt omkring på Mount Kath og andre er mindre historier som aldri lykkes med å fenge. Det er tydelig at når du ser på hoved- og sideoppdragene, har Ubisoft slitt med fortellingen i dette spillet.
i tillegg er det ofte helt greit og brukbart i forhold til gameplayet, leveldesignet og kampene, utforsking og til og med kunststilen, som trives når man utforsker, og som da ofte blir litt av en en torn i øyet i nærbilder, mangler det. Og for oss er dette en perfekt oppsummering av Prince of Persia the Lost Crown. Av en rekke grunner er dette spillet helt fantastisk. Vi har hatt en enorm mye moro med å utforske verden og kjempe mot alle slags farlige beist og vesener, fra myter og legender, men bare fordi det har sine sterke sider, betyr ikke det at The Lost Crown er en fulltreffer. Det er rom for forbedringer i dette spillet og måten det er utformet på, spesielt når det gjelder hvordan historien er flettet sammen i narrativ forstand. Med dette spillet nå i bøker har Ubisoft en strålende plattform å bygge videre på, og vi håper at de vil fortsette å utvikle spillet."

"bestemmer seg for å gjøre det, for det er tydelig at Ubisoft har en forkjærlighet for denne typen spill."

Anmeldelser

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere