Norsk
Gamereactor
Videos
Banishers: Ghosts of New Eden
HQ

Banishers: Ghosts of New Eden - Videogjennomgang

Vi deler våre tanker om Don't Nod's nyeste action-RPG, som utspiller seg i 1600-tallets Nord-Amerika og følger to sammenfiltrede og ulykkelige elskere.

Audio transcriptions

"Banisher's Ghost of New Eden er det siste prosjektet fra Dontnod som går i en annen retning.
retning fra det vi er vant til fra det franske selskapet.
Dette er ikke en historie der fortellingen kommer først, spillingen kommer i andre rekke, og som tar opp aktuelle samfunnstrender."

"og som presenterer karakterene som kunstneriske og svært progressive individer som i hovedsak ser ut til å være rokke ved status quo, slik tilfellet var i Life is Strange og Harmony the Fall of Reverie, for eksempel.
Banishers ligner mer på det de moderne God of War-spillene har forsøkt å servere, med fartsfylte kamp- og utforskningsmuligheter i kombinasjon med et sentralt, mektig og mystisk historie som kretser rundt to svært sammenhengende og utfyllende karakterer."

"På mange måter er det Dontnod tvers igjennom, men samtidig føles dette prosjektet helt unikt, virkelig førsteklasses og trippel-A, og annerledes enn det vi er vant til å forvente.
fra det franske studioet, med Vampire som kanskje den eneste tidligere tittelen som passer til en lignende regning."

"Handlingen i dette spillet utspiller seg i Nord-Amerika på slutten av 1600-tallet, og følger den spøkelsesjagende kubanske duoen Antia Duarte og skotske Redmuck Wraith.
De to svært unike skikkelsene fungerer som mentor og mentee, men også som innviklede elskere, og det er disse to dynamikkene som utgjør størstedelen av karakterbyggingen gjennom hele filmen."

"historien, ikke minst når Antia tidlig i historien blir drept under et oppdrag, slik at hun blir etterlatt ånd blir igjen.
Herfra tar historien paret med seg rundt i hele New Eden, der de ser seg om etter finne ut hva som ligger bak den store hjemsøkelsen som truer den nordamerikanske kolonien, samtidig som de å ta viktige valg som har å gjøre med enten..."

"bringe Antia tilbake til livet, eller i stedet la ånden hennes gå videre.
På typisk Dnod-vis påvirker disse avgjørelsene fortellingen på en rekke måter, og kulminerer i en slutt som avhenger av valgene du tar.
Det stilles aldri spørsmålstegn ved Dnods narrative genialitet i dette spillet."

"Karakterene føles ekte og har en enorm dybde, selve historien er kompleks og inneholder uventede vendinger, og den forgrenede dialogen presenterer spilleren for en rekke forskjellige måter å manipulere fortellingen på etter eget forgodtbefinnende.
Enten det bare dreier seg om statusen og måten folk omtaler Red på, eller om det i stedet er hvordan du tar viktige valg som påvirker livene til NPC-er, har Dnod ikke holdt tilbake på med å la sin narrative fortreffelighet skinne her."

"Kampene er også solide, men ikke fullt så raffinerte som i God of War, og de mangler noe av det samme som i finessene som gjør Santa Monica Studios' kamper så livlige og flytende.
Men i bunn og grunn fungerer det, og de mulighetene som Reds unike angrep og Antias og Antias unike ferdigheter gir spilleren en rekke valgmuligheter når det gjelder hvordan han eller hun takler kampscenarier."

"Det viktigste å ta med seg fra kampscenarioene er kanskje at de ikke er like utfordrende som man kanskje først skulle tro.
Fiendene er for det meste ganske langsomme og lette å unngå, og Antia er et spøkelse, så lenge du er i hennes skikkelse, kan du ikke dø, noe som fjerner en del av vanskelighetsgraden."

"Så bra som fortellingen er til å holde spilleren engasjert og i konstant bevegelse fremover, RPG-elementene føles mye mer som en ettertanke.
Du går opp i nivå med erfaring for å forbedre kjerneegenskaper og tjene ferdighetspoeng som kan brukes til å brukes i ferdighetstrær for å låse opp nye evner og ferdigheter."

"Spillet er et spill som har mye å by på, og det har mye å by på.
Du kan finne mål og aktiviteter over hele verden for å øke visse egenskaper ytterligere, i tillegg til at du kan plukke opp tonnevis av ressurser som du kan bruke på å forbedre gjenstandene og utstyret ditt.
Systemet fungerer i den mest grunnleggende forstand, men det mangler noen vesentlig betydning som du aldri trenger å tenke på hvordan du forbedrer og utvikler Red og Antia."

"rett og slett på grunn av at kampene faktisk aldri er så utfordrende.
Aktivitetene i verden står overfor lignende problemer.
De hjemsøkende sideoppdragene er fantastiske.
De fungerer i hovedsak som mindre fortellende tråder med viktige avgjørelser knyttet til seg."

"til hovedhistorien.
Men de andre oppgavene føles langt mindre interessante å fullføre.
Om noe, begynner du å behandle det som andre åpne spill, der du ser et spørsmål markør på kartet og tar en avgjørelse om det faktisk er verdt å bruke tid på å besøke stedet."

"interessepunktet for å avdekke det, noe det som oftest ikke er.
Men nå skal du høre.
De middelmådige verdensaktivitetene og RPG-elementene forringer ikke det faktum at Banisher's Ghost of New Eden er et bemerkelsesverdig engasjerende spill."

"Det er et fantastisk spill.
Det er et flott spill.
Det er et flott spill.
Det er et flott spill.
Det er et flott spill."

"Det er et flott spill.
Det er et flott spill.
Det er et flott spill.
Det er et flott spill.
Det er et flott spill."

"Det er en flott kamp.
Det er en flott kamp.
Det er et flott spill.
Det er et flott spill.
Det er et flott spill."

"Det er et flott spill.
Det er et flott spill.
Det er et flott spill.
Det er et flott spill.
Det er en flott kamp."

"Det er et flott spill.
Fra første øyeblikk vil du bli trollbundet av historien om Antea og Red og kontrakten de har fått i oppdrag å oppfylle.
Når du reiser rundt i verden og kommer til nye, vakre og velutformede omgivelser og biomer, møter du nye, skrudde figurer og kjemper mot fryktinngytende sjefer som begynner å stave hvorfor New Eden er hjemsøkt på den måten det er."

"Alt dette er genialt av flere grunner.
Hvis du er ute etter et fortellingstungt eventyrspill, er det mye å glede seg over her.
Dontnod skal ha ros for det, spesielt for å ha laget et spill som føles AAA og premium og ikke er tynget av mikrotransaksjoner eller lignende."

Anmeldelser

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere