Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Xbox arrangerer et Partner Preview-arrangement i morgen

Arrangementet vil gi oss et glimt av en rekke kommende tredjepartstitler som debuterer på Xbox.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til en ny episode av GRTV News. I dag skal vi snakke om et arrangement som kommer, eller et show, antar jeg.
Det kommer i morgen, tro det eller ei, så det har blitt annonsert og er på vei veldig snart. Det er et annet Xbox-arrangement, det er ikke en direkte utviklerkonferanse for førstepartstitler, det er ikke en stor konferanse eller et stort utstillingsvindu."

"Det er en partnerforhåndsvisning av noen tredjepartstitler som kommer til Xbox-plattformene i år. Så da er det bare å dykke inn og ta en titt.
Et nytt Xbox Partner-arrangement er bekreftet denne uken, nærmere bestemt på onsdag. I januar hadde Microsoft et showcase der de viste frem og snakket om noen av sine kommende spill med fokus på sine egne tilbud.
Men her er det selvsagt også mange tredjepartstitler på vei. Og det er med disse i tankene at Microsoft nå har annonsert et 30 minutters arrangement de kaller Xbox Partner Preview."

"Blant spillene som er bekreftet å dukke opp er Tales of Kanzera Zao, Kunitsugami Path of the Goddess og det første Berserker Kazan. Men det kommer selvsagt flere titler enn det.
Så når begynner dette? Denne onsdagen, klokken 18.00 GMT, 19.00 CET. Men ikke forvent å se den første Starfield-utvidelsen, Indiana Jones and the Great Circle eller noe sånt, for som nevnt er arrangementet fokusert på tredjeparter.
Så ja, jeg tror dette er noe vi kommer til å se oftere fra de store førsteutgiverne i år."

"Nintendo avholdt en direktesending for partnere i forrige uke, uken før. Relativt nylig, kan vi si. Og nå har Xbox også en partnerforhåndsvisning.
Og jeg tror vi kommer til å se mye av dette i år, med tanke på at Nintendo befinner seg i en merkelig overgangsfase mellom Switch og etterfølgeren Switch.
Xbox har tilsynelatende bare noen få store førstepartstitler å se frem til, og mange av dem kommer også på slutten av året."

"Hellblades kommer i mai, men Indiana Jones kommer nok først i desember.
Avound kommer nok også til å være et sted mellom september og november.
Og ellers er det bare noen få mindre titler i førstepartsprogrammet, som Ara History Untold.
Når det gjelder PlayStation, har de sagt at det ikke kommer noen førstepartstitler i neste regnskapsår."

"Så nå som Final Fantasy VII Rebirth på en måte er overstått, kommer vi ikke til å se noen store førstepartstitler.
Det er nettopp det som er greia, at det ikke kommer noen first party-titler. Det kommer ikke til å komme noen store first party-titler som A New God of War eller New Horizons.
Så jeg tror vi har sett en Nintendo partner preview eller partner direct."

"Vi får se en Xbox-partnerforhåndsvisning i morgen kl. 18.00 GMT, kl. 19.00 for europeere.
Og det skulle ikke forundre meg om vi får se noe lignende fra Sony på et eller annet tidspunkt.
En PlayStation, en state of play, sorry, på et eller annet tidspunkt som er mer fokusert på tredjepartsspill, med litt førstepartsspill fra mindre utviklere."

"Men igjen, etter hvert som vi vet mer om slike ting, skal vi sørge for å holde dere oppdatert.
Og ellers bør dere nok følge med på GRTV-nyhetene på torsdag, for med mindre det skjer noe stort på onsdag, vil vi sannsynligvis snakke om noe som ble avduket på denne partnerforhåndsvisningen på torsdag.
Ja, det er alt vi har tid til i dagens program."

"Vi er tilbake i morgen med neste program. Inntil da håper vi at du får en fin tirsdag.
Vi ses på den andre siden. Ha det bra, alle sammen."

GRTV News

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere