Norsk
Gamereactor
Videos
Avatar: The Last Airbender
HQ

GRTV News - Avatar: The Last Airbender åpner med over 20 millioner visninger på Netflix

Netflix' live-action-filmatiseringer fortsetter å trekke millioner av seere.

Audio transcriptions

"Hei, velkommen til en ny GRTV-nyhet. Jeg vet ikke hvorfor jeg gjør dette ASMR-aktige intro. Hei, velkommen til en ny GRTV-nyhet. Som vanlig er jeg Alex, og jeg gir dere ettermiddagens siste og beste når det gjelder spill, utstyr, teknologi, underholdning, hva du enn liker, hva som helst."

"du elsker. Vi vil alltid gjerne høre fra dere, GRTV News, og selvfølgelig også fra Gamereactor i sin helhet.
nettverk. Så filmanmeldelser, spillanmeldelser, forhåndsomtaler av spill, eksklusivt innhold, mye mer, mye mer, alltid tilgjengelig uansett hvor du får din Gamereactor fra. Nok babling fra min side Nå skal vi ta for oss dagens nyhet. Det er ikke en like stor nyhetsdag som i går."

"Mye av det vi fortsatt snakker om, er permitteringene hos Sony, det som har med fra Pokemon Presents, nemlig Legend ZA-spillet, men vi har noen nye data på vei.
fra Netflix som hopper over til filmer og TV om Avatar The Last Airbender. A Jeg tror det er rimelig å si at mange synes den er midt på treet. Mange fans er ikke så fornøyde med den. Kritikernes vurderinger er stort sett positive, men jeg tror det er flere som er som er litt lunkne. Jeg var på en måte i samme båt, hvis du har lest anmeldelsen."

"på Gamereactor, hvor du nå enn har lest den. Hvis jeg skal være litt mer optimistisk, vil jeg si at jeg synes at serien sannsynligvis er den beste live-action-filmatiseringen, og det virker som om seerne er enig, for i løpet av de første fire dagene har den fått 21,2 millioner seere. Det er mange mennesker som ser på en TV-serie. Det betyr ikke at de har sett hele serien, forresten. Det betyr bare at de har sett på en eller annen måte. Det er en økning på 15 % fra One Piece, som trakk imponerende 18 millioner seere i løpet av de fire første dagene. Igjen, det er veldig, veldig imponerende tall som Netflix legger frem. Det viser at selv selv om innholdet de lager fortsatt er ganske middelmådig, vil jeg likevel hevde at Netflix, når det gjelder egne serier, har noen av de svakeste manusene der ute. Dialogen blir aldri virkelig klikker. Seriene overforklares slik at de føles dummere enn originalen."

"barnefilmene de er basert på, men de kan likevel være underholdende og visuelt visuelt tiltalende, og det er nok til å trekke folk til, spesielt med tanke på at det er et forbedring av Amit Shah Amalongs arbeid, og det synes jeg virkelig vises. Det viser seg som Jeg tror det er mange som har sett Avatar, og som gjerne skulle ha sett den nye filmen."

"originalserien, og det er også mange der ute. Jeg er ikke enig med disse menneskene, men det er mange mennesker der ute som ser noe animert og umiddelbart føler seg som om det enten er for barn, eller at de ikke liker det, eller at de ikke vil bli stemplet som en anime-gærning eller noe sånt. Det synes jeg er veldig umodent. Hvis du virkelig vil fordype deg i film og ønsker å være en slags film-TV-fyr, en kritiker eller noe sånt, føler jeg at du trenger å akseptere alle medier likt, men ja, det finnes folk der ute som er sånn. I Uansett er det også noen andre data her om den ikke-engelske TV-serien Ninja House, tror jeg. House of Ninjas, 4,5 millioner visninger. De mest sette filmene, Mea Culpa og The Abyss på ikke-engelsk. Jeg tror faktisk The Abyss klarte å få flere seere enn Avatar, men det er en film kontra en TV-serie. Mange føler at de forplikter seg til å se en film."

"når de går på en TV-serie. Har du sett Avatar, The Last Airbender eller Netflix? Har du sett originalen? Hva synes du er best? Liker du live action-versjonen? La meg få vite alt dette og mer til som vanlig, og vi sees i morgendagens GRTV News-video, men inntil da, ha det bra."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere