Norsk
Gamereactor
Videos
Another Code: Recollection
HQ

Another Code: Recollection - Videogjennomgang

Eventyrserien har fått en moderne overhaling i denne siste HD-samlingen til Nintendo Switch.

Audio transcriptions

"DS og Wii ble en stor suksess på midten av 2000-tallet, ikke bare takket være Nintendos eviggrønne spillserier, en fantastisk katalog som dekker det meste av alle sjangre, og til og med noen eksperimentelle prosjekter, men også fordi de treffer en viktig mainstream-målgruppe ved å satse på de såkalte Touch Generations, spill for alle målgrupper som drar nytte av de mer intuitive kontrollene systemene ga en mer avslappet opplevelse. En av de viktigste eksponenter for denne tilnærmingen var Another Code, som ble utgitt på begge systemene."

"med DS Two Memories i 2005 og R. A Journey Into Lost Memories i 2009.
Spillene ble utviklet av det nå nedlagte studioet CiNG ved å kombinere to sjangre, nemlig japanske visuelle romaner og det tradisjonelle pek-og-klikk-eventyret.
vi er mer vant til i Vesten. Det faktum at de to spillene samlet en en betydelig kultstatus blant både gamere og nykommere, hadde ikke noe med så mye å gjøre med de spennende plottene eller de forseggjorte gåtene. De var ikke heller, for å være ærlig. Nøkkelen til suksessen deres lå først og fremst i tonen, i den kunst, den interessante måten de brukte kontrollene sine på, og fremfor alt Ashley Mizukis Robbins. Another Code Recollection kommer til Nintendo Switch som en HD-utgave."

"nyinnspilling med skråstrek av de to innspillingene, som prøver å tilfredsstille både gamle og nye fans og kanskje vekke litt interesse blant eventyrelskere av den gamle skolen i den nye slik Famicom Detective Club forsøkte og mislyktes for ikke så lenge siden. Hva dette betyr at du får skarpere, vakrere grafikk og en mer helhetlig opplevelse."

"for de to fortellingene, men samtidig mister du de fleste av de opprinnelige gåtene eller ser dem sterkt modifisert. Dette kan være en nedtur for de opprinnelige fansen, men det er en gir mening når man tenker på hvordan det nye spillet er lagt opp. Nintendo Switch er ment for å spilles på TV-en eller som en håndholdt enhet, ettersom den ikke er en egnet til å spille på to skjermer, og den har for eksempel heller ikke mikrofon. Og hva med berørings- og pekerfunksjonene? Vel, den bruker vippefunksjonen sensorer på enheten eller kontrollerne av og til, men i noen tilfeller er en eller annen grunn ønsket ikke utviklerne å bruke berøringsskjermen eller markøren."

"maskinvarens markørfunksjoner. Så dette er for det meste bare knapper og spaker.
og tar bort en god del av maskinvaremagien som originalen hadde. Og Når det gjelder presentasjon og utforsking, kan de som spilte på Wii, tenke på som veldig likt det tredjepersonsperspektivet som spillet brukte innendørs, men med et nå overalt og med full 3D-kamerabevegelse. Nå er kamerabevegelsene nettopp et av de største problemene her. Kanskje i et forsøk på å være mer tilgjengelig, er det utrolig tregt som standard, så mye at vi anbefaler at du øke hastigheten til minst 60 når du starter spillet for første gang."

"gang. Og selv der føles det en smule tregt. Og det samme kan sies om de trege menyene og spillets ytelse generelt, og det samme kan sies om noen av de dårlige teksturene og geometrien, som helt klart får det til å se ut som et meget lite og begrenset prosjekt. Tvert imot setter vi stor pris på den ekstra skriving og de utvidede samleobjektene, som faktisk bidrar til å utvide historien i interessante og til og med spennende måter. Og selv om vi går glipp av noen av gåtene på grunn av av nostalgiske grunner, er noen av de nye tilføyelsene åpenbart friske og for bedre, og du samler ikke lenger på så mange ubrukelige gjenstander. Bortsett fra den langsomme kameraet, er det et par nye funksjoner som er verdt å nevne."

"å nevne. Navigasjonshjelp og puslespilltips. Førstnevnte forteller deg hvor du skal gå eller hva du skal trykke på som det neste, mens sistnevnte først gir deg en viss råd, og deretter en mer åpenbar løsning på oppgaven. Dette er bra for folk som ønsker å bli introdusert til sjangeren på en veldig avslappet måte. Andre steder, HD-grafikken løfter grafikken, og spesielt Taizuki Kanasakis rollefigur er en design. Så hvis du forelsket deg i 14- og 16-åringer som tenåring, er det bare å ta en titt."

"pikselerte Ashley, kan det i større grad skje med tenåringer i dag, for hun er temmelig bærer hele opplevelsen alene. Andre karakterer, inkludert den elskelige ved første D, ender opp med å bli overfladiske eller uinteressante, til tross for de nevnte ytterligere skriving. Dette har den samme effekten som det hadde for så mange år siden da du sammenligner de to spillene. De seks timene i det første føles strammere og bedre pakket enn i det andre."

"oppfølgerens tre timer lange hendelser. Historiene er helt greie å forholde seg til.
typiske "coming-of-age"-troper, sidetemaer som avhengighet og den milde sci-fi-inspirerte overordnet mysterium. Man kan betrakte Another Code som en slags forløper til til stilen Life is Strange gjorde populær for noen år siden, med det langsomme tempoet og den den kontemplative vinklingen, det kunstneriske preget, den elskelige tenåringshovedpersonen og og den paranormale vrien i historiene. Men med maskinvaren fra 2000 ikke engang det ekstra stemmeskuespillet klarer å gjøre opplevelsen enda bedre."

"mer engasjerende for dagens publikum, for alt føles litt for kjedelig, lo-fi, forutsigbart og rudimentært. Slik det er nå, vil vi bare anbefale dette til de som elsker av originalene bare for nostalgiens og fanservicens skyld, og med et par forbehold. Hvis du er på utkikk etter en langt mer intrikat og engasjerende anime historier som handler om sinnet, har du et godt alternativ i de to AI-filmene The Siminium Files-spillene på samme plattform. Når det er sagt, kan vi nå ikke ikke annet enn å ønske oss at CINGs egen Kyle Hyde-saga, Hotel Dusk og Last Window, blir Switch HD-behandlingen, bare med litt mer omsorg og polering."

Anmeldelser

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere