Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Gaming Gossip - Episode 3: Har Xbox sementert sin fremtid, eller er det fortsatt grunn til bekymring?

Vi snakker om utviklingen og kunngjøringene som ble gjort i løpet av den siste tiden Official Xbox Podcast og hvordan mange rykter og bekymringer ble avkreftet, mens noen ble bekreftet.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen, og velkommen tilbake til den tredje episoden av Gaming Gossip-showet vårt. I dag skal vi snakke om noe vi sannsynligvis hadde tenkt å snakke om uansett. Det gjelder Xbox-greiene, ikke sant? Så denne store Xbox-podcasten kom ut og snakket om Xbox-strategien, avkreftet mange rykter, og ga oss noen ting å glede oss til, massevis av ting å pakke ut. Så det skal vi se nærmere på. Det er selvfølgelig ikke bare jeg som er her i dag."

"Dav er her igjen, vår veteran og Nintendo-legende, for å snakke om Xbox.
det eller ei. Og så er selvfølgelig Alex her også, showets lange tittel.
Ja, bare meg, ingen titler, en venn av showet.
Kan du gi deg selv en tittel, Alex?
Jeg vet ikke, jeg har ingen."

"Titlene, de navnløse, navnløse. Men ja, så la oss snakke om Xbox. Så det er mange forskjellige ting. Jeg tror nok vi bør begynne med å snakke om eksklusiviteten.
ting, ikke sant? I forkant av denne podcasten gikk det mange rykter. Xbox skal gå helt tilbake på sin eksklusivitet. Starfield, Indiana Jones, alle disse spillene kommer til å komme til forskjellige plattformer. Og folk ble helt gale på Xbox."

"Influencere, de ulike samfunnsfigurene, forlot Xbox og gikk over til helt andre plattformer.
legge det på hylla, og ulike medlemmer av fellesskapet. Tim Dog, Tim Dog forlater Xbox.
Jeg er ikke helt sikker på hvem Tim Dog var. Unnskyld, Tim, jeg vet ikke hvem du var, men det var et av de store samtaleemnene. Tim Dog forlater Xbox."

"Ikke Tim Dog! Men ja, poenget er uansett at Xbox er i en slags krisemodus. Denne podcasten kommer ut, ikke saken.
Så vi kan snakke om hvordan det ble håndtert og hva som faktisk skjedde, for ja, det ble forferdelig håndtert. Hvis du håndterer det på riktig måte, kontrollerer du budskapet ditt, og du unngår får ikke folk til å gå amok over ting som ikke kom til å skje. Selvfølgelig vil fansen alltid ønske seg eksklusivitet for sine systemer. Jeg tror ikke, du vet, dette skjedde..."

"allerede da Ori and the Blind Forest ble annonsert for Switch. Vi har alle fått Minecraft på forskjellige plattformer. Og så kom Ori og Cuphead, selv om det ikke var en egenskap, var det ikke eksklusivt for alltid. Det var ikke et produkt bare for Xbox. Men du vet, fansen begynte å reagere på det. Og i 2019 lovte Xbox at de var ferdige med å dele eksklusivitet og eksklusivitet utenfor Xbox. Men så ble det løftet brutt, løftet varte bare i fire år. Så jeg forstår på en måte reaksjonen. Jeg forstår ikke forstår egentlig ikke de ekstreme reaksjonene på det. Men måten de håndterte det på, du vet, de kom fra 2019, så de burde ha kontrollert det mye, mye bedre. Og jeg synes det er greit at titlene som de annonserer nå, er spillbare veldig, veldig, veldig lenge."

"tid etter at de ble utgitt på Xbox.
Ja, jeg synes det er veldig overraskende at folk er sinte over dette. Jeg skjønner at folk er sinte.
over at dere lovet eksklusive titler, men jeg har egentlig aldri følt at Xbox har hatt noen særlig de beste eksklusive titlene, de titlene som krever eksklusivitet. Jeg har aldri følt at at Xbox har mange av dem. Ja, hvis Halo hadde kommet til PlayStation, ville det ha vært en enorm avtale."

"Det ville vært over. Det ville vært over for Xbox-fansen.
Det stemmer. Gears of War er et annet eksempel. Hvis Gears of War kom til PlayStation, ville det vært være nesten sjokkerende på en måte. Men ting som Sea of Thieves, det er på tide at disse spillene kommer til PlayStation.
massive samfunnsdrevne spill kommer til andre plattformer. Bare fordi det ville vært bra for spillet. Det er ikke nødvendigvis slik at det er bra for plattformen, for det er ikke nødvendigvis mer mennesker vil spille spillene. Og hvis spillet får støtte fra flere spillere, vil det kan utvikleren støtte det ytterligere og øke støtten til spillet. Så jeg tror Vi kjenner fortsatt ikke spillene, ikke sant? Offisielt, ikke sant? Vi har en idé, ikke sant? Men vi vet ikke vet ikke offisielt hvilke spill. Vi antar at det kommer til å være Pentiment, Hi-Fi Rush, Grounded Sea of Thieves, ikke sant? Det er de fire."

"Jeg mener, vi er nok, jeg vet ikke når dette går live, men vi lærer oss sannsynligvis om en rekke av disse i morgen når Nintendo Direct-partnerne. Du vet, det ville vært, de har vært partnere før, ikke sant? Xbox og Nintendo. Og de har på en måte delt denne kunngjøringen.
med Minecraft og fargene, og det spiller ingen rolle hvilken farge du spiller med, osv. Og som du sa, Sea of Thieves er som Fortnite. Det er en live-tjeneste. Det er et pågående spill. Så det er fornuftig for oss alle å spille på forskjellige plattformer. Men vi vil se i morgen. Jeg tror vi får se dem. Jeg vet ikke om de fire av dem, jeg mener, Hi-Fi Rush høres ut som den sterkeste kandidaten til å bli annonsert i morgen, ikke sant? Jeg vet ikke om flokken av de fire vil være til stede i morgen."

"Tror du de kommer til å droppe den? På samme måte som de droppet Hi-Fi Rush i utgangspunktet, og de sier på slutten av presentasjonen at nå er vi ferdige. Og de viser en trailer for Hi-Fi Rush, og så sier de: "Gå og last den ned nå for 20 pund".
Jeg mener, noen ganger med Nintendo Direct og denne typen show, avhenger alt av hva som skjer."

"slags avtale de kom frem til når det gjelder rekkefølgen på kunngjøringen og tidspunktet for showet.
de får, ikke sant? Så vi får se hvordan, det blir interessant å se hvor fremtredende de er.
De kan også være noe sånt som, ja, de der flash-annonseringene og sånn. Det har skjedd før, ikke sant? Det har skjedd før, ikke sant? Nei, det er interessant. Det synes jeg også, Pentiment er også et av disse spillene, men jeg er overrasket over at det ikke allerede er lansert på en smarttelefon. Det er et av de spillene som egentlig ikke virker veldig krevende å kjøre..."

"overhodet. Så jeg er overrasket over at det har tatt så lang tid før det kom til andre plattformer enn smarttelefoner.
Xbox og PC allerede. Men ja, nei, det interessante med hele dette settet med kunngjøringer, er at Xbox har vært veldig forsiktige med hvordan de har gjort det. De har ikke fortalt oss spillene offisielt. De har sagt at de vil vente til partnerne gjør det, ikke sant? Ja, Greit, samme det. Det er slik du vil gjøre det. Det er ikke noe problem, men de har heller ikke sagt hvilke plattformer de kommer til å komme til som en del av det..."

"kunngjøringen. Så vi forventer at Switch vil være med, og vi har snakket om det før, Switch er en slags utbryter, eller Nintendo er en slags utbryter i konsollkrigen, ikke sant? Konsollkrigen er egentlig ikke en konsoll. Det er en krig mellom Xbox og PlayStation.
Sånn har det alltid vært. Og Nintendo har alltid vært en slags tilskuer."

"Og de har vært veldig smarte med Switch, og her snakker vi om Microsoft. Minecraft solgte millioner og millioner. Jeg tror det er det mest solgte tredjepartsspillet utenom FIFA og EA.
FC. Og de ga ut Dungeons and Legends. Jeg tror det er det andre. Det har vært av.
Og de har gjort Switch til det eneste stedet de kan tjene penger på fysiske utgivelser."

"Så de var smarte. Nintendo var også smarte. Og det er en vinn-vinn-situasjon. Begge tjener mye penger på det. Minecraft er massivt på Switch, noe som får meg til å lure på om det er noe å tjene på det.
om Sea of Thieves faktisk kommer, både til Switch og PlayStation.
Kan vi faktisk tilpasse skipene våre med Halo-greier eller det andre killer-instinktet, som på en måte er Nintendo-aktig? Kommer de til å tillate, og med de mener jeg begge deler, vil begge Microsoft og Nintendo eller Sony tillate Xbox, som IP-ene du nevnte, å være til stede?
så åpenlyst på de konkurrerende plattformene? Det kommer til å bli interessant."

"Kanskje ikke. Jeg kom umiddelbart til å tenke på Mortal Kombat 9, da du bare kunne få tak i Kratos hvis du hadde PlayStation-versjonen av spillet. Og så hoppet du inn i en online-kamp, og noen valgte Kratos, og jeg hadde det på Xbox, og jeg lurte på hvor han var. Hvordan får jeg tak i ham?
Og det er ikke noe alternativ. Så det kan jeg forestille meg. Og du ser bare et Halo-skip rulle forbi..."

"og den lille PlayStation-kaperen din eller noe sånt, og du blir bare blåst ut av vannet.
Hvordan fungerer det med Fortnite med Master Chief eller ikke?
Jeg tror det er eksklusivt, eksklusivt for plattformen. Jeg tror ikke dere var født ennå, men det var en greie som het Soul Calibur 2, der hver plattform fikk sin eksklusive figur, og det var Link på Gamecube, og av en eller annen grunn var det Spawn på Xbox."

"Det er i bunn og grunn samme figur.
Men nei, når vi snakker om eksklusivitet, er det også interessant, for Xbox ikke bare snakket om titler og ulike spill som kommer på flere plattformer. De sa i bunn og grunn også, Game Pass kommer til å forbli en Xbox- og PC-greie. Vi kommer ikke til å se det på PlayStation, og jeg tror ikke noen forventet at det skulle komme til PlayStation i det hele tatt. Men det var på en måte spørsmålstegn ved Switch. Ville det til slutt komme til Switch? For det er Det er ikke mange sammenfall mellom måten Game Pass fungerer på og det Switch online gjør."

"Men nei, Game Pass er kun for PC og Xbox. Slik kommer det til å forbli.
Og de bekreftet det også ytterligere ved å kunngjøre at det kommer til å komme ytterligere Xbox-konsoller i fremtiden. De har ikke sagt noe av det, ikke sant? De sa at i år kommer det kommer ny maskinvare, kanskje et håndholdt system, kanskje bare en ny kontroller. De er holder det veldig tett til brystet. Men de har også sagt at de jobber med neste generasjon av konsoller. Igjen, veldig tidlig informasjon. De har ikke satt noen dato eller noe slikt."

"Så vi ser antakelig på 2028, en gang rundt det tidspunktet, når den forventede neste konsollsprang kommer til å være. Men Xbox-konsollene kommer til å bestå. Vi antok på en måte at det ville være tilfelle. Jeg skrev en artikkel om det allerede i midten av januar, der jeg sa at vi ikke måtte bekymre deg for Xbox, for alle var i ferd med å gå fra vettet. Du vet, kommer Xbox til å bli ut av konsollen? Nei, Xbox Game Pass tjener for mye penger til at Xbox vil slutte å lage konsoller."

"konsoller. Det er et faktum. Så ja, Xbox kommer til å fortsette å produsere konsoller. Hva tror vi? Er det en god avgjørelse for Xbox, eller burde de kanskje gå bort fra det og fokusere på skyen?
Når det gjelder den håndholdte konsollen, synes jeg at de har promotert ROG Ally lenge nok.
Det er så enkelt som det. Du så Phil Spencer gjøre det igjen og igjen. Jeg så ham personlig etter et tre sommerspill som det første han gjorde. Jeg skjønner at det er et Windows-basert system."

"og du kan spille Game Pass på det. Det er ikke Steam Deck, som på en måte er en konkurrent innen når det gjelder plattform, ikke sant? Men det er ikke deres egen maskinvare. Så jeg tror at det de kommer til å ut med når det gjelder håndholdte enheter, er noe som er veldig likt de dyre, mer premium-aktige av spill-PC i en håndholdt enhet som roguelike og Steam Decks og Lenovo Legion."

"Ikke bare når det gjelder håndholdte enheter, men også når det gjelder konsoller, Jeg tror det bare er for fansen. Den kunngjøringen er for fansen. De forlater helt og holdent maskinvarekampen. De markedsfører ikke konsollene og serien, de markedsfører dem ikke lenger i land som Spania. Du finner selvfølgelig dine egne avtaler, men jeg tror de solgte 100 000 i fjor. Det var deres beste år. Det er ikke bra sammenlignet med med hva Switch og PS5 selger, fordi de ikke markedsfører dem. Bare folk som kjenner til Game Pass er interessert i dem, og de selger tjenester, og vi har snakket om dette, ikke sant? Det er Microsoft. De selger tjenester. Så jeg tror at konsollannonseringen er for at fansen skal bli i visshet om at de kommer til å konkurrere mot Sony når det gjelder rå kraft."

"Men jeg synes det er interessant, for jeg tror at det håndholdte systemet er noe som trenger å skje, og jeg synes det er et veldig spennende premiss, men hvis de kommer ut og det er en sky spillteknologi som Portal.
Vel, ja, som Portal, men også den, hva het den hvite, som er som en Switch uten de avtakbare joy-cons? Jeg husker ikke hva den het."

"Lenovo Legion Go.
Nei, den andre, den forrige. Ja, jeg vet hvilken.
Ja, jeg husker plutselig ikke navnet på den, men hvis det er en ren skybasert håndholdt system, kommer jeg til å bli litt skuffet, for selv om skyen for meg er noe som potensielt kan fremtiden for spill, ikke sant? Jeg tror ikke det er der ennå, og jeg tror det trenger mer tid."

"Så jeg vil at det skal være et skikkelig håndholdt system. Som du sier, som rogue ally eller, du vet, som en slags Nintendo Switch-kompatibel. Jeg tror det kommer til å bli sånn. Du bare kan selvfølgelig også spille i skyen, for det har de allerede utviklet.
på Game Pass. Du kan gjøre det på hvilket som helst Xbox-system. Jeg tror at det kommer til å bli som de dyrere type ting, men det blir interessant hvis det koster 100 euro eller noe sånt."

"Åh, og du må ha en Xbox bare for skyen eller bare en skikkelig Wi-Fi bare på skyen.
Som du sa, det hadde vært interessant. Jeg har faktisk ikke tenkt på det på den måten.
Men det ville vært rart om de gjorde det, for teknisk sett gjør jo en mobiltelefon det allerede.
for Xbox på grunn av måten X-skyen fungerer på. Men uansett, ja, det er en interessant situasjon."

"Og andre små nyheter i forbindelse med dette.
Activision Blizzard-spill kommer til Game Pass. Vi forventet på en måte at på et eller annet tidspunkt kommer Diablo til å bli det første eller det første nye spillet.
som kommer til å debutere i slutten av mars, tror jeg. Så det er fortsatt et godt stykke unna."

"De venter litt med den. Kanskje det er en slags avtale om hvorfor den ikke kan komme tidligere eller noe. Jeg er ikke helt sikker på det.
Men Activation Blizzard-spillene kommer til Game Pass, og det er vel egentlig det store spørsmålet nå...
er hva som kommer til å skje med Call of Duty 2024. Kommer det til å lanseres på Game Pass?
Kommer fremtidige Activation Blizzard-spill til å lanseres på Game Pass? Kommer de til å få en periode hvor de ikke gjør det? Det er mange store spørsmål som gjenstår når det gjelder dette. Men ja, hva gjør tror vi? Ville vi bli overrasket om Call of Duty 2024 ikke lanseres på Game Pass?
Ja, det tror jeg. Jeg tror det er den viktigste kroken de har. Du kan spille, og du kan betale premiumpris for det."

"på PlayStation. Og husk at de har lovet Nintendo Switch også, eller Switch 2, noe som kommer til å bli interessant. Men du kan betale full pris for disse, eller du kan abonnere på Game Pass. Jeg tror det er hugget i stein. Det kommer til å bli interessant, fordi det er kommer til å bli... Jeg tror dette også er det første Call of Duty som ikke kommer til å bli markedsført..."

"gjennom Sony på grunn av måten Call of Duty 2023 ble markedsført på. Så det kommer til å bli det første året vi ser disse Call of Duty-spillene som sannsynligvis kommer til å ende opp med å bli spilt først på Game Pass.
eller noe sånt i stedet for de merkelige PlayStation-symbolene. Men ja, vi får vite mer om det snart, for vi regner med at det kommer i november, oktober, som alle Call of Duty-titler."

"noensinne har blitt utgitt. Og den siste Xbox-nyheten som ble nevnt, var i forbindelse med juni måneds Vi vet at det kommer til å være utstillinger i juni i forbindelse med Summer Game Fest.
Dette er den første som er bekreftet. Ingen eksakt dato, men du kan sannsynligvis allerede sette pengene dine på en gang rundt 10. juni, for det er vanligvis da alle showcasene finner sted. Jeg mener, og du og jeg var der. Jeg ville bedt dem, jeg ville virkelig bedt dem om å gjøre det."

"en skikkelig presentasjon og ikke bare en video som spilles av foran oss. Det er ikke interessant for oss pressefolk.
å dra til selve arenaen for så ikke å kunne se spillene, ikke kunne prøve dem, å ikke kunne intervjue utviklerne og lederne, for det vi fikk, var den samme videoen som dere fikk.
så direkte på YouTube. Og det er forferdelig for oss i pressen at det er bortkastet tid for oss."

"og ikke tilfører noe som helst. Jeg vet at de vil ha kontroll på PR-arbeidet sitt, men jeg tror de vil gjøre det bedre...
denne gangen hvis det er så stort som de har annonsert. Syns du det er overraskende å ha også? Husker du at du var i salen med alle Xbox-figurene som var på vei til helt sinte etter hver eneste kunngjøring. Hvordan var det? Xbox, Xbox. Tror du det?
synes du at det er litt overraskende at samfunnet har vendt seg mot Xbox på en måte som er så raskt etter det utrolig samfunnsdrevne showet? Ja, jeg tror at det var derfor vi begynte med å snakke om at de burde ha kontrollert budskapet sitt bedre, fordi de vet hvor reaktive de er."

"samfunnet deres er. Og jeg sier ikke at de er giftige eller annerledes enn andre grupper når det gjelder de går til ytterligheter, skjer det samme. Jeg kan si det hvis du vil. Og jeg tror det er det samme med Nintendo, det er det samme med Sony når de går til ytterligheter. Det er det jeg mener, ikke sant? Men de visste det, så de baserer alt de gjør, de organiserer det rundt fellesskapet, som Ben sier. Så jo mer du gir, jo mer må du kontrollere, men så legger du pressen til side. Og det er noe som er noe skade du også må kontrollere. Så forhåpentligvis, jeg håper på en bedre situasjon i år."

"sommeren. Jeg håper å være der også. Ja, forhåpentligvis. Vi får se. Det kommer til å bli interessant.
Jeg tror 2024 kommer til å bli et interessant år, for vi har nettopp avsluttet et veldig.., veldig bra 2023. Jeg vet at vi i år ikke kommer til å få noen førstepartsspill til PlayStation.
slik det ser ut nå. Switch befinner seg i solnedgangsperioden, som er blitt forlenget med rundt seks måneder etter alt å dømme. Så vi vet ikke hva den kommer til å inneholde."

"Xbox har tilsynelatende veldig lite av interesse i år. Hva har vi i vente senere i år?
Hellblade er sannsynligvis det største spillet, og det kommer i mai. Så ja, Avowed, Det er vel det. Og Indiana Jones. Indiana Jones er nok den største. Og så er det Star Wars, selvfølgelig ikke eksklusivt, men jeg tror jeg ble sjokkert over at de fortsatt satser på 2024."

"når det gjelder Ubisoft, men jeg tror det er et av de store spillene. Ikke for å være spøkefull.
Og vi snakker også om Star Wars. Jeg vet at vi ønsket å kapre denne samtalen raskt, så la oss gjøre det. Ja, det var ikke med vilje i det hele tatt.
La oss snakke litt om Respawn. For i forkant av helgen, når kunngjøringen kommer, vel, ikke kunngjøringen, gikk ryktet om at Switch skulle bli forsinket til Q1 2025. Det kom også en annen historie som antydet at Switch ville bli Respawn jobber med et førstepersons Mandalorian-spill. Det kommer ikke til å bli Mandalorian-spillet. Det kommer ikke til å bli Mandalorian-spillet."

"kommer ikke til å spille som Din Djarin eller noe sånt. Men ja, Respawn er i ferd med å utvikle et førstepersons Mandalorian-spill. Så er vi spente? Jeg tror vi kanskje har det i studioet. Jeg tror du kjenner ham, Dav. Vi har en spesiell gjestetaler. Jeg vet ikke om du finner ham bak deg.
Eller er han ikke tilgjengelig? Er han der bak? Din Djarin selv? Men det er Boba."

"Så jeg mener, jeg er spent. Og jeg synes det gir mening. Respawn har gitt oss de beste Jedi-spillene i det siste, ikke sant? Tredjepersonsspill i en halvåpen verden.
Battlefront ga oss førstepersons skytespill, med alle typer klasser og karakterer.
Og Mandalorian-spillet, som ble fjernstyrt langt tilbake av andre studioer og startet utviklingen, ville gitt all verdens mening, fordi du ville fått alle dingsene, alle de slags våpen, til og med et crafting-system der du kan finne Beskar og sette det på rustningen din og oppgradere din rustningen og deretter bruke kroken. Og alt dette i førsteperson høres virkelig ut som Titanfall."

"Så jeg synes det er helt logisk. Jeg mener, det at Respawn utvikler et Star Wars FPS-spill. Det er ikke et rykte. Det er fullstendig bekreftet. De har jobbet med det i årevis nå. Og vi forventer vel alle at det blir på samme måte som Titanfall? Men når det gjelder er et Mandalorian-spill, tror jeg det er historien Disney har utforsket i det siste. Vi får filmen nå. Serien nådde en topp, så gikk den litt ned, og nå får vi filmen."

"Jeg tror Disney virkelig har satset på den, i den grad at de virkelig støtter den.
et spill som er Mandalorian-basert. Jeg vet ikke hva dere synes.
Vel, jeg synes det er veldig spennende, for det er ett spill som alltid har stått for meg.
ut som et jeg har vært veldig skuffet over at det ble kansellert. Og det var Star Wars 1313 fordi jeg syntes det hørtes ut som et veldig interessant premiss. Og nå skal vi plutselig få denne førstepersonen. Jeg mener, vi visste ikke om 1313 kom til å være førsteperson og alt det der..."

"ting, men det virket som om det kom til å bli veldig likt. Litt som en useriøs operatør som gjør sine i en stor, gal underverden. Nå får vi et Mandalorian-spill fra Respawn.
For meg føles det nesten som en åndelig etterfølger til det spillet. Så jeg er veldig spent til det. Jeg tror det kommer til å bli bra. Jeg tror ikke vi vet når det kommer. I har egentlig ikke undersøkt ryktene så mye, men jeg kan ikke forestille meg at det skjer med det første."

"Så du må holde pusten, spesielt siden Star Wars Outlaws er i år, ikke sant? Ja, det gjør det.
er det store Star Wars-spillet. Når kommer filmen ut? 2026, ifølge ryktene.
Jeg vedder på at de gjør den kanonisk. Vi får se. Jeg antar at det har med tidslinjen å gjøre.
og hele greia Favreau og Filoni fant på. Det var forresten en veldig fin påskefilm."

"Egg-omtale av 1313. Det er et nivå i Coruscant i den siste sesongen av Clone Wars. Da den fokuserte på på Ahsoka og de jobbet med krydderet, og hun møtte disse to jentene, var det nivå 1313.
Det var veldig interessant. Det visste jeg ikke, for jeg har sett det. Jeg har aldri satt meg inn i Star Wars i romjulen. Jeg elsker Ahsoka, og jeg tror det kommer til å bli kanonisk. Så jeg tror det kommer an på filmen og hvor de vil gå. Så kanskje den har blitt utviklet for en god stund nå, men vi vet ikke mer. Ja, men vi vet ikke mer. Så vi holder oss oppdatert på det. Mens vi holder oss i takt med at vi tar opp dette i morgen i forbindelse med Nintendo Direct, der vi vil gi informasjon om det vi antar er noen Xbox-spill som får sin Nintendo Switch-kunngjøring."

"Blir det Hi-Fi Rush? Vi får vente og se. Blir det noe annet? Vi får vente og se.
Ellers snakker vi kanskje mer om det i neste episode av Gaming Gossip neste uke.
Ellers blir det nok noe helt annet, for det er den beste måten å gjøre ting på, ikke ha noen struktur og bare improvisere. Vi er tilbake neste uke med flere show. Så inntil da.., Takk for at dere har sett denne episoden av Gaming Gossip. Takk, Dav, for at du er her. Takk, Dav, for at du er her, Alex, for at du er her og Xbox. Vi ser dere alle på den neste. Ha det bra, folkens. Takk skal dere ha."

Interviews

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere