Norsk
Gamereactor
Videos
Elden Ring
HQ

GRTV News - Elden Ring's Shadow of the Erdtree utvidelse bekreftet for juni-premiere

Det store tilleggsinnholdet vil inneholde en ny historie, nye fiender, nye våpen, et nytt område og mye mer.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. Gårsdagen var en stor for spillbransjen, for ikke bare hadde vi en Nintendo Direct, som ga oss en rekke nye mange nye, spennende kunngjøringer, inkludert noen forskjellige Xbox-spill som kommer til Nintendo."

"plattformer, men vi fikk også den splitter nye traileren til Borderlands-filmen, og hvis du vil se den å se, kan du gå til din lokale gamer for å finne den. I tillegg til den første visningen på gameplay og en bekreftelse på utgivelsesdatoen for Elden Rings Shadow of the Erdtree.
utvidelse. Det er akkurat det vi skal snakke om i dag, så uten at vi har noen ytterligere ado, la oss dykke ned i det."

"Elden Ring Shadow of the Erdtree bekreftet for lansering i juni i spilltrailer. Gjør deg klar til å kjempe mot nye typer monstre med nye våpen i et helt nytt område i sommer. Fra Software er kjent for å lage gode utvidelser til spillene sine. Kombiner dette med Elden Ring har vært en utrolig suksess både kritisk og kommersielt, og det er ganske forståelig at mer enn 300 000 av oss så på den 30 minutter lange nedtellingen for Shadow av Erdtrees gameplay-trailer. Jeg tror vi alle synes at traileren var verdt den lange nedtellingen."

"vente.
Ikke bare bekrefter spilltraileren at Elden Ring Shadow of the Erdtree vil lanseres den 21. juni, som jeg tror er årets lengste dag. Vi viser også noen av de helt nye fiendene som venter i det nye området kalt De dødes land. Vi viser viser også noen av de helt nye fiendene som venter i det nye området kalt De dødes land."

"of Shadow Shadow of the Erdtree lanseres 21. juni, som er den lengste dagen i verden.
i året, tror jeg. The Tarnished lanseres den 21. juni, Bandit for sentido.
og det er allerede klart at mange av dem kommer til å bli minneverdige.
Leslie field taylor den Den er først."

"blir kunngjort um det er på vei det kommer i løpet av sommeren um når det gjelder noen av detaljene som det kommer til å være i øh i forhold til spillet øh vel, det kommer til å komme til alle de plattformene som Elden Ring er tilgjengelig på, så du vet, ikke tro at det kommer til å være at det kommer til å bli som Horizon Forbidden West med Burning Shores-utvidelsen."

"som bare kom til PS5 og ikke PS4, men som kommer til PlayStation 4 og kommer til PS5 og ikke PS4.
Xbox One også, så hvis du spiller Elden Ring på disse plattformene, kan du fortsette å spille dette spillet.
utvidelsen, og det kommer til å komme flere ulike utgaver av Shadow of the Earth.
versjon av spillet, så hvis du ikke har Elden Ring, kan du få dem som en pakke, og det er også flere det kommer også noen samlerutgaver, så hvis du liker de gode tingene, må du sørge for å sjekk dem ut, og når det gjelder de spesifikke spilldetaljene, så er alt i traileren, så sørg for at å ta en titt på den og se om du ser noe spesielt i den."

"interessant med hensyn til hva denne utvidelsen kommer til å tilby fansen, men ja...
det viktigste å ta med seg er at Shadow of the Earth 3 kommer ut 21. juni på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X og S og på PC, så du har en stor sommer foran deg hvis du er hvis du er hvis du er en Elden Ring og en FromSoftware-fan, det er all tiden vi har, men jeg skal avslutte fordi stemmen min går jevnt og trutt på dette tidspunktet, og ja, vi kommer tilbake i morgen for neste og siste episoden av GRTV News denne uken, men takk for at dere ser på, vi ses på den andre siden."

"ta vare på dere selv"

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere