Norsk
Gamereactor
Videos
Kingdom of the Planet of the Apes
HQ

GRTV News - Kingdom of the Planet of the Apes trailer er full av konflikt og spenning

Kingdom of the Planet of the Apes har reist seg i denne nye traileren for den kommende filmen.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen, velkommen til en ny GRTV After News, jeg heter Alex, og som alltid tar jeg dere med gjennom det siste og beste innen teknologi, utstyr, spill, underholdning, hva du enn liker, hva som helst.
du liker, vi har det alltid her på GRTV News, og vi har det også i Gamereactor."

"Network, så hvis du liker spillanmeldelser, forhåndsomtaler, filmanmeldelser og mer, må du huske å sjekke at uansett hvor du får tak i Gamereactor, men nå har jeg bablet nok, la oss komme i gang.
til dagens nyheter. Ikke overraskende skal vi gå gjennom noe som ble vist på gårsdagens Super Bowl. Hvis du ikke så Super Bowl, er det greit nok, men den pleier å ha mye å by på."

"av trailere, spesielt filmtrailere som kommer i vår retning og på en måte viser fram hva som kommer ut de neste månedene, om ikke hele året. Vi har ting som Deadpool 3, som vi allerede har snakket om i en annen GRTV News-video, vi har Despicable Me 4, vi har Wicked, vi har noen andre ting, Spongebob og Patrick Wong-kommentarer, det var en vill tur. Jeg så ikke på serien, men memene etterpå har har vært ganske gode. Vi fikk også en titt på traileren til Kingdom of the Planet of the Apes, den første presentasjonen av den nye trilogien i Planet of the Apes-universet. Jeg skal bare la traileren spille i bakgrunnen her, etter at vi har kommet forbi denne reklamen, selvfølgelig."

"Men ja, i bunn og grunn er den full av typisk, vanlig, veldig god CGI, når man ser på disse apene, og den utspiller seg noen hundre år, hvis jeg ikke tar feil, etter hendelsene War for the Planet of the Apes, som var den tredje filmen i en slags Caesar-trilogi.
Caesar er som kjent borte for lenge siden, og vi befinner oss nå i en ny tidsalder for Planet of the Apes."

"apenes planet nå, der den virkelig eies av apene, og menneskene er på en måte jaktet på og har blitt på en måte devolvert. Det ser ut til at det er en ny konge som bestemmer, Proxius, Jeg tror han heter Proxius, men han er ikke så kul, som vi vet, og det er opp til gutten vår å finne en ny konge.
Noah å finne ut hva verdens hemmeligheter var, og at mennesker faktisk ikke er så ille. Aper jakter på mennesker og behandler dem som sekundære vesener, og Noah synes ikke det er riktig. Men etter hvert som Kingdom of the Planet of the Apes vil, er det i bunn og grunn, du vet, en slags omvending av rollene mellom aper og mennesker, og det er veldig interessant, for å være ærlig. Jeg har elsket den opprinnelige trilogien om kongeriket."

"Planet of the Apes-filmene, og å se at Kingdom kommer tilbake, er jeg ikke helt overbevist om.
ennå. Jeg vet ikke om den vil ha den samme sjarmen som originalene, med Andy Serkis ikke lenger er involvert i hovedrollen som Caesar, men jeg er definitivt åpen for å å se hva det handler om. Det kommer til å bli en interessant opplevelse. Jeg tror det kommer til å være interessant å se mye mer av det utviklede apesamfunnet, hvordan de alle er i stand til å snakke nå, mens selv i den tredje filmen i den forrige trilogien var det fremdeles en god del som ikke som egentlig ikke kunne snakke, og som bare kommuniserte med tegnspråk, selv om de var veldig intelligente. Og vi befinner oss fortsatt på et punkt der apesamfunnet ikke er ferdig utviklet."

"til poengene i den klassiske Charles Henson-filmen, eller noe sånt. Charles Henson?
Jeg er ikke sikker på at det er navnet på skuespilleren. Jeg husker ikke navnet på skuespilleren. Uansett.., kan du huske navnet på skuespilleren som var med i den originale Planet of the Apes-filmen?
Hva synes du om filmen Kingdom of the Planet of the Apes? Tror du den blir bra?
Tror du den blir dårlig? Fortell meg alt dette og mer til, så ses vi i morgendagens GRTV Nyhetsvideo. Ha det bra."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere