Norsk
Gamereactor
Videos
Palworld
HQ

GRTV News - The Pokémon Company å iverksette en etterforskning av Palworld

Samtidig fortsetter spillet å selge og tiltrekke seg mange nye spillere.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. Du kan sikkert allerede gjette hva vi skal snakke om i dag. Vi har snakket om det hele uken og det er igjen PAL World. Grunnen til at vi skal snakke om det i dag, er ikke bare fordi den har nådd en ny salgsmilepæl, ikke bare fordi den har nådd en ny, virkelig imponerende spillerantall på Steam, det er ikke bare på grunn av veikartet som ble kunngjort..."

"i går, nei, det er på grunn av Nintendo og det slags Saurons øye som sitter på Steam.
på toppen av Pokemon Companys hovedkvarter i Japan. Det har endelig snudd blikket sitt og sett på på Pocket Pair, og vel, det kommer til å bli satt i gang en etterforskning av Pokemon Company mot PAL World om hvordan selskapets eiendeler og immaterielle rettigheter har blitt brukt. Så, la oss dykke ned i denne nyheten. Det er en uttalelse fra selskapet, så forbered deg på det, og ja, vi skal snakke litt om det etterpå. Nintendo innleder etterforskning av PAL World om IP og eiendeler som er brukt i spillet, eller mens PAL World når 8 millioner solgte eksemplarer og runder 2 millioner aktive samtidige brukere på Steam. PAL World, stort sett hver dag siden lanseringen 19. januar, har vi kunnet informere deg om en ny salgsrekord."

"som PAL World har slått. I dag er ikke annerledes. Spillet har nemlig passert 8 millioner solgte eksemplarer.
solgte eksemplarer, samtidig som det har passert 2 millioner samtidige aktive brukere på Steam, en bragd som bare PUBG Battlegrounds noensinne har klart å oppnå.
Og igjen, jeg skal bare nevne dette raskt før vi fortsetter. Det er dette tallet her. Counter-Strike, vi snakket om det i går, Counter-Strike All-Time Peak..."

"ble nådd for 9 måneder siden da Counter-Strike 2 ble lansert. PAL World har allerede sprengt 2 millioner, og å nå 2 millioner er et mytologisk tall når det kommer til all-time toppnoteringer, samtidige spillertopper på Steam, fordi det eneste som noensinne har gjort det ellers er er PUBG, og nå har det nådd 3,3 millioner. Jeg tror ikke noe annet noensinne kommer til å ta det igjen."

"med mindre det skjer en bemerkelsesverdig lansering. Men jeg tror at PAL World virkelig kommer til å kjempe for å komme mye nærmere 3,2 millioner. Men det er en helt annen historie.
alt i alt. Så ja, men alt er ikke bare fryd og gammen for Pocket Pairs monsterfangende tittel.
Ettersom suksessen til PAL World endelig har fått Pokemon Company til å rette blikket mot seg, har de i et nytt har TPC kunngjort at de innleder en etterforskning av PAL World for å finne ut hva som har skjedd."

"og de immaterielle rettighetene eller eiendelene som har blitt brukt i spillet. Dette vil uten tvil inkludere en undersøkelse av det faktum at mange av PAL-ene i PAL World bruker modeller og design som er ligner Pokemon-skapninger. Og dette er uttalelsen fra TPC.
Vi har fått mange henvendelser angående et annet selskaps spill som ble lansert i januar."

"2024. Vi har ikke gitt noen tillatelse til bruk av Pokémons immaterielle rettigheter eller eiendeler i det spillet. Vi har til hensikt å undersøke og iverksette hensiktsmessige tiltak for å håndtere eventuelle handlinger som krenker immaterielle rettigheter knyttet til Pokémon. Vi vil fortsette å verne om og ta vare på hver eneste Pokémon og dens verden, og å arbeide for å bringe verden til sammen gjennom Pokémon i fremtiden. Mens vi venter på hva denne undersøkelsen kommer frem, har Pocket Pair kunngjort sine planer om å utvide og utvide PAL World ytterligere."

"i sitt første veikart. Dette vil omfatte feilretting, AI-forbedringer, serveroverføringer og migrering, Steam- og Xbox-crossplay, forbedringer av Xbox-funksjoner, nye øyer, PAL-er og sjefer, teknologier og til og med PvP-støtte og raidbosser. Det finnes ingen tidsramme for når disse disse funksjonene kommer, men det jobbes aktivt med dem."

"Og dette er veikartet. Igjen tar vi for oss kritiske problemer. Dette er egentlig bare bare feilretting. Og så forbedringer som skal implementeres så snart som mulig. Igjen, det er ingen tidsramme på disse, så vi vet ikke når de kommer. Men igjen, det er bare konfigurasjonsforbedringer, forbedringer av PAL AI og alt det der. Og så fremtidige oppdateringer. Dette er de store tingene. PvP, raidbosser, PAL Arena, som er PvP for PAL-er. Crossplay, forbedringer av Xbox-funksjoner, server serveroverføringer og -migreringer, forbedringer av byggesystemet, nye øyer, PAL-er, bosser og teknologier."

"Det som er viktig å ta med seg fra dette, er at alt dette fremtidige innholdet tar utgangspunkt i at Pokemon-selskapet ikke bestemmer seg for å sette hardt mot hardt mot PAL World. Nå, PAL World har tjent mye penger for Pocket Pair helt siden debuten i tidlig tilgang. Når du selger 8 millioner eksemplarer på seks dager eller noe sånt, kommer du til å tjene enormt mye penger, hundrevis av millioner dollar for den saks skyld. Men Pokemon-selskapet er et av de største underholdningsselskapene i hele verden. Og hvis Pokemon-selskapet bestemmer seg for at det at det har skjedd noen brudd på måten PAL Worlds skapninger er blitt skapt på, og at de er de bestemmer seg for å gå rettens vei, vil jeg tro at Pocket Pair kommer til å få en svært vanskelig vanskeligheter med å støtte de rettslige prosessene som vil følge. Du vet, dette er ikke bare et indiespill som har kommet ut og har vakt litt oppmerksomhet, og Pokemon-selskapet kan sende ut et opphørs- og avståelsesbrev, og det kan på en måte skremme utviklerne til å underkastelse på mange måter. PAL World er uten tvil det største spillet i verden akkurat nå. De tallene det trekker inn, gjelder ikke bare på PC. Det var en historie som kom ut nylig som snakket om Xbox-spillertallene i USA og PAL World er for øyeblikket større enn Fortnite i USA på Xbox. Så dette spillet er helt enormt."

"Det er større enn noen noensinne hadde trodd at det ville bli. Og jeg vil anta at hvis Pokemon-selskapet bestemmer seg for at det er noen overtredelser involvert i måten dette spillet er laget, PAL-settet er laget, vil jeg anta at de kommer til å gå til sak.
bruke mye penger og mye tyngde på å bremse PAL World og kanskje forsøke å få til en noen økonomiske konsekvenser der også. Men igjen, alt dette er hypotetisk."

"Vi får vite mer når etterforskningen er avsluttet. Det vil mest sannsynlig om noen uker, så vi har nok fortsatt mye mer å snakke om når det gjelder PAL Verden slår nye rekorder, og når trolig 10 millioner solgte eksemplarer i begynnelsen av neste år.
uke senest. Men ja, etter hvert som vi vet mer om alt dette, skal vi holde dere oppdatert."

"oppdatert. Og inntil da ses vi i ukens neste og siste GeoTV-nyhet.
i morgen. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere